SELAMAT DATANG KE BLOG CATATAN ANKEL JONNI BLOG YANG RILEK DAN SANTAI JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI. LIKE KAMI DI MEDIA SOSIAL. SELAMAT MEMBACA, MOGA ANDA AKAN TERHIBUR

No Title In Particular



    Aku ada terbaca entri dekat blog saudara jurnalmurahan tentang dia pening kepala memikirkan adiknya yg dah pandai hisap rokok. Teringat pulak aku masa first time kantoi isap rokok ngan ayah aku.... Habis kena marah, siap kena balun super duper kaw-kaw.... Mau dia tak marah, aku masih sekolah masa tu. Tapi aku tetap hisap rokok, mungkin sebab aku ni keras kepala kot. Bila aku dah keje ayah aku tak kata apa dah... Sebab aku pakai duit aku sendiri beli rokok.   

    Pasal nasihat-menasihat org nih memang susah mcm kes kawan kerja aku nih, naik berbuih mulut kwn2 nasihat.... jgn main "nyorok-nyorok" ngan awek.... dia buat kepala tunggul dia jer... Akhirnya dia kena tangkap basah.... Jadi kami sebagai kwn2 dia yg cukup prihatin dan baik hati pun bantai gelak kaw-kaw kat dia...


   Semenjak hari tu teruk dia kena perli.. kena kutuk ngan bebudak lain. Yg paling aku tak boleh lupa... bebudak mesti pasang lagu Salleh Yaakob "tangkap menangkap"  kat henpon  bila dia ada. Maklumlah lirik dia kena tepat kat batang hidung member aku tu.


   Memang tak patut gelakkan kawan... tapi ramai dah nasihat kat dia... dia buat tak paham jer. Langsung kena bayor denda rm 3 ribu setiap seorang... Tapi yg aku respek kat dia, dia penyabar orgnya. Walau teruk kena kutuk... kena perli kwn lain...  dia tak naik hangin... buat muka selamber dia jer.

  

Sila layan lagu kat bawah ni... lagu yg betul2 best.

   







     "susah benar nak berhenti merokok"


    Aku ada terbaca entri dekat blog saudara jurnalmurahan tentang dia pening kepala memikirkan adiknya yg dah pandai hisap rokok. Teringat pulak aku masa first time kantoi isap rokok ngan ayah aku.... Habis kena marah, siap kena balun super duper kaw-kaw.... Mau dia tak marah, aku masih sekolah masa tu. Tapi aku tetap hisap rokok, mungkin sebab aku ni keras kepala kot. Bila aku dah keje ayah aku tak kata apa dah... Sebab aku pakai duit aku sendiri beli rokok.   

    Pasal nasihat-menasihat org nih memang susah mcm kes kawan kerja aku nih, naik berbuih mulut kwn2 nasihat.... jgn main "nyorok-nyorok" ngan awek.... dia buat kepala tunggul dia jer... Akhirnya dia kena tangkap basah.... Jadi kami sebagai kwn2 dia yg cukup prihatin dan baik hati pun bantai gelak kaw-kaw kat dia...


   Semenjak hari tu teruk dia kena perli.. kena kutuk ngan bebudak lain. Yg paling aku tak boleh lupa... bebudak mesti pasang lagu Salleh Yaakob "tangkap menangkap"  kat henpon  bila dia ada. Maklumlah lirik dia kena tepat kat batang hidung member aku tu.


   Memang tak patut gelakkan kawan... tapi ramai dah nasihat kat dia... dia buat tak paham jer. Langsung kena bayor denda rm 3 ribu setiap seorang... Tapi yg aku respek kat dia, dia penyabar orgnya. Walau teruk kena kutuk... kena perli kwn lain...  dia tak naik hangin... buat muka selamber dia jer.

  

Sila layan lagu kat bawah ni... lagu yg betul2 best.

   







     "susah benar nak berhenti merokok"
BACA

Mari menyanyi....

   Sila kuatkan volume speaker anda.... dan menyanyilah sekuat hati anda bersama 3 lelaki yang gagah perkasa...




 








Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!









Mesti best kalo dapat tengok bola kat old trafford
   Sila kuatkan volume speaker anda.... dan menyanyilah sekuat hati anda bersama 3 lelaki yang gagah perkasa...




 








Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!









Mesti best kalo dapat tengok bola kat old trafford
BACA

Sebelum dan selepas raya

Sebelum raya

     

 Masa nak raya hari tu seronok betullah, sibuk nak buat itu ini. Pergi shopping beli baju, kasut, seluar jeans. Carikan baju untuk famili. Pendek kata shopping sakan ler gamaknyer....

Selepas raya

   

Termenung ler.... maklumla duit habis.... kuikuikuikui.... padan muka aku...
Sebelum raya

     

 Masa nak raya hari tu seronok betullah, sibuk nak buat itu ini. Pergi shopping beli baju, kasut, seluar jeans. Carikan baju untuk famili. Pendek kata shopping sakan ler gamaknyer....

Selepas raya

   

Termenung ler.... maklumla duit habis.... kuikuikuikui.... padan muka aku...
BACA

Malas betul nak kerja


Hmmmm..... Hari isnin ni kena kerja lagi... Malas betul la nak kerja lepas cuti panjang nih. Paling aku bisul kena mengadap muka bos aku lagi. Tapi kalo tak keje kang nak makan apa... batu?.. Layan je lah....

Hmmmm..... Hari isnin ni kena kerja lagi... Malas betul la nak kerja lepas cuti panjang nih. Paling aku bisul kena mengadap muka bos aku lagi. Tapi kalo tak keje kang nak makan apa... batu?.. Layan je lah....
BACA
 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger