Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

          Setelah sekian lama aku berblogging, satu jangka masa yang begitu lama sekali... mencecah 6 atau 7 bulan, harharhar.... inilah kali pertama aku masuk contest. Itupun setelah di jemput oleh msrushas. Terima kasih sebab tag saya yer.


             
                      Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

                                                        klik sini                                         



              Syarat-syarat nak join contest tu senang je... tapi di sebabkan aku dah ngantuk, maklumlah pukul 5 pagi. Layan bola tadi .. huhuhu... Aku tak daya nak tulis. Jadi singgahlah sendiri ke blog tuan penganjur nya.



  Secara ringkas aku terangkan syarat-syarat dia.....

a) Follow penganjur.... wajib.
b) buat entri  Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway .. pastu link ke blog dia.    
c) letak poster contest kat entri dan sidebar....
d) Tag 4 orang yang gojes-gojes.
e) Tinggal link entri anda kat entri penganjur.... jadi bolehlah dia singgah blog anda untuk penilaian . Huhuhuhu...




      Jadi di sebabkan antara syaratnya adalah tag 4 orang rakan... dan memandangkan hadiahnya adalah pendrive... jadi aku nak tag adik-adik yang comel, kiut dan masih bersekolah. Mana tau ada rezekinya bolehlah diorang gunakan pendrive itu untuk simpan gambar-gambar boifren mereka kat facebook tu.


Dan calon-calonnya adalah...... 


1) Yunie Ayunie : mewakili sekolah menengah di Shah Alam.

2) MaWaDDaH : mewakili ipt kat Melaka. 

3) shashazura : cikgu sekolah kat Bangi. 


4) Markonah : (bukan nama sebenar). Mewakili ipt yang aku pun tak tau. Tapi dia asal dari Klang.


Dan pemenangnya adalah..........

           mestilah tuan penganjur yang tentukan, bukan aku. Jadi korang yg lain... andai nak join, join jelah. Daripada mencuba nasib main nombor ekor.... baik join contest nih. huhuhu...



          Dan aku plak.....  tentulah jadi pemenangnya....









                          

          Sebab aku akan ketepikan semua peserta lain. Huhuhuhu... berangan je aku nih.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

14 comments:

  1. okey. sy sahut cabaran! hahaha. tenkiu!

    ReplyDelete
  2. Izamir Ridzwan.... berbesar hati menjoinkan diri.... huhuhu


    shashazura... yes.. jumpa di final nanti ya.... huhuhu...


    mcm piala suzuki plak...

    ReplyDelete
  3. Good luck encik Gorie

    Saya sokong dari dalam blog
    kui3 ! :P

    ReplyDelete
  4. thanx for the tag..heheheh
    igt gax at auni..igt en da lpe..

    ReplyDelete
  5. nampaknye.. macy tak gojes lah di mata abg jonni. ok bunuh diri. T__T

    ReplyDelete
  6. ouchh..ouchh..tetiba kembang hidung bile dikata adik2 cute dan comey...

    hahahaha...

    thanks tag..masih kembang hidung ni menahan cute...:)

    ReplyDelete
  7. Cik Olive... aku pun sokong mu dari dlm blog... huhuhu.... selamat melangkah ke alam degree...


    Yunie... dak lupa ah... tak ingat je... huhuhu..
    takdelah... slmt masuk sekolah.... spm taun nih... gudluck..



    maCy... uiii ... maCy gojes ah... kalu tak takkan aku selalu masuk blog anda.... huhuhu...


    tapi bila masuk blog ... asyik2 tutup muka.... pemalu gak maCy nih...



    MaWaDDaH... huhuhu... cute... comey plak tu.... lama ilang.... gi vacation la tu...

    ReplyDelete
  8. hahaha..puji manjang nampak..nak pape ker? hihi

    ak ah..vacation selama seminggu..:)

    ReplyDelete
  9. Adah... takde ah... tanak apa2 pun...

    tapi kalu dpt buah2 tgn sikit... ok latu...

    ReplyDelete
  10. ceitttt...xtag pun akuuuu..uwaaaaaaa;(

    ReplyDelete
  11. alaaaa.... lupa plak lagi sorang gadis gojes nih...

    lain kalilah kalu ada peraduan gores2 dan menang lagi aku ajak mu sekali ek....


    hepi new year echah...

    ReplyDelete
  12. anda pemenang GA ini.. Tahniah.. sila ke link dibawah untuk maklumat lanjut..

    http://www.izamirridzwan.com/2011/01/keputusan-izamir-ridzwan-pendrive.html

    ReplyDelete
  13. Huhu... thanks bro... len kali anjur contest lagi...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger