TOLONG... TOLONG....


 photo gembira_zps2my4pfxv.jpg
.
.
.
.
.
 photo hampa 1_zpslb126yoq.jpg
.
.
.
    Ankel kalau bab blogging memang tak reti sangat sebenarnya. Ni sekarang bila buka blog ankel tak boleh tengok follower ankel. Dia punya widget memang langsung hilang... missing in action.

.
.
.
.
 photo blog sendiri_zpsgu7rjwfi.jpg
.
.
.
.
    Haaa.. nampok tu... widget tak nampok. Walau dah banyak kali ankel refresh... pastu tunggu punya tunggu punya tunggu... widget tu tak kunjung tiba.

    Tapi bukan setakat kat blog sendiri, malah masa blogwalking ke blog orang lain. Memang widget follower blog mereka ankel memang tak nampok... hilang. Jadi memang ankel tak boleh nak follow blog tersebut. Haaa... tak caya kita tengok gambo kat bawah nih...

.
.
.
 photo blog orang_zpsc04gvabd.jpg
.
.
.
    Bukan setakat itu, ankel sekarang dah tak boleh upload gambar. Ankel nak update blog pun dah jadik susah, terpaksa upload gambo kat photobucket dulu, memang leceh. Kalau ankel klik ikon nak upload gambo... dia keluar error... bad request.

.
.
.
 photo blogger_zps3ocax81c.jpg
.
.
.
    Tu yang ankel hangin tu, ankel cuma nak upload gambo, bukannya nak mintak yang bukan-bukan, keluarnya bad request... ciss!! Blogger nih tak tau ankel kalu dah marah ni lain macam sikit... memang.. memang... memang ganas..
.
.
.
.
 photo super saiyan_zpsfipbdakt.jpg
.
.
.
.
.
 photo super saiyan mengamuk_zpszbtdsfdk.jpg
.
.
.
Tiba-tiba
.
.
.
 photo kapow_zpskx6jdntq.jpg
.
.
.
.
.
 photo kena belasah_zpspc9iim2b.jpg
.
.
.
    Haaa.. begitulah ceritanya, blog ankel dah tak macam dulu dah, dah tak boleh nak upload gambo, nak tengok follower ngan follow blog orang. jadi pada anda yang tahu puncanya dan cara nak menanganinya... mohon beri tunjuk ajar. Sebab ankel dah try gugel-gugel dan akhirnya ankel jadi bertambah tak paham dan tambah konpius. Mohon sesiapa beri tunjuk ajar.

Sekian. Terima kasih.


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

17 comments:

  1. hmmm mun xdpt nak tolong gak.. tolong baca luahan ankel je la yg mampu..
    mun pon xbape reti sangat ab blog2 ni kan... yg tau update je.. xpenah plak jadi ghuper lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... takpa mun... dah setel... ankel tukar browser lain... ok dah... huhuhuhu

      Delete
  2. rietta pown xpndai....siap letrik2, terbayang rietta kt naruto...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... dahsyat kan? siap kuar letrik2... biasalah ankel byk sgt tgk katun kuikuikuikui

      Delete
  3. hmmm,entahla ankel. mungkin masalah connectivity?
    hahahahah bab emak cabut rambut palsu kaler kuning tu kelakar >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... ak ah... tenet ankel mmg slow... sekali tukar browser ok dah... hepi~ .. hahaha

      hahahaha... nampak sgt ankel ni byk sgt tgk katun kan? hahahaha

      Delete
  4. pernah la sekali widget follower IQ hilang ankel, tapi buat dunno sebab xde perasaan nak blogwalking masa tu.

    lama2 dia akan setel sendiri. cuma ambik masa...kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah iz... rupanya bila pakai browser lain ok dah... huhuhuhuhuhu..

      tenkiu... hepi~... haha

      Delete
  5. Ankel, cuba try test kaedah ni.. Kalau buka guna browse google chrome x lepas, try mozilla firefox, tak pun internet explorer.. kadang2 sebab connection je, kadang2 sebab code browse tu sendiri yg diupdate tak serasi dengan template kita yng tak berapa update. Bisanya lama2 akan ok balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro... ak ah.. anda betul... try pakai browser lain ok... terima kasih ya... huhuhuhu

      Delete
  6. kenapa awek je ramai yg follow ankel??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab ankel hensem
      jeling2 ankel
      tagih henpong
      Hahaha

      Delete
    2. ~Areep~... alaaa..dorang folo je... tapi alangkah indah kalau mereka sume berebutkan ankel... berpusu-pusu memberikan kasih syg dan cinta sejati mereka pd ankel.... mmm.. heaven~..

      akekekekekeke

      Delete
    3. tak abis2 lg mumtaz neh... ceh !!!

      Delete
    4. Kipidap ankel... Ankel Hijouu (kata2 semangat)

      Delete
  7. pernah jadi camni..xtahu sebab ape..try bukak new tab or refresh..kekadang dia pun pening kot..huhu.

    ReplyDelete
  8. Eh.. tu mcm blog kite je .. hahaa. maceh skodeng ..
    (kat blog je org appreciate kaki skodeng) lol~

    Sorry lambat sikit . . x sempat bantu ankel sbb x buka blog beberapa hari..
    tk care.. bhoiyeee.. !

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger