Terima Kasih.

        Memang agak lama aku tak update blog nih. Kemalasan tahap sengal namanya nih. Harharharhar.

       
         Apapun hari nih aku nak ucap terima kasih sebab sudi jenguk blog aku, bagi komen dan yang paling penting ingatkan aku untuk update blog ni. huhuhuhu.



        Bukan apa, aku agak terharu ngan komen-komen yang korang bagi dan mesej-mesej yang anda tinggal kat shoutbox nih. huhuhuhu... Terima kasih banyak-banyak.




            Haaa... ini antara mesej-mesej yang ada kat shoutbox. huhu. Aku pun tak sempat nak reply, huhuhu... Sori ah.


  


             Terima kasih eh... huhuhuhu. Rasa terharu pun ada, sebab ada yang sudi nak jenguk-jenguk blog pelik nih. Harharharhar.  Dan ada plak yang tinggal mesej pastu tanak tinggal link. Adessss.... Haaaa... ini mesejnya....


        
         Cikgu Cindy? cikgu Cindy mana plak nih. Cisss.... anak sapa la nih. Nasib baik la aku tak tau link dia, kalu tak memang dah aku porak perandakan shoutbox dia. huhuhuhu....


              Dan yang paling aku tak tahan... bila baca mesej bro A Samad Jaafar. Adesssss.... menusuk kalbu ku. huhuhuhu...






         Harharharhar... Gila komen... macam tau-tau je aku dok tido. kehkehkeh.


        Sebenarnya bukan apa pun, cuma aku ni kerja dah makin penat dah sekarang. huhuhu... Asal balik kerja je, abis lenguh-lenguh satu badan. harharhar.


Rasa berat je satu badan. Nak melangkah masuk rumah pun dah malas. Bukak kasut pun malas. Rasa nak masuk bilik pakai kasut je. huhu.


Nasib baiklah aku bukan jenis kaki dangdut, kalu tak konfom aku pegi rumah urut, urut-urut badan. huhuhu.

Tapi tu lah, dah nama kerja. kan?




        Selalunya bila aku sampai rumah aku tak akan terus mandi, ke apa ke. Selalunya duduk rehat-rehat dulu. Kasi hilang penat dulu. Kalu rajin, siap buat-buat air milo dulu. Sedap minum panas-panas. huhuhuhu.



        Kadang-kadang siap baring-baring dulu. Bagi lurus dulu tulang belakang nih. Maklumlah, rasa macam nak patah pinggang pun ada. huhuhuhu.


        Tapi tu lah, kadang-kadang bukan sekadar baring-baring rehat, siap langsung terus terlelap......











               Langsung aku tertidur di buai mimpi indah. Mimpi berlari-lari keriangan di taman bunga bersama gadis-gadis cantik. harharharhar....


         Jadi... itulah cerita disebalik tidur yang panjang.....


nota kaki ku: uik? pukul 2:19 menit pagi. Nak sambung tidur... esok nak kerja. huhuhu... bai.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

26 comments:

  1. ramai betol peminat2 wanita menunggu kemunculam ko, abam jonni..kekeke
    cian dowg

    ReplyDelete
  2. ramainya yg merindui abg jonni....

    huhuhuhu...



    sib baik aku xrindu....kalu x ramai yg rindu tu menangis...kehkehkeh...

    ReplyDelete
  3. cehhh....abg joni....alasan je tu....kalo udah maleh.......maleh tahap dewa2....apah pun tak bulih buattttt

    ReplyDelete
  4. Nampaknya Abang Jonni kena ler curi-curi masa utk update. Kesian kat peminat-peminat tau............

    ReplyDelete
  5. tidoq pon pegang henfon. lain kali pegang la laptop senang sikit nak update. mana tau sambil tidoq pon boleh update. HAHA

    ReplyDelete
  6. Cik Rabbit ada tuhh haaa !..hahahaa..cian encik gorie..mintak2 xtido lepas keja..leh update blog haa.. okies..!!

    ReplyDelete
  7. bro jonni..keje kuat kumpul duit wat nikah ke bro...huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. makk aii comel betoi tdonye. hahahah
    aku pun da jarang hapdet

    ReplyDelete
  9. tak nak komen apa2 lah..Majuk! hahahaha..

    ReplyDelete
  10. abg jonni~ nak jwp sama2 kasih, hehehe...

    ReplyDelete
  11. hahaha. abg jonni ni ada2 saja.

    sukalatu mimpi merepek :p



    selamat berehat dan bekerja.

    apa ni lama ta update :p

    ReplyDelete
  12. akhirnyaaa abg joni menggerakkn jari jemarinya yg kemalasann udah hampir 2minggu..huhu..

    ReplyDelete
  13. Dark Half...
    Adess... ingat aku ni artis rakaman ke apa nak ada peminat2 neh... ciss!!... huhuhuhu...


    MaWaDDaH....
    Aik? takkan x rindu... sikit pun takde?... takde langsung?... Adess.. harharharhar...



    DKosongLapan...
    Harharharhar... bro... ko mmg tepat seratus peratus... harharharhar...




    Syue Mustafa... harharhar... bukan peminat la... kawan2... aku bukannya pemain bola sepak nak ada peminat2 neh... adesssssss...



    Zabedah Wahab....
    Aku x pakai laptop... pakai pc... nak pegang camna?... monitor pun dah 20 kelo... harharhar...



    Cik Rabbit.... huhuhu... mmg tak nak tdo... tapi dah terlelap... pastu mimpi plak... adesss....

    nak buat camna?.. huhu...



    Little_teddy...
    Haah... cadangannya nak pinang taylor swift.... harharharhar...



    Markonah....
    harharharhar... sama le kite... huhuhu...




    Liza Abd Rahim... harharhar... cis!!... nanti aku panggil suami mu hang yg hensem tu suruh pujuk.... huhuhuhu




    eMMe...
    huhuhu... aku jawap plak... kasih sama2.... huhuhu...




    maCy...
    entah ah maCy... asyik mimpi pelik2... teringin gak nak dapat mimpi jd cikgu taekwondo... huhuhu.




    Suriati...
    yaaaaaaaa... jari jemari i malas nak tekan2 keybod ni.... sbb takut kuku i rosak... harharhar..

    ReplyDelete
  14. satu je aku nak tanya kau


    SAPA YANG CAT DINDING UMAH??

    apsal kaler cat hijau tu terkeluar?
    reti ke tak reti mengecat?
    ha? ha?

    ...

    kiut plak aku nengok stokin kau
    mesti bau dia bleh pensan 5hari kan?

    kahkahkah


    .

    ReplyDelete
  15. Bonekadalamchermin....
    Aku dok ngecat sambil main sms... tu yg cat terkeluar tu...
    harharhar....


    mana bley pengsan 5 hari...
    paling2 pun cuma jadi biru... mulut berbueh... pastu koma.... harharhar

    ReplyDelete
  16. hohhh..weiii..dah bangunnn..

    aku tengah nyesal nih.. tak patut aku cakap camtu dulu..dose ke hahh?? ke patutnye lebih brutal lagi ?? apa2pun sori la abg jonni..itu maknanya aku suke bace n3 kat sini..kan??

    err..letih beno tu..err.. keje bawok lori balak ke hape??? hahaha... AMPUNNN JONNIIIIII...

    ReplyDelete
  17. taaakkkk rindu punnnnn...hhahahaha...

    itulah a.samad jaafar, keje ape lar..bos kot..ha..jgn main...

    peace abg jonni..:)

    ReplyDelete
  18. setakat gambar garu kepala,gmbr nak bukak boot, gmbr terbongkang atas katil baik tak payah bro...tak payah nak minang taylor swift. Rugi je ko..susah dia nak masuk Islam. Ko minang aku je yg kiut ini.Hahaha

    ReplyDelete
  19. harharhar
    lama bebeno tak menghupdate...
    ingtkan da pengsan tak nak bangun teros dah..hahaha

    ReplyDelete
  20. mlm ni mimpikan gua... kita dating di Taman Tergantung Babylon yer..

    LOL

    ReplyDelete
  21. Lepas ni kena makan vitamin byk2, biar tk malas lagi! :D haha. Anyway, rindu nak baca entry abg jonni. hoho

    ReplyDelete
  22. a.samad jaafar...
    huhuhuhu... rilek ah bro.. mana ada marah.. lagi suka ada dapat komen camtu... huhuhhu...



    Along Tapa...
    Tido itu memang nikmat... huuhuhu...


    MaWaDDaH...
    keje kuli je... tu yg sampai terbring pengsan2 tuuuuuu... huhuhu.



    Little_Teddy...
    huhuhu... mana bley... elvis marah nanti... huhuhu...



    Cik jelly chan...
    dah bangun dari pensan... huhuhuhu..



    Gadis Bunga...
    haah... kemalasan tahap gaban namanya neh...



    Pistachio.....
    kita dating kat dangdut eh?
    harharhar...



    Monster_kekhai...
    akhirnya apeeeeee.... huhuhu...



    Ariena Hisham.....
    haah... mgkn sbb kkurgn vitmin a dan zat besi...haahaha.

    ReplyDelete
  23. ohhh , baru perasan ade terselit name aku kat chatbox tu . kihhhh3 . tu mesej first jejak kat situ .

    *yeah , jumpe dah

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger