APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN RM 2.







Isnin. Jam menunjukkan pukul 8:40 pagi.











Kemudian si gorila itu pun beredar. Lalu.....






Hmmm.... pagi-pagi dah kena bebel... 
marveles...... memang marveles....





**** the end ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

155 comments:

  1. bahaha..pagi2 dh sarapan marah bos..ekekekeke..bikin panas je ..pergi baling telur..wahahaha..**buat muka jahat

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar.. biasak ah.. hari senin... memasing mood kureng memberangsangkan.. huhuhuhu...

      baling telur? hmmmm... bagus tu.... mula2 telur.... pastu baling tepung plak.... jadi adunan tepung goreng rangup... kehkehkeh

      Delete
    2. pakcik belanja sy burger kaw2 sy sanggup gigit buntut bos..tpi guna gigi pakcik la..XD..

      Delete
    3. kehkehkeh... aku gigit bos tu... aku kena marah... kena tampo ... pastu aku kena buang keje...

      yg ko plak... duduk sedap2 mkn burger kaw2... cantikkkkkkkkk..
      mmg cantikkkkkkkkkkk.....

      kehkehkeh

      Delete
  2. setakat bagi 2 rengget memang x jalan laa.. ce bagi banyak sikit, atleast kalu kena fired xdela terkilan sgt.. muahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hujung bulannnnnnnnnnnnn... tu je yg ada.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. gagagaga...ptut la pownnnn.. mujur la ada 2 hengget.. kalu xde bagi je upah kiss satu kt pipi gebu member uncle tuh..hehe

      Delete
    3. hakhakhak... owh no... kiss dia?
      takpe... biar aku gigit bos aku tu sendiri... aku rela...
      kakakakaka

      Delete
    4. sanggup ke nak cium senirik?? iieeewww.. muntah hijau kot..

      Delete
    5. kehkehkeh... bukan muntah ijau... pengsan terus... kakakaka

      Delete
  3. hahaha..owh, ngn 2 ringgit kita bleh suh org geget bontot org...br taw..hehehehe.. XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... ak ah.... cubalah try... huhuhuu...

      Delete
  4. Replies
    1. ah!! asal hensem je ko sokong...
      asal hensem je ko sokong.... cis!!!

      kehkehkehkeh

      Delete
    2. mesti ah...haha..
      ko pun mesti sokong awek cun nyer kan..haha...

      Delete
    3. hakhakhak... yep!!
      nora danish tetap pujaan ku...
      wakakakakaka

      Delete
  5. ko kasi aku 2 hengget pon aku taknak...aku nak rm1juta je..

    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar,... gila mahal tu... hmmmm... baik aku geget sendiri...
      kahkahkahkah...

      Delete
  6. Ini bebel hari senin ke? Memang marbeles le kena sound.. har3

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... mmg marbeles... marbeles sgt....
      bukan monday blues dah... tahap monday balada dah ni... huhuhuhu

      Delete
  7. dah dia yg bayar gaji... pekak kan je la telinga.

    karipap sadin 5 $2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... bukan dia bayo gaji... dia bos kecik je... huhuhu...

      dulu kuih seketul 20 sen je.. rm 2 dpt 10 ketul..
      skrg dah 40 sen.... kehkehkehkeh

      Delete
  8. dah encik gorie sembang, konfem kena marah. HAHA
    ce encik gorie berlakon buat2 kerja. haaa.
    mesti dapat pujian. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar,... lupa masa dah time...
      dok lepak kat luar lagi... huhuhu..

      hmmmm... belakon? sama je.. gaji naik ciput gak...
      huhuhuhuhu

      Delete
  9. Replies
    1. hahaha.. ak ah.. gigit bontot..
      mesti best kalu dpt tgk member aku tu dok gigit bontot org...
      kakakakakka

      Delete
  10. hehehehe.... Uncle! nak bersembang boleh, tapi tgk la keadaan n tempatnya, ni dlm library, mmg la org marah, peh tu nak geget bontot lak eeeeeuwww....lalu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... uish... dlm leberi apa... kat tmpt paking moto ni...
      oprg len keje... aku dok sembang... bagus... kakakaka...

      gigit bontot? hmmm... mana tau ada yg lalu... kehkehkehkeh

      Delete
  11. haha, best tak kena bebel pagi2? selamat bekerja abg jonnie, jangan malas nanti kena bebel lagi.haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. best... mmg best sgt... kakakaka...
      alaaaaa... dah biasa kene bebel nih.... huhuhuhu...

      Delete
  12. hehehe....rietta pown xhinggin klu cam2....tapikan...rm 2 kat cni bleh mam nasi lemak + satu biji kueh + teh ais kurang ais...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. tak hingin eh? dah 2 rengget je yg ada... nak buat camna...
      kehkhekehkeh..

      biar betul? murah tu.... nasi lemak siap air...
      kalu tmpt aku nih... nasi lemak singgit.. kuih 40 sen.. teh terik rm 1.20
      total : rm 2.60...... kehkehkehkeh.

      Delete
  13. apa ni main2 bontot ni...gelimat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... takpe... bontot org... bukan bontot aku...
      ok je.. x geli... yg geli org lain.. kahkahkahah

      Delete
    2. lor... tu laaaaaa... korek tinge tu sekali sekala ye bro...
      kehkehkehkeh

      Delete
  14. Replies
    1. kehkehkeh.. gelak ko ye...
      huhuhuhu...

      Delete
  15. kenyal x montot die?kalau kenyal gua gigit laju2.huahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenyalllll... mantop beb... mantop.... huehuehue...

      Delete
  16. dua ringgit je suruh gigit montot dier...ishhh~ tak berbaloi~ haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hujung bulan lerrrrrr... tu je yg ada...
      kalau awal bulan sah aku offer rm 3....
      kehkehkehkehkeh

      Delete
  17. bg sejuta pon tade org hingin kot :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharharhar... haish!! kalau sejuta baik aku yg pegi gigit..
      kahkahkahkah...

      Delete
  18. apekah ini ?? hahaha

    bos awk ke tu wahai uncle jonni .. ?? =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. apekah ini? ini adalah entri geget montot org... kakakakaka..

      bukannnn.. bos sedrhana besar... kalu bos beso naya aku... naya...
      kahkahkahkah

      Delete
    2. hahaha =p ok fine ..
      Bos sederhana besar >_<"

      Delete
    3. hakhakha... mmg fine laaaa... x besar sgt...
      kalau bos besar komfom menjawab aku... huhuhu

      Delete
  19. ermmm....
    rasanya lah kau ni memang suka sangat kalau orang marah kat kau kan.....
    rasa macam happy je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... mana ada... sbb mamat tu bos kecik je... tu yg bley buat derk....

      kalau bos besar marah aku... aku marah dia balik...
      wakakakakakakaka

      Delete
    2. lawan tokey nampak ni...
      kensel untuk pekeje cemerlang tahun ni...

      Delete
    3. hakhakhak.. ckp besar je tuuu...
      sbnrnya... kalu bos besar bukak mulut... jadi tiang kayu je... huhuhuhu

      Delete
    4. aikkk...dah berubah jadi asap naruto plok...
      pelik aku..
      mana plok pergi orang tua ni....
      hahahahha

      Delete
    5. oi.. oi... ada arrrrrrrrr..
      aku kat sini laaaaaaaa... huhuhu..
      yg ko pandang belah sana buat pe...
      aku kat sini...
      sini.... sini...

      kehkehkehkeh

      Delete
    6. hebat kau sekarang erk...
      sampai leh sembunyi dalam batang pokok tu...
      syabas inspektek sahab...
      hahahha

      Delete
    7. hakhakhakhak... hebat... biasak ah.. balik tiang tepon pon boleh...
      aku ni kurus... no problem... kehkehkeh

      Delete
  20. wei ape ni suruh gigit bontot di tempat terbuka... lucah lh ko ni wak... kehkehkehkeh...

    **drp gigit bokong, baik gigit udel... bagi terkeluar ckit... br marbeles... kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaa... aku suruh org je... kalu dia betul2 gigit.. aku lari dulu.. kakakaka...

      oit!! geget wudel? tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... ni lagi lucah!!
      kehkehkehkeh

      Delete
  21. boleh beli coki2 10 batang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... dulu2 coki2 baru seposen sebatang....
      naik rege dah ye........ huhuhuhu

      Delete
  22. Replies
    1. harharhar.. tak ah... ok je sbnrnya...
      mood dia tak elok kot hari senin.. huhuhu...

      Delete
  23. Hilang mood kerja kalau pagi pagi dah kene bebel kan..sabo je la..senyum tak perlu kata apa apa ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. biasak ah... mmg tmpt keje selalu ada pressure sikit kan...
      biasak ah tu.... aku selalu buat derk je..
      kehkehkehkeh

      Delete
  24. hahha padam muker.. ngeh ngeh ngeh... larikkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa... nasib baik ko lariiiii... aku baru nak lepuk ni ha....
      kahkahkahkah

      Delete
  25. Replies
    1. owh no.... itu dah mcm perlakuan berahi sejenis tu...
      lagi bahaya tu... bahaya.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. ok la dari gigit bontot... x okay der

      Delete
    3. hakhakhak... ok mmg ok... tapi kena offer lebih nanti...
      tu dah kira rm 6 tu.... huhuhuhu

      Delete
  26. mak aih sembang pon xbuleh..baru 8.40 kan belom kul 9..ke mmg opis unlce jonni masuk 8.30??haih pagi2 senin kena bebel mmg marveles la haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar.. tmpt keje aku start kol 8:30... dan aku bukan keje opis ye...
      huhuhuhu..

      yep!! mmg lumayan kena bebel pepagi hari senin... lumayan beb.. lumayan...
      kakakakakakka

      Delete
  27. hahaa. comel je suruh org gigit bontot gorilla tu. wakkaa.

    mesti stress kan. sabar ye? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharharhar... alaaaaaa... melawak ngan memember je tu...
      takkan ah suruh dia geget betul@.... tapi kalau dia geget betul2 lagi best kan? bley aku rakam pastu upload kat utube,...

      kehkehkehkeh

      Delete
  28. mau tak mabeles,sarapan pagi dari gorilla secara free,hahaha...padan muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakha... alaaaaaa... biasak ah... kata samseng...
      dah jd asam garam je ni... kehkehkehkeh

      Delete
    2. kau samseng eh? ni yang takut nak kawan ni,gagagagagaga

      Delete
    3. hakhakhak.. yup!! aku mmg samseng...
      takut cepat!! menggigil... menggigil cepat!!

      kehkehkeh..

      Delete
    4. hahahaha... hmmmmm.... bakat menakutkan aku aku sudah pudar...
      kehkehkeh

      Delete
  29. ghajin kan weh kau lukis semuathen insert bagai. wah !thumbs up (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak hak hak... tu sbb aku update kdg2 je... x lalu nak lukis2..
      masa tu tadak... huhu

      Delete
    2. update kadang kadang kau kata ? every day kau update kot :) tk pa , go on ah , favourite. ! sekali post , berapa ramai baca weeh :D

      HA INI NAMANYA COMIC BELOG , WEE <3

      Delete
    3. hakhakhak... mana ada hari2 aku nak update.. huuu...

      huhuhu.. tak ramai ah... kebanyakan dok folo je... tak dtg lg pon pastu...
      biasalah tu... huhuhu

      Delete
    4. eh bila bila ajar aku lukis gambar aku version kartun pulakk :) tak cun siap kau ! haha :)

      Delete
    5. hakhakhak... hmmmmmm... kalu aku yg ajo mmg jd tak cun langsung...
      huhuhuhu..

      serius ... aku tak bley lukis muka pompuan.... tgn x cukup lembut.... mesti jd muka laki.. huhuhu

      Delete
    6. peh dah sudah aku ragu jantina kang :) HAHAHA. eh kau kerja kartunis ke ?
      hei ada fb tk ? ada twitter tk ? tk kan belog je kau ada ? *kfine aku tahu aku byk tanya, kisah apa :p *

      Delete
    7. haniza... hahaha... wahai haniza... ok.. ok... lagi sekali aku sebut... hanizaaaaaaaa.... kehkehkehkeh... dak laaa... aku bukan keje kartunis derrrr...

      maaf... aku mmg ketinggalan zaman dan kolot... buta it pulak tu...
      ak ah... blog ni je lah harta aku yg ada... kehkehkehkeh...

      Delete
  30. uncle jonni, bagi exercise kat telinga la. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm... xsesais ni buat kurus gegendang tinge je.... kang pekak aku...
      kakakakaka

      Delete
  31. ps...uncle, nasi lemak cni RM0.60 jew...tapi kecik...kueh RM 0.40, teh ais bungkus RM1.00...total...RM2.00

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... ko kat mana eh? murah tu... teh ais singgit...

      Delete
    2. Kat kepala batas penang...klu penang island mmg xdpt la...

      Delete
    3. wooooo... tp org ckp penang mkn best2... huhu...
      untung ah ko... huhuhuhu

      Delete
  32. haha, kelakar la. .
    RM2 sye bole bli ape ek?
    ha ice cream. .
    uncle jonni belanje :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak...
      ais krim.... bley je...
      cari yg 20 sen sebtg... nanti dpt 10..
      kehkehkeh...

      Delete
  33. haha, style la kat sini...kreatif2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. mcm2 style ada kat sini.. huhuhu...
      kuak lentang.. kuak kupu2... semua ada... kehkehkeh...

      Delete
  34. bak sini 2 henget..buleh beli eskrem, cekedis and coki-coki..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaaaaaa... aku mana suka mkn mende2 camni... takkan aku nak tgk je... mana aci... huhu

      Delete
    2. hahaha...abis xkn nk beli kuih ketayap?ape daa...hehe....aci g india uncle..kikiki

      Delete
    3. kuih ketayap ah peberet aku... kakakakaka....

      wah!! pegi india? siyut ah tak ajak aku..
      kahkahkahkah

      Delete
    4. ahahaha...bkn aku yg pegi india tapi aci..kan uncle yg tnya mana aci?lupa ka..keh3

      Delete
    5. ooooo... tu la... siyut punya aci... x ajak aku...
      entah2 dia lupa aku minat hindustani... kakakakka...

      Delete
    6. ahhaha....aku minat padiyappaa..hahaha

      Delete
    7. ammakkk!! .. x best padaiyappa tu...
      kandukondain kandukondain lg best... kehkehkehkeh..

      Delete
    8. hahaha...eh2 amik yg terbaru sket laa...sivaji the boss..kah3

      Delete
    9. hakhakhak... kantoi... suka tgk citer tamil...
      kehkehkeh

      Delete
    10. keh3...best wooo tengok nt blh bantai gelak kuat2...huhuhu

      Delete
    11. kehkehkeh... kena tembak 10 das pon tak mati...
      kalau tumbuk... bunyi... dusyummm!!...
      tercampak beb org jahat... gila jauh...
      kehkehkeh

      Delete
    12. hahahha..tu lah ke bestsan cite tamil...keh3....hukum graviti adalah tak wujud dlm dunia filem tamil...hahahha..

      angkat kain kat bahu pon bleh bunyi wooo...keh3

      Delete
    13. hakhakhak... siyut je... angkat kain kat bahu ada bunyi... kakakaka...

      wah!! peminat setia nampak.... ammak!!
      kehkehkeh

      Delete
    14. hahaha..kalau tak caye cer uncle tengok...keh3

      ahahahaha....bese la brooooo....

      Delete
    15. ammak!! tak larat ah nak tgk... huhuhu...
      setiap sabtu ada kan? ni mesti ko suka tgk ni...
      siap layan hindustan.... huhuhu

      Delete
    16. hahaha...mna ada..aku tengok tv hijrah je..keh3 ;p

      layan la jugek sikit2 je...huhuhu

      Delete
    17. wah!! al hijrah... huhuu... bagus ah ko ni...

      sikit2... byk2 arrrrrrr... baru elegan...
      kehkehkehkeh...

      Delete
    18. alhamdulillah..

      hehehhe..aku xde bgs mna pon..kih4...

      woooo elegan ke?ammakkk

      Delete
    19. hakhakhak... ye ah... tgk sikit2 cukup..
      kang terpengaruh pulak kang....

      org lai pi keje.. ko lepak nyanyi kat padang... neri2... pastu guling2... kehkehkeh

      Delete
    20. hehehhe....trpengaruh bnda baik xpe..hahaha

      keh3..ammakkk....ape daaa, tak kuasa aku nk neri2..keh3

      Delete
    21. hakhakhak... typo ah... nari2 patutnya.... neri2 pulak... kakakakaka..

      tak kuasa kunu... tgk2 ko lagi hebat... kalah pelakon boliwud... kehkehkehekhe

      Delete
    22. hahahha...tahu tak pe..tetibe je neri3...kah3....

      aku suke bruce lee je..x suke neri3 boliwud..hahahha

      Delete
    23. ah!! neri2 lagi... nak mengutuk la tu...

      dah lah... nak baca kome lain... bai...

      kehkehkehkeh

      Delete
    24. keh...alaa sekali sekala..ape salahnye..keh3

      okey2 roger and out..hahaha

      Delete
    25. salahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

      kakakakakka

      Delete
    26. neri..neri..neri..neri..allalala...keh3

      Delete
    27. arghhhhhhhh!! bley sakit jiwa camni.... huhuhuhu

      Delete
    28. hahahha...ape plak....cer uncle sebut neri2 tu laju2 bnyak kali..kah3..lawak siut (jangan lupa buat sambil berlagu ala2 tamilwood)hehe

      Delete
    29. malassssssssssssssssssssssssssssssssssss...... huhuhuhu

      Delete
    30. hahahaha...mari gelakkn diaaa...neri..neri..neri..neri...

      Delete
    31. hakhakhakhakhak... hampeh!! huhuhu

      Delete
    32. ahahahahaha......mari gelakkan dia... ;p

      Delete
    33. best lak gelakkan uncle ni kan...jangan marah...huhuhu

      Delete
    34. huhuhuhuhu.... adeih!! (sambil tepuk dahi)
      kehkehkehkeh...

      Delete
    35. keh3,,,,awat tepuk dahi? ada nyamok ke ceqqq? hahahaha...

      Delete
    36. tak... ada rama2 tadi hinggap.... huhuhu...

      Delete
    37. hehehehe..rama-rama jangan tepuk kesian dia....ape daa uncle neh

      Delete
    38. geli tau tak... geli ada rama2 kat dahi... takpe x kene....huhuhu

      Delete
    39. kehkehkeh....uncle takot kat rama-rama...hahahaha....

      geli kunun...wekkk

      Delete
    40. alaaaaa... kunun-kunun je tu... aku mana ada geli2...
      berung gagak higgap kat dahi pon aku buat tak tau je... siap bg mkn lagik.... kakakkakakaka

      Delete
    41. hahahaha....tetibe je kaber line...kih3

      berung tu ape...spesis baru ek..hahahaha...

      Delete
    42. hakhakhak... berung tu bahasa melayu sri lanka laaaaa... maksudnya burung... saja je guna bahasa melayu lain... maklumlah kita ni kan serumpun.... kakakakakkaka

      Delete
    43. kahkahkah...kever line la tuuuu...sri lanka kunun....kih3

      Delete
    44. kehkehkeh... pegi ah gugel2 kat wiki wki wiki padiaappa... tgk... mesti ada... kakakakakkakaka

      Delete
  35. 2 hinggit jerk??? mana cukup.. kasi laa 200 ke.. 2000 ribu ke.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ujung bulannnnnnnnnnnnnnnnnnn... kalau awal bulan aku bg 4 rengget...
      kehkehkehehkeh

      Delete
  36. kenapa tak uncle sendiri je yang buat?lagi jimatt dan puas hati.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmmm... takpe lah.... aku tolak cadangan anda... kehkehkehkeh

      Delete
  37. HAHA. Kesian sungguh. Pagi-pagi dah spoil mood :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah... kdg2 camtu ah.. pepagi dah kene bebel... huhuhu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger