Da big boss of sengal.



         Minggu ini adalah minggu yang cukup sengsara bagi diriku. Boss aku tak taulah... garang giler. Habis semua di marahnya... dari pekerja, sekuriti... sampailah pokok2 bunga. huhuhu...


      Semua rakan-rakanku sedang berjaga-jaga di dalam segala tingkahlaku mereka.... termasuklah aku sendiri.  Maklumlah tidak mahu membangkitkan kemarahan da big boss... Aku kalau boleh tak hingin terserempak ngan dia langsung... selalu dok mengamalkan ilmu ghaib... iaitu ghaib dari pandangan orang ramai. huhuhuhu...


        Sebenarnya dia tu ok... cuma dia seorang yang membawa masalah peribadi dia ke tempat kerja. Jika mukanya merah padam.... muncung panjang.... telinga berasap, maka bersiap sedialah untuk mendapat leteran yang amat dahsyat lagi kejam. Tu yang membuatkan aku fed-up kadang-kadang.




 Kadang-kadang bengang tengok perangai dia tu. Langsung tidak ada rasa nak memahami situasi pekerja.


Dia sahaja yang betul , orang lain salah. Kalau sakit... kena kerja jugak. merangkak pun takpe. huhuhu...





     Tu yang selalu rasa nak ... nak...... korang pun taulah....
nak apa...



                       Watchaaaaaaaaaaa......


             Tapi pada hakikatnya, aku takdelah nak membenci beliau sampai begitu sekali. huhuhu. biasalah tu adat berkerja... Lagipun jika mood beliau baik, segalanya baik. ok gitu. Cuma kadang-kadang je.


              Walau seteruk mana pun beliau itu... beliau masih majikan aku. Dan aku masih menghormati beliau.dan...





                                muahhhhhhhh......
            

        Aku menyayangi beliau dengan sepenuh jiwa raga.... Harharharhar.....  Rasa nak muntah pun ada nih. huhu...



                       ........................ habis ....................

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

24 comments:

  1. tunjuk sikit skill halimunan tu, ecewahh. hehe!

    ReplyDelete
  2. bagusss...bagusss...

    sayangi lah bos anda selalu....:)

    walaupun pahit...namun kena telan jua...

    ReplyDelete
  3. ahahah....xpelah weh.seronok la dpt boss yg ade perasaan cmtuh dr bos yg blur xde perasaan.eh.muka bos ko iras ko la abg joni.eheh

    ReplyDelete
  4. ZiZie ZiZot.. eleh senang je ilmu ini... nampak tempat bley nyorok... masuk je... mcm... semak samun ke.... pasu bunga yg besar ke...

    janji org tak nampak... huhu..



    MaWaDDaH... ya betul... telan je trerus yakyah kunyah2... huhu..


    Echah... haah seronok sgt... sampai rasa nak terjum lombong... huhu...

    dah aku reti lukis sepesen je...

    ReplyDelete
  5. uishhh...sampai pokok bunga pun dimarah...dasatnyerrr....

    ReplyDelete
  6. Memang kadang tu kita kurang pilihan..so bersabar je la yang baiknye..mu jangan selalu pulak amalkan ilmu gaib tu jonni..kang dia ingat mu dah resign pulak..ake ke ke

    ReplyDelete
  7. Tanpa bos. siapalah kita yang bergelar kuli ni.. hehee

    ReplyDelete
  8. abg jonni ni kelakar laaaa...
    sape yg sengal sebenarnye nih? hahaha...enjoy ur life bro!

    ReplyDelete
  9. hahaha

    pakcik oi
    BUKAN SENANG NAK JADI BOS

    suma nak kena pikir

    ko pikir satu je
    dia pikir seploh!

    anyway
    geli la adegan cium bos tu kan?
    aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!




    .

    ReplyDelete
  10. hak3. tenang je. adat duk bwh org besar dan berperut besar juga. hahaha

    ReplyDelete
  11. abg jonni,agak2 muka bos ko brasap ada mcm muka org dlm ikan megi dlm tv tu tk?hahahaa..pedasss berapiii

    ReplyDelete
  12. hahaha...yela tu sayang..sampai nak muahh..haha

    ReplyDelete
  13. ada 1 lg cara, thn nafas, pure2 mati. tp jgn thn lme sgt, nnti betul2 mati lak

    ReplyDelete
  14. oooo...ni kipas boss ni....bro dpt bonos kaa...meh skit..arerere...

    ReplyDelete
  15. hehe~
    bse la tuh..kte sbgai pkeja kena byk sbr je lor..
    beliau ada prob ckit tu agknye..tu y agk emo..hehe~
    pape pon,caiyok!

    ReplyDelete
  16. aniz... tu sbb pokok2 kat situ bantut2... atau mati terus.... huhuhu...



    Kak Diyana... haah ... tak terfikir plak aku..... huhuhu..



    YousoF... Yup.... betul....

    ReplyDelete
  17. eMMe... Huhuhuhu... entahlah.... sapa tah yg sengal aku pon tak tau.... yup... enjoy setiap saat dlm hidup aku.... huhu..



    BonekadalamChermin... Jgnlah panggil pakcik... panggillah abang... apa la lu... huhuhu...


    tu lah ciuman paling romantis tau... huhuhu...

    ReplyDelete
  18. maCy... setuju... sentiasa relax je pun..... dah biasa dah... huhuhu...


    mintak2 bila mu jd cikgu... dptlah gurubesar yg garang giler... huhu...



    Hamzah Ian... mintak2 bos ko kelak lagi ganans dari bos aku.... huhuhuhu...




    DyaMohd.... ada iras2 gak.... panas berapi sampai tahap bernanah tinge... huhuhu...

    ReplyDelete
  19. Cik Olive... eleh... ingat aku tak berani ke nak cium b os aku.... huh...

    kalu aku cium konfom kena buang keje terus... harharhar...



    Jank... pura2 mati?... kang dia buat pernafasan dari mulut ke mulut..... naya aku.... naya..... huhuhu..



    Monster kekhai... entahlaa... dpt bonus.. Alhamdulillah... tak dpt... dok diam2 sambil nangis2 la jawabnya... huhuhu..



    chocolate.aholic... yup... camtulakan... dah nama keje... huhuhu...


    chaiyok2 utkmu jua.... huhu..

    ReplyDelete
  20. ...no komeenn...aaaacchoooommm!!!!
    sorry...terbersin kat sini lak..Boss ko tu period kot.Hahaha

    ReplyDelete
  21. mintak no tepon boss tu.. aku nak call die nih..nak bagi tawu die.. ada pekerja die yg teringin nak cium muke die..

    ReplyDelete
  22. little_teddy... lari... lari.... virus..... selsema beruang..... huhuhu..


    a.samad jaafar... huhuhu... kalu dia tau... mau dibuang keje aku.... huhuhu...

    ReplyDelete
  23. haha , luahan perasaan nampak . ooooohhhhhh!! =..="

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger