Horeyyy... aku menang Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway....






                  Horeyy... aku menang contest pendrive giveaway... huhuhu... Terkejut gak bila tengok ada komen ..... dari tuan penganjur tentang kemenangan ini. Ada gak 7 8 kali dok masuk blog tuan penganjur.... Saja nak pastikan....  betul ke... atau aku salah tengok nih. huhuhu.. Tak sangka plak kali pertama masuk contest..... dapat menag sesuatu... huhuhu..



          Sila klik sini untuk melihat keputusan penuh.
      
             Apapun terima kasih pada tuan penganjur iaitu saudara Izamir Ridzwan yang menganjurkan ... contest ini. huhuhu. Moga buat contest yang lain plak... pastu aku menang lagi... huhuhu...


              Tak lupa gak pada msrushas .... sebab dia yang tag aku untuk join contest nih. Huhuhu...  Sampai di sini sahaja catatan aku untuk hari ini..... akhir kata... kita jumpa lagi di hari dan waktu yang sama..... dalam rancangannnnnnn.......

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

20 comments:

  1. tahniah abg jonni, mmg lucky bro! la abg jonni kite nih...hehehe...

    ReplyDelete
  2. eMMe... huhuhu... nasib aku baik kot sehari dua nih... eMMe... dah kol 1 pagi tak tido lagi ke....

    ReplyDelete
  3. waaa...cik olive masuk bnyak contest xde dapat 1 pun..;(

    * tahniah encik gorie !!!!!!

    ReplyDelete
  4. jelezz!!....haha...taniah bro..hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..bertuahnya...

    tahniah...

    rasa rugi lak xjoin...huhu

    ReplyDelete
  6. perghh..tahniah abam joni.abam memang terbaekkk;p

    ReplyDelete
  7. tahniah....buleh pinjam x???hakrhakharkrrrrrrr...arrrrgghhhhhh huruf r ni buat hal lagi!!!! ggrrrrr sowie..(T_T)v

    ReplyDelete
  8. bang jon...kat gambar contest tu terdapat 4 ketul pendrive.Leh aku mintak 2?orang tua kata kalau dapat sesuatu lebih baik kita share share sesama kawan..Lagi berkat...huhuhuhu...aaachhhooooo!!

    ReplyDelete
  9. Along Tapa... ngada2 la ko ni bro.. huhuhu... tunang sapa plak mu nak rampas... tak baik tau... huhu..


    Cik Olive... alah nasib je semua nih... huhuhu...



    cplud... thanks cplud..



    monster kekhai... huhuhu.... nak jeles pemende ... mu koleksi pendrive lagi berlambak.... kan... kan...


    MaWaDDaH... nasib baik je.... adah ,.... nak kroket satuuuuuuu....



    echah... yaaaa.... terbaekkkkk la kunun... huhuhu...




    Yunie Ayunie... Caya gak utk yunie... skola baik2 tau...



    aniz.... kenaper nir... hurufr rrr lappyr mur buatr halr lagirrrr kerr... hurhurhur....

    antor pomen larr...

    ZiZie ZiZot... nak apa... nak apa... huhhu...



    Teddy... aku pon dapat seketul ... huhuhu...

    ReplyDelete
  10. pendrive je?
    makan makan takde?











    sedihla...

    ReplyDelete
  11. msrushas... huhuhu...nasib aku agak baik...thamks sbb tag...



    maCy... nak apa... nak aku pinang ke... huhuhu..


    hepi besday... maCy...


    BonekadalamChermin.... huhuhu... mkn kena masak sendiri la...

    ReplyDelete
  12. wahhh kelass gitu ! tahniah broo

    sory skrg jarang komen2 n singgah sini, gua busy lerr ;p

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger