SELAMAT DATANG KE BLOG CATATAN ANKEL JONNI BLOG YANG RILEK DAN SANTAI JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI. LIKE KAMI DI MEDIA SOSIAL. SELAMAT MEMBACA, MOGA ANDA AKAN TERHIBUR

KISAH SI GADIS BERNAMA WAWA....


       Pada minggu ini ada gadis baru berkerja. Dan beliau mula berkerja pada hari isnin...







       Dan pada hari selasa...







          Beliau terus tak datang kerja. Itu biasa... memang biasa...
tapi adakah anda biasa melihat situasi ini...








tata..

       Pada minggu ini ada gadis baru berkerja. Dan beliau mula berkerja pada hari isnin...







       Dan pada hari selasa...







          Beliau terus tak datang kerja. Itu biasa... memang biasa...
tapi adakah anda biasa melihat situasi ini...








tata..
BACA

HUEHUEHUEHUE..











BACA

PIKNIK...











BACA

BILA BOS BUAT PERANGAI











BACA

ENGKAULAH RATU HATIKU..











BACA

KOMIK DAN KOMIK DAN KOMIK LAGI...





Jom singgah ke :


Ada bermacam-macam komik.
Hampir tiap-tiap hari ada komik baru..

Jumpa disana.. di sana.. di sana...






Jom singgah ke :


Ada bermacam-macam komik.
Hampir tiap-tiap hari ada komik baru..

Jumpa disana.. di sana.. di sana...


BACA

CERITA TENTANG JUMAAT

   Hari ini jumaat. Dan di tempat keje ankel, hari jumaat memng nampak meriah. Pekerja pompuan semua cantik berbaju kurung.. ada yang berjubah.. memang cantik..
   dah macam hari raya..











   Hari ini jumaat. Dan di tempat keje ankel, hari jumaat memng nampak meriah. Pekerja pompuan semua cantik berbaju kurung.. ada yang berjubah.. memang cantik..
   dah macam hari raya..











BACA

DALAM GARANG ADA TAMAN...

   Ankel selalu cakap yang bos ankel garang gila. memang betui. Kalau kena marah memang tekanan perasaan jawabnya. Tapi disebalik garang beliau, ada tersorok kebaikan-kebaikan. 

    Salah satunya, beliau takkan pecat pekerja beliau. Walaupun prestasi kerja orang itu dah di tahap patut kena campak lombong. Beliau akan bagi peluang lagi dan lagi dan lagi dan lagi untuk memperbaiki keadaan.

    Jika dah tak boleh blah dia akan hold gaji, takkan bank in kan gaji, tapi kena ambik gaji cash di tangan beliau. Maksudnya orang itu kena berjumpa beliau tiap-tiap bulan untuk ambil gaji. Dan natijahnya...










         Natijahnya kenalah bambu kaw kaw. Akekekeke. Awal tahun bos ankel kena desak untuk berhentikan sorang mamat nih. Sebab dah tak boleh buat apa bos ankel pon meminta budak tu resign. Tapi budak tu tak mau resign. Dan beliau masih kerja sampai sekarang. wakakakakaka. 

      Ya. kisah benar. Pekerja diberhentikan tapi dia cakap kat bos dia nak kerja lagi. Dan masih berkerja lagi. huhu. Tapi komfom lepas ini takkan naik gaji atau dapat bonus lagi. Itu pasti... huhuhu.

                                      kbai..
   Ankel selalu cakap yang bos ankel garang gila. memang betui. Kalau kena marah memang tekanan perasaan jawabnya. Tapi disebalik garang beliau, ada tersorok kebaikan-kebaikan. 

    Salah satunya, beliau takkan pecat pekerja beliau. Walaupun prestasi kerja orang itu dah di tahap patut kena campak lombong. Beliau akan bagi peluang lagi dan lagi dan lagi dan lagi untuk memperbaiki keadaan.

    Jika dah tak boleh blah dia akan hold gaji, takkan bank in kan gaji, tapi kena ambik gaji cash di tangan beliau. Maksudnya orang itu kena berjumpa beliau tiap-tiap bulan untuk ambil gaji. Dan natijahnya...










         Natijahnya kenalah bambu kaw kaw. Akekekeke. Awal tahun bos ankel kena desak untuk berhentikan sorang mamat nih. Sebab dah tak boleh buat apa bos ankel pon meminta budak tu resign. Tapi budak tu tak mau resign. Dan beliau masih kerja sampai sekarang. wakakakakaka. 

      Ya. kisah benar. Pekerja diberhentikan tapi dia cakap kat bos dia nak kerja lagi. Dan masih berkerja lagi. huhu. Tapi komfom lepas ini takkan naik gaji atau dapat bonus lagi. Itu pasti... huhuhu.

                                      kbai..
BACA

GADIS BARU


    Minggu ini ada 2 orang gadis baru masuk keje. Namun yang sorang tu telah membangkitkan huru hara dikalangan jejaka-jejaka bujang dan bujang wanabe (dah kahwin tapi berlagak bujang). Hanya ankel sorang je yang tidak tergugat.. rilek je.. huhuhu.





  Ya. sekadar gambar hiasan ya? akekekekeke. ankel tak ambik port sangat bebudak baru nih sebab esok lusa komfom berhenti punya. Puncanya : bos teramat garang..

akekekekke..

    Minggu ini ada 2 orang gadis baru masuk keje. Namun yang sorang tu telah membangkitkan huru hara dikalangan jejaka-jejaka bujang dan bujang wanabe (dah kahwin tapi berlagak bujang). Hanya ankel sorang je yang tidak tergugat.. rilek je.. huhuhu.





  Ya. sekadar gambar hiasan ya? akekekekeke. ankel tak ambik port sangat bebudak baru nih sebab esok lusa komfom berhenti punya. Puncanya : bos teramat garang..

akekekekke..
BACA

.....







BACA
 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger