RAJA REMOTE CONTROL





















Camtulah, masa bebudak tu semua ada, memang tak dapat nak merasa tengok tv. Pagi petang siang malam dok tengok kartun. Kalau ankel tak bagi remote memang diorang menjerit ngadu kat nenek mereka. 

Tapi itu dulu, sekarang bila mereka sudah balik,  tiada di sini, barulah ankel dapat merasakan kebebasan menengok tv. Pendek kata ankellah Raja Remote Control....






















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

22 comments:

  1. Replies
    1. wakakaka... time kasih... time kasih...
      buat susah-susah je... akekekeke

      Delete
  2. ankel tgh tgk gimrama ke ??hahahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? camne tau ni? macam tau-tau je ankel tgh tgk gimnastik...
      akekekekkeke

      Delete
  3. Fuyoo...stylenye ankel tukar channel...hehhee...itu la kan...bdk bdk...asik tgk kartun jerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... biasa... biasa.... tu lah... bebudak kan? tgk kartun jer....
      tgk sekali sekala sudah la kan... macam ankel.. tgk naruto je... akekekkeke

      Delete
  4. ankel buat yoga sambil tengok tv ke apa tu?
    bila xde budak, kira ankel pulak la yg berlagak cam budak eh? hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkkkk... ankel buat gimnastiik.... akekekekkeke...
      kekekeke.... ankel kan masih remaja... biasalah tu... wakakakakaka

      Delete
  5. hehe...jangan ankel kena tarik telinga dah laa dengan mak...duk asyik tukaq cenel.... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... telinga ankel kecik... susah nak tariik... akekekeke

      Delete
  6. Replies
    1. haish... mana ada buruk perangai... cuma... cuma... cuma...
      tak senunuh je.... akekekkekeke

      Delete
  7. untung arr... at least ad la gak peluang nak tukar channel walaupun bebudak tu xde kan... saya asyik berebut nak tukar channel dgn ayah.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... ayahnya suka tgk bola ya? ... biasalah tu... kuikuikui

      Delete
  8. amboii ankel..memang raja betul camni..hahaha..dah macam remote kerete kontrol lak haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkee... ak ah... raja kapoor namanya ni... akekekkekeke...

      Delete
  9. huahaha dpt remote terus bulih buat gimrama.
    esem ah ankel rambut pndek :D

    ReplyDelete
  10. kemain lagi ankel
    siap gimnastik lagi

    ReplyDelete
  11. mwahaha..klakar gila pose tkr channel tu..dlu2 masuk klas gimnastik ye ankel..

    ReplyDelete
  12. nasib baik tak suka tengok tv. takdelah nak berebut sangat :D

    ReplyDelete
  13. tengok gimrama yer angkel... koh koh koh

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger