mengandung

        Pada suatu hari, di tempat kerja aku, ada proses nak pindah barang ke tingkat atas. Jadi semua kerja ini telah dilakukan oleh kaum lelaki yang bolehlah dikategorikan sebagai kuat-kuat dan gagah-gagah belaka.


       Yang menjadi masalahnya barang-barang tersebut terpaksa dibawa naik ikut tangga. Jadi memang benda ini cukup azab dan memenatkan.






A J : Adeih... macam nak patah pinggang aku ni...

Butak: Hahahaha... ko ni lembab ah, macam tu pon dah sakit-sakit pinggang.

A J : Ye lah... ko tu ngelat, asyik angkat yang kecik-kecik je...


Butak: Elehhhhh... besar mana sangatlah, setakat kotak-kotak tu kak Z yang mengandung tu pon boleh angkat.


A J : Hahahaha..banyakla ko.. Agak-agaknya camnalah rasa si Kak Z tu ye? Tengok jalan pon macam x larat je. huhu..


Butak: Eleh.. kalo nak tau senang je... Ko tanya Abang M tu...






Butak: Abang M... Abang M bila nak bersalin.... dah lebih 9 bulan ni.. hahahaha..

Abg M: Woiiii.....

A J: Harharharharhar...


moral of this true story: Bukan aku yang cakap, aku gelak je. huhuhu.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

20 comments:

  1. hahahaha....abg Jonni perot kene menten flet tau, tak mo cam perempuan mengandung, heheheh....

    ReplyDelete
  2. jaat woo..gelakkan org... kih kih..ooppss..

    ReplyDelete
  3. belasah jer bebudak ni abang M!!!!! ahahahaha

    ReplyDelete
  4. wakakakak...haghoih kene tembi soghang sebijik lepaih tanye soalan tuuu.....kekeke

    ReplyDelete
  5. haha.abg jonni tana bsalin?

    ReplyDelete
  6. ko jangan bang joni.. org berperut mengandung nih bole simpan macam² kat perut dia kalo dikempiskan.

    kawan aku penah menyorokkan handset panasonic kat dlm lipatan perut beliau. betul² mengujakan.

    dah semacam poket doremon.

    ReplyDelete
  7. boroi itu sexy, tahu.

    wuuu bantal.

    ReplyDelete
  8. skrg ni pon kat mana2 byk je laki2 yg mengandung haha

    ReplyDelete
  9. lelaki cam tu ...

    mesti seksikan kalau tak pakai baju...hahah

    ReplyDelete
  10. eMMe...

    hahaha.. perutku ramping... maklumlah kurus kering....


    Miss...

    hahahaha... aku gelak je eh... bukan aku yg cakap... aku tak bersalah.... hahaha..
    \



    chirpy chummy...

    hahahaha... aku gelak je ye... aku inesen... x salah... haha..



    aniz...

    aku lari lintang pukang dulu.... hahaha...



    D_08...

    hahaha... aku x salah eh... aku gelak je... aku inesen... huhuhu...



    maCy...

    hahahaha... tak mau... kehkehkeh..




    Pistachio...

    ish.. ish... ish... ko ni... tak baik ah gelakkan org.... kalo aku yg gelak takpe... orati je... haha..



    tupaimerah...

    kejap... aki picit muscle aku dulu......


    mmmmm... picit... picit...


    tak gagah punnnnn,.... hahaha...





    melody mocker....

    hahahaha.. power tu... ko cuba suruh dia simpan printer....
    kalu boleh memang hebat...


    hahahaha,... jahatnya aku ni...




    echah Mashuri...

    seksi?.... huhuhuhu...cis aku x seksi la ni... adeih...




    Siti Mashitah Saidin...

    Haip!!!!... tak baik ah gelakkan org...



    Jank...

    tu namanya murah rezeki.... tu yg perut ke depan tu.... tak mcm aku leperrrrrrrrrrrrr je peruit... adeih...



    Ati Masrif....

    huhuhuhu.... tak nak aku tgk abang M bukak baju.... huhuhuhu... tak nakkkkkkkkk........

    ReplyDelete
  11. abg M tu keguguran sehari 2-3 kali kot. hahahaha!!!

    ReplyDelete
  12. wek... abg jonny pon gelakkan owg gak~! hahaha

    ReplyDelete
  13. gadisBunga...

    kehkehkeh.. nanti aku tanya dia.. tahniah.. dah jd mak long...



    alis...

    wei.. x baik ah... hahahaha..



    Siti Mashitah Saidin...


    biasak ah... aku je yg boleh gelak2kan org... org lain x boleh... huhuhu..

    ReplyDelete
  14. Makan akan sedikit terasa la manusia yang sejenis Abang M tu..

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger