SELAMAT DATANG KE BLOG CATATAN ANKEL JONNI BLOG YANG RILEK DAN SANTAI JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI. LIKE KAMI DI MEDIA SOSIAL. SELAMAT MEMBACA, MOGA ANDA AKAN TERHIBUR

ALANGKAH INDAHNYA JIKA.......

























































BACA

KENC*** DALAM SELUAR











Ya, seat motor ankel lobang-lobang. Maklumlah musim hujan, jadi memang punggung asyik basah je. kuikuikui.

Seat motor ankel lobang-lobang disebabkan oleh kucing-kucing ankel yang suka garu-garu dengan riang rianya diatasnya. Nak tukar cover dia memang baru 10 hengget, 8 hengget pun ada, namun pasti akan lobang-lobang kembali. Mungkin patut taruk lapik yang macam jaring-jaring tu, kuikuikuikui












Ya, seat motor ankel lobang-lobang. Maklumlah musim hujan, jadi memang punggung asyik basah je. kuikuikui.

Seat motor ankel lobang-lobang disebabkan oleh kucing-kucing ankel yang suka garu-garu dengan riang rianya diatasnya. Nak tukar cover dia memang baru 10 hengget, 8 hengget pun ada, namun pasti akan lobang-lobang kembali. Mungkin patut taruk lapik yang macam jaring-jaring tu, kuikuikuikui


BACA

RASIONAL MENGE"POKE" DI ALAM NYATA


Ankel ada facebook, tapi facebook tahap hidup segan mati tak mau. Tak terjenguk pun. Bukan setakat bersawang, tapi dah berjambang dah. Tapi sekali sekala ada jugak ankel jenguk-jenguk facebook tu.

Bila ankel buka, ada pulak orang poke ankel. Jadi ankel pun poke balik. Pastu ankel poke orang lain pulak, pastu dia poke balik. Pastu ankel poke orang lain pulak, dia tak balas poke ankel. Ketakutan mungkin. Jadi kesimpulannya, facebook ankel adalah tempat untuk poke mengepoke. Kemudian ankel terfikir....







Ya, macam mana kalau kita asimilasikan atau realisasikan agenda poke-mengepoke pada  kawan-kawan sebenar dalam kehidupan sebenar kita. Dan bagi ankel, ankel dah ada calom-calon yang pasti ankel poke...


1) Abang sekuriti






2) Abang driver lorry






3) Akak HR






4) Kawan kerja yang sudah pasti masih bujang dan available






5) Encik supervisor






Ankel ada facebook, tapi facebook tahap hidup segan mati tak mau. Tak terjenguk pun. Bukan setakat bersawang, tapi dah berjambang dah. Tapi sekali sekala ada jugak ankel jenguk-jenguk facebook tu.

Bila ankel buka, ada pulak orang poke ankel. Jadi ankel pun poke balik. Pastu ankel poke orang lain pulak, pastu dia poke balik. Pastu ankel poke orang lain pulak, dia tak balas poke ankel. Ketakutan mungkin. Jadi kesimpulannya, facebook ankel adalah tempat untuk poke mengepoke. Kemudian ankel terfikir....







Ya, macam mana kalau kita asimilasikan atau realisasikan agenda poke-mengepoke pada  kawan-kawan sebenar dalam kehidupan sebenar kita. Dan bagi ankel, ankel dah ada calom-calon yang pasti ankel poke...


1) Abang sekuriti






2) Abang driver lorry






3) Akak HR






4) Kawan kerja yang sudah pasti masih bujang dan available






5) Encik supervisor





BACA

BELIAU SUDAH BERKHATAN









Petangnya balik keje dekat-dekat maghrib ankel sampai rumah...













Seminit kemudian.....














Petangnya balik keje dekat-dekat maghrib ankel sampai rumah...













Seminit kemudian.....






BACA

DRAMA RAMA-RAMA (part 4)





















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12






















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12


BACA

DRAMA RAMA-RAMA (part 3)





















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12






















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12


BACA

DRAMA RAMA-RAMA (part 2)





















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12






















diambil dari majalah kembara ustaz isu 12


BACA

DRAMA RAMA-RAMA





















Diambil dari majalah Kembara Ustaz isu 12






















Diambil dari majalah Kembara Ustaz isu 12


BACA

KAU MENGINTAI, AKU DIINTAI. (part 2)

























moral of the story : Jangan lupa tutup langsir ya....


























moral of the story : Jangan lupa tutup langsir ya....


BACA

KAU MENGINTAI, AKU DIINTAI.

























































BACA
 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger