Lama tak update blog....



            Hai.... lama rasanya tak update blog tahyul aku nih. Maklumlah tidak berkesempatan disebabkan teramatlah sibuk tidur. Maklumlah kemalasan telah melanda jiwaku ini. Huhuhu...

       Ok... hari nih aku nak jawab tag yg telah di kelolakan oleh CikNgah kepadaku.... Sori CikNgah dah 5 hari baru nak jawab. huhuhuhu.... Mintak maaf banyak-banyak ye...


        Disebabkan mood aku amatlah baik hari nih, aku akan jawab sume soalan dengan telus... kudus... dan mulus. Tanpa ada sebarang unsur-unsur tahyul, dongeng dan putar belit.

       Tanpa membazirkan waktu.... ayuh kita mulakan...


1) Apa yang paling penting dalam hidup korang?? 
    Segala-gala yang bersangkut paut ngan kelurga aku.



2)Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri? 
      Tadi aku gi kedai beli kicap cap kipas udang, bihun, daun sup, kopi dan rokok sekotak.
 


3)Adakah korang bercinta sekarang??
Sukacita dimaklumkan aku sedang hangat bercinta ngan Emma Watson...



4)Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang??
Selagi tiada gadis cantik... kaya raya.... dan bentuk badan macam botol koka kola ngorat aku.... huhuhu...


 
  5)Di mana korang akan berjumpa kekasih korang??

   Kalau ngan Emma Watson.... dalam mimpi je lah....












6)Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli
 Majalah Apo... satu2nya majalah aku beli... yang lain main  pinjam2 orang je... huhuhu...



7)Apakah nama penuh korang

   Mohd Kudus Kamaruddin.

8)Antara mak&ayah korang mana lagi mesra??
mak.....


9)Namakan orang yang betul korang nk jumpe dalam hidup korang??
Emma Watson..




10)Namakan tempat yang betul2 korang nk pegi??
       Mmmmmmmmmmm.... banyak. Tapi bantai Old Trafford je lah. Nak tengok United beraksi... huhuhu...



11)Pilih 1 peluk atau cium??
   Dua-dua tak boleh.... bukan muhrim. 




12)Lima lagu bermakna dalam hidup korang
a) I wanna hold your hand - Beatles.
b) Tears of a dragon - Bruce Dickinson
c) Patience - Guns and Roses.
d) Keliru - Sweet Charity.
e) Courage - Manowar.


13) 3 perkara tentang orang yang tag korang.
a) Orangnya kiut-miut... pakai spek.
b) Tengah study master.... study bebaik ya...
c) Asal dari Kelate.


14) 5 benda yang korang sangat sayang dalam hidup korang
a) Tentulah family and friends...
b) Semua harta yang aku beli ngan hasil titik peluh masam ku... harharhar...
c) Diriku sendiri... aku selalu berhati-hati di jalan raya....
d) entahlah..         dah tak mmpu nak pikir
e)Emma Watson....



15)Bila tarikh lahir korang dan bila korang sambut tahun lepas
    Tu kena tengok i/c jap.... jap ye... aku gi tengok... huhuhu...


16)5 blogger yang korang nk tag
   Aku nak tag sesuka hatiku... tanpa perlu meminta izin mak ayah diorang... mahupun suami.... huhu..


1) BonekadalamChermin
2)Cik Olive
3)A blog to remember
4)Little_Teddy
5)Zizie Zizot

    Hmmm.... The truth is out there.... outstation.  huhuhuhu...


      Ok lah.... sampai  di sini sahaja untuk hari ini. Maklumlah esok nak keje. Lainlah kalo aku ni jutawan..... tak yah gi keje langsung.... dok umah... bangun tido.... dangdut.... bangun tido je.... gi dangdut... huhuhu

      Akhir kata... Selamat maju jaya untuk anda semua....







    
                 ............................ Tamat ...........................






       

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

28 comments:

  1. Emma Watson datang nih...hahahaha...

    tapi eMMe sebenarnya, bukan eMMa yea abg Jonni, selamat berkenalan...

    ReplyDelete
  2. muka tuan aku cam emma watson...nak jumpa tak??hahahaha...
    Ko tag aku...huuuu..tq!
    wehh mata aku pedih sebab kene clorox aaa aku sental toilet tuan aku tuhh...perrghhhh

    ReplyDelete
  3. hahahahahasan! ni bley wt gaduh ni..ak pun sk emma gak! hahahahasan!

    ReplyDelete
  4. gambar yang mula2 tu lebih kacak dari biasa lak...hmmmmm =p

    ReplyDelete
  5. emma watson memang comelss... (^_^)

    ReplyDelete
  6. asyik asyik emma watson...

    emma watson....

    emma watson...


    :p

    ReplyDelete
  7. hahhahah....
    lawak lah abg jonni nie..

    ReplyDelete
  8. abang joni!asal asyik tak pakai baju..hadoii...kalau body mantop xpe jugek.;p

    ReplyDelete
  9. hamzah ian... i'm taf man... taf... taf mcm tiang lampu adalah...


    eMMe... aiyoooooo.... ni sepupu emma watson yer... huhuhu... Slmt berkenalan.... thanks...


    little_teddy.... huhuhuhu... aku dok membuang kat petronas je.... sbb tu jamban umah aku tip top.... huhuhu...

    ReplyDelete
  10. ~Qovez~... huh... ko minat emma watson gak ke.... adeh.... aku tak sanggup di madu... huhu


    aniz.... huhuhuhu... ya kacak mcm harem...


    Dyamohd... harharhar... tu sebab aku tergila2kan dia... huhuhu... takdelah...

    ReplyDelete
  11. MaWaDDaH... Emma ngorat aku dulu... nak buat camna....

    apakata ko ngorat aku..... nanti siang mlm aku sebut namamu... huhuhuhu...


    Yuni Ayunie... huhuhu... saje2 dok mengarut...


    echah... itulah namanya tektik.... taktik aku mngorat gadis2.....

    amacam... ko tergoda tak... tergoda tak...

    ReplyDelete
  12. saya tak cantik macam emma watson...

    confirm tak dapat...

    hukhukhuk...

    ReplyDelete
  13. MaWaDDaH... try lah tektik ciut2 yg feymes tu.... sapa tau... i akan tergoda... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  14. muahaha nak juga emma watson ! ;pp
    hihihihi

    ReplyDelete
  15. pakcik jonni. kemaen nak emma watson je.

    p/s : sy pon da start lukis2 nak tiru pakcik jonni. tapi x de la lawa sgt :D

    ReplyDelete
  16. Erm..Emma Watson..boleh tahan taste mu dik..ake ke ke

    ReplyDelete
  17. tergoda???
    stakat nie ta lagy...
    hahahhahahah

    ReplyDelete
  18. tunggu lima hari
    baru aku jawab tag

    aci?

    ReplyDelete
  19. Markonah.... cisss... Si Emma Watson tu yg tergila2kan aku.... aku steady jer....



    nadia... aduh... pakcik.... jgnla panggil aku pakcik... panggil atuk dah la.... huhuhu...



    DiyanaDaniel.... haharhar... memain je semua tu...

    ReplyDelete
  20. Yunie Ayunie... tak tergoda ke.... sikit pon takde..... langsung takde?.... huhuuhu..



    BonekadalamChermin.... 5 hari? harharhar...jgn 5 taun udah....

    ReplyDelete
  21. skit??
    ad r skit...
    t'goda dgn lawak jew..
    hahhahahha

    ReplyDelete
  22. cis. deman punye abg jonni. haha

    ReplyDelete
  23. Yunie yunie.... harharhar... tergoda sikit pon jadilah.... huhuhuhu...



    maCy.... hohoho... of kos..... suadah tentu.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  24. kakaka emma watson nnnti nk snding pggl aku ye, nk jdik pengapit

    ReplyDelete
  25. report dkt ayu, hauhauhauhauhau :D

    ReplyDelete
  26. taktik leee sangat bro!hahah..eh bila plak ko nak lukis ak plak?asyik lukis laki jee..org laki yg dtg blog ko nk jgk tgk pompuan.HAHA.*joking.

    ReplyDelete
  27. Jank... bley... tapi jadi pengait kene pakai suar pendek je.... huhuhu...


    Zizie Zizot... aku repot pulis plak.... huhuhu...


    Echah.... cadangan yg bagus.... ko jadi top modelnya yer.... tapi kene pakai seksi2 je tau.... huhuhu...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger