SELAMAT DATANG KE BLOG CATATAN ANKEL JONNI BLOG YANG RILEK DAN SANTAI JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI. LIKE KAMI DI MEDIA SOSIAL. SELAMAT MEMBACA, MOGA ANDA AKAN TERHIBUR

UPDATE SEPANTAS KILAT... ZASS.. !!

Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab tadak apa nak di citer, ankel aplod je loose komik yang ankel aplod kat fb baru-baru ini. huhuhu






Yang ini pulak pasai citer rajinikanth yang ada kuar kat tv masa deepavali. Best kot... korang tak minat ke citer Rajinikanth.. huhuhu






Yang ni tadak apa aih.. sekadar meloyar buruk, maklumlah tadak idea. hahahaha






Yang ni pulak pasai ankel dok nyakat anak buah ankel sorang tu, baru darjah 2. hahahaha. saja je... huhu






Yang ni pasai final piala Malaysia. Biasalah kami dok saja hangatkan suasana, gurau-gurau sesama member. biasalah bagi peminat bola nih. Tapi.. tapi... haaaihhh.. ankel yang kena last-last.. wakakakaka.







Apapun pada korang yang ada akaun fesbuk, mohler like page komik terbaru ankel bersama beberapa rakan tua yang acah-acah minat berkomik. huhuhu Klik ja pada logo page ini..





Dan akhir sekali, andai berminat nak dapatkan komik indie ankel, pm saja di fb. Ataupun boleh menghubungi dengan beberapa cara ...


Daaaa.....


Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab tadak apa nak di citer, ankel aplod je loose komik yang ankel aplod kat fb baru-baru ini. huhuhu






Yang ini pulak pasai citer rajinikanth yang ada kuar kat tv masa deepavali. Best kot... korang tak minat ke citer Rajinikanth.. huhuhu






Yang ni tadak apa aih.. sekadar meloyar buruk, maklumlah tadak idea. hahahaha






Yang ni pulak pasai ankel dok nyakat anak buah ankel sorang tu, baru darjah 2. hahahaha. saja je... huhu






Yang ni pasai final piala Malaysia. Biasalah kami dok saja hangatkan suasana, gurau-gurau sesama member. biasalah bagi peminat bola nih. Tapi.. tapi... haaaihhh.. ankel yang kena last-last.. wakakakaka.







Apapun pada korang yang ada akaun fesbuk, mohler like page komik terbaru ankel bersama beberapa rakan tua yang acah-acah minat berkomik. huhuhu Klik ja pada logo page ini..





Dan akhir sekali, andai berminat nak dapatkan komik indie ankel, pm saja di fb. Ataupun boleh menghubungi dengan beberapa cara ...


Daaaa.....


BACA
 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger