Manusia... owh manusia.

semasa sakit....




Bila dah sihat....




** sekadar gambar hiasan. Aku belum pernah lagi kejar-kejar awek seberang**









*** the end ***

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

62 comments:

  1. maknanya pernah kejar awek di sini la kan??? ;)

    *ke selalu..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... mana ada... manada...
      aku baik apa... kehkehkeh..

      alaaa... sokong ah sikit...
      aku baru nak muhasabah diri nih... huhuhuhu

      Delete
  2. nama dah manusia kan......
    ermm...sekadar gambo hiasan?...tapi rasa macam nak percaya je ni...
    hahahahha...
    bagus lah kalau dah sihat...sakit tu penghapus dosa.....huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu,... yep!! aku hanya insan biasa... huhuhu...
      aish!! mana ada... mana ada... gambo hiasan je tu...
      kehkehkehkeh....

      Alhamdulillah... dah sihat skrg...

      Delete
    2. aku rasa kan aku pernah nampak kau perambat awek ni....
      hahahahhaha....
      ermmmmm......

      Delete
    3. ah!! mana ada... itu pelanduk dua serupa jeeee....
      mana ada.. lain.. lain ah..
      ko salah org ni... salah ni...
      wakakakakakkaka

      Delete
    4. hahahaha...cara kau menidak kan statement kau tu sungguh meragukan...
      (sambil urut2 janggut...Eh!!,...lupa....apa kejadah plok aku urut janggut...urut dagu lah......)

      Delete
    5. hahahahahaha... meragukan? ya. aku pun ragu-ragu dgn jwpn aku sendiri...
      kakakakakka..
      hmmmm... urut2 dagu plok ko ni...
      tu la.... tido lagi tak pakai bantal...
      kakakakakaka

      Delete
    6. haaaa....kan betol aku cakap...hari tu memang kau....kihkihkih....
      bukan setakat seminggu je aku senyum...
      makan tahun ni aku senyum..kau ada?...takde kan....hahahahahhahaha..
      mood suke aku datang balik...sekian lama menghilang mood tu...

      Delete
    7. hahahah... sesuka kau je... huhuhu...

      hahahaha... ye ler.. ye ler... aku xde... senyumler puas2 ... kahkahkah..

      Delete
  3. bila time sakit mmg sllu insaf..hehe..time sihat bt balik..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... yep!! entah ah...
      aku selalu mcm tu...
      sedih bukan.... huhuhuhuhu...

      Delete
  4. pakwe seberang je yang kejar awek sini. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha... yep!! dah byk kes camtu kan...
      jarang dgr pakwe kena larikan.... huhuhuhu

      Delete
    2. errr. kalau pakwe malaysia kena lari, kuranglah satu calon jodoh reena. haahahaha

      Delete
    3. mmmmm... takpe... topap balik sorang calon dari belah sana... kan kembali equal.... kan kan kan?

      kehkehkehkeh

      Delete
  5. lumrah manusia mmg mcm tu...



    (kalau gambar atas katil mesti tak de bantal peluk... apa celop?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... yep!! aku selalu mcm tu...
      sedih kdg2... huhuhuhuhu..

      apa barang bantal peluk!! tercalarlah imej rock aku nanti...
      wakakakakakkaka...

      Delete
  6. hahaha..biasala manusia biasa..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu... yep!! entah ah...
      huhuhuhuhu.... kena lebih byk muhasabah diri aku ni... huhuhuhu

      Delete
  7. dah xde keje len la tuuuuuuuuuuuu.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... apa yg kau maksudkan tu anonym... huhuhu...

      Delete
  8. Hahahaha, jahat ngat abg jonni ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada... mana ada jahattttt.....
      nakal jeeeeee.....
      nakal sesikit jeeeeeeeeeee....
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  9. Replies
    1. yep!! tapi nanti buat dosa lain pulak...
      dah bertambah lagi... huhuhu...
      sedih bukan?

      Delete
    2. krg2 kn la wat dosa lain... hehehe

      Delete
    3. hahahaha.... yep!! mudaha-mudahanlah camtu...
      huhuhu..

      Delete
  10. uncle jonni, ape barang kejar awek seberang. .
    awek dlm ngre ni pon rmai lg. .
    tp sebelum tu, saye cabut dulu ye
    larriiiii!!! hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi... oi... oi... siyut!!! dah lari dulu budak neh....
      belum sempat aku nak kejar... siyut ah!!
      kehkehkehkeh

      Delete
  11. Hahahahahha....giler ah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah!! ni sorang lagi anonym...
      apa yg gilerrrrrrr...
      takde sapa yg gilerrrrrrrrrrrr....
      sengal je ada...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  12. Replies
    1. hahahahaha.... hmmmmm....
      (garu kepala aku)

      kehkehkehkeh

      Delete
  13. ni mcm kes kat kajang awl thn lps je. Tp akn ke yg pakcik kejar 2 amoi cina. Klu x silap ank Tongking kedai letrik. Hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... tidak... tidak... owh tidak....
      bukan ke itu si palong punya kerja... kan?
      taulah si tongking tu baik ngan ko.. nak eksen la tu...
      kakakakakaka.....

      Delete
    2. die nk jdkn aku menantu tp aku xnk.bini aku xnk sain. Huhuhuhuhu

      Delete
    3. hahahahahha... kalu tak sudah tentu ko jadi tokei kedai letrik ye dak?
      kehkehkehkeh

      Delete
  14. loqlaq,hahaha.....wei,actually abg jonni ke yg lukis kartun ataih ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakaka... loqlaq lq plok.... huhuhu...
      jgn laloq udah... huhuhhuhu.....

      ak ah... lukis bila ada kelapangan.... huhuhuhuhu

      Delete
    2. wei,ni yang aku nak jadi peminat kau ni abg jonni..hahaha :P

      Delete
    3. hahaha... siyut ah!! ingat aku ni Remy Ishak apa nak ada peminat2... kakakaka..

      wei... ko buat apa tu dok atas batu tu?

      Delete
  15. time sakit baru laaa nak merintih..
    time suka??

    aaa lu pikir laaa sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya... time kasih cimot... time kasih...
      aku paham.... huhuhuhuhu...

      Delete
  16. Replies
    1. hahaha... ye ke?... aku bukan citer psl org neh... pasal diriku sendiri...
      kehkehkehkeh...

      Delete
  17. ye ke wak ko tak pernah kejar si susanti mahupun kerabat beliau??? aku mcm tak bpe nk caye jer... kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... mana ada... mana ada....
      wah!! jauh kat new york pun sempat komen lagi kak...
      huhuhuhu... thanks ya....

      Delete
    2. walau kat benua mane pun, aku tetap akan menjengah blog ko wak... see... betapa aku syg kat ko... kehkehkehkeh...

      Delete
    3. hahahaha.. yes.. yes... tenkiu... tenkiu very much... huhuhu..
      terharu aku.... huhuhu

      Delete
    4. kompom kembang lg lobang idung kn??? lame2 dh blh masukkan batang mop dh... kehkehkehkeh...

      Delete
    5. haip!! mana bley batang mop.... kecik tu.... dgn mop2 dia muat sekali...
      kehkehkehkehkeh.....

      Delete
  18. uncle, kalo sihat cam tu ke nakalnye, hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr... mana ada... mana ada...
      gambar hiasan je tu...
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  19. Manusia oh manusia.. Kemanakah menghilangnga sifat MANUSIAmu itu.. Kenapa menyibukkan diri ikut perangai BINATANG. (ok ini kiasan umum namanya wahai Uncle Jon)



    Sentiasa muhasabah diri.. Jangan dihitung kebajikan yang dah kita buat tapi hitung berapa banyak keburukan yang dah/ sedang kita lakukan.. Itu yang terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... kiasan umum ya bro.... aku tak berkias sbnrnya, tentang diri aku sendir.... huhuhu...

      yep!! setuju... sentiasa renungkan keburukan dan kelemahan kita....
      thanks bro...

      Delete
  20. haha..bila dah sakit baru nak insap ye :P

    ReplyDelete
  21. elehh..
    abg jonni segan nak ngaku la tteww.. padahal selalu kejarr awek seberang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha... mana ada ishiko..... sesuka je ko ni ah..... huhuhu

      Delete
  22. hye uncle !! haha.. umor bpe sbnrnye ni ?? lantakla..
    panggil uncle je..

    haiyooo...time sakit punye laaa... haha.
    da baik... noty gile.. hahaha =p
    *hopefully bukan kisah benar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... uncle pun uncle ah... janji rock....
      kakakakaka...

      haish!! mana ada noty... huhuhuhu...
      bukan... bukan kisah benar niiiii.... kakakakaka

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger