SELAMAT DATANG KE BLOG CATATAN ANKEL JONNI BLOG YANG RILEK DAN SANTAI JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI. LIKE KAMI DI MEDIA SOSIAL. SELAMAT MEMBACA, MOGA ANDA AKAN TERHIBUR

UPDATE SEPANTAS KILAT












       Cakkk !! hahaha. Lama tak apdet bog. Lama tak blogwalking. Dah terabai serabai blog ini. Jom berhuhu. huhuhu.

        Nak kata bizi sangat tu tak adalah, cuma banyak benda nak buat kebelakangan ini. Jadi tadak mood nak bukak blog nak apdet2 semua. Jom berhuhuhu lagi. huhuhu.

      Lagi satu sebab ankel dah banyak online guna henpon ja, jadi nak layan blog memang tak lah. Ibarat Tarzan melolong memanggil binatang-binatangnya, Binatang yang lain buat derk, yang menyahut lolongan tersebut adalah si siput. Jadi paham-pahamlah dah nama siput, berminggu jugaklah baru siput tu sampai pada Tarzan.

     Korang faham apa yang ankel cuba sampaikan? data slow... nak online memang tak boleh. Jom berhuhu lagi. huhuhuhu.

     Tapi ankel masih aktif apdet cerita dan kartun kat pesbuk. Sebabnya mudah dan cepat.. dok kat jamban pon masih boleh sekodeng2 pesbuk. Jom berhuhu lagi. huhuhu..

     Jadi jom ler lepak kat pesbuk, kita berhuhu. klik ja gambo bawah nih... kekekeke.




Tata..



































       Cakkk !! hahaha. Lama tak apdet bog. Lama tak blogwalking. Dah terabai serabai blog ini. Jom berhuhu. huhuhu.

        Nak kata bizi sangat tu tak adalah, cuma banyak benda nak buat kebelakangan ini. Jadi tadak mood nak bukak blog nak apdet2 semua. Jom berhuhuhu lagi. huhuhu.

      Lagi satu sebab ankel dah banyak online guna henpon ja, jadi nak layan blog memang tak lah. Ibarat Tarzan melolong memanggil binatang-binatangnya, Binatang yang lain buat derk, yang menyahut lolongan tersebut adalah si siput. Jadi paham-pahamlah dah nama siput, berminggu jugaklah baru siput tu sampai pada Tarzan.

     Korang faham apa yang ankel cuba sampaikan? data slow... nak online memang tak boleh. Jom berhuhu lagi. huhuhuhu.

     Tapi ankel masih aktif apdet cerita dan kartun kat pesbuk. Sebabnya mudah dan cepat.. dok kat jamban pon masih boleh sekodeng2 pesbuk. Jom berhuhu lagi. huhuhu..

     Jadi jom ler lepak kat pesbuk, kita berhuhu. klik ja gambo bawah nih... kekekeke.




Tata..
























BACA
 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger