MENATAP KEYWORDS DI AWAN NANO.

        Serius aku takde benda nak di repekkan buat masa ini. Jadi biarlah aku menatap keywords yang terpacul di statistik nuffnang aku dan ku abadikan dalam satu entri yang akan menyelami punca dan bagaimana mereka boleh tersesat kemari.


         Serius banyak keywords lucah yang membuatkan aku menggaru dan menggaru kepala. Tidak tergamak lagi untuk aku melucahkan belog aku ini. Dan ini beberapa contoh keywords yang tidak lucah yang telah mampir di belog ni.




1) Cara nak setelkan masalah printer.


Dah beberapa kali aku tengok ada orang yang masuk disebabkan ingin mencari penyelesaian masalah printer mereka. Serius aku rasa bersalah. Ini kerana mereka terpaksa membaca tutorial hebat aku tentang membaiki printer.



Jika ada sesiapa yang ingin membaca tutorial aku tu,
sila tekan punat ini. semutmerah sila tekan, jangan malu-malu.
kehkehkehkeh.






2) Rupa sebenar Justin Bieber.

Untuk keywords ini pula aku tau sebab musabab dan puncanya. Ini berpunca dari gambar di bawah ini.








3) Malam dah timbul.. waktu rehat kita selamat malam dan harap mimpi yang indah.

Hmmmm... untuk keywords ni serius aku sesat dalam pemikiran. Aku tak tau punca dan bagaimana ianya boleh sampai ke sini. huhuhuhu.








4) Jemur spender.

Ok. Untuk yang ini sekali pandang je terus aku dapat tangkap sebab dan musababnya. Ini adalah disebabkan oleh gambar ini.




Bukan sesuatu yang pelik untuk melihat lelaki berkemban bukan?









5) Amoi seksi.

Harap maaf, dalam blog ini tiada gambar-gambar amoi seksi. Yang ada cuma gambar-gambar uncle yang cukuplah seksi....




















**** the end ****


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

67 comments:

  1. bahahaha..apakcik wat lawak..sampai je pejabat tadi bukak blog pakcik terus gelak..pagi2 dh sarapan gelak..adeh..sy pon dapat key words merepek2..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... xde benda nak di tulis le... layan keywords je laaa... huhuhu
      tp mmg merepek2 keywords dia... kehkehkehkeh

      Delete
  2. tu lah kau buat lagi khianat kat orang..
    pastu mula lah kuar benda yang ntah apa2 kan...
    hahahahah...
    padan muka kau kena peras otak tahap gaban..

    ermmm...seksi ke?
    seksa ada lah ...kihkihkihkih...

    alalalalal.....kiut nyer kau berkemban...kahkahkah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... alaaaa... sekali sekala je kenakan org... nanti raya aku mintak maap laaa... huhuhu...

      elehhhh... ko ni malu2 pulak.... ngaku je la... seksi kan? kan? kan?
      wakakkakakaka....

      time kasih... aku pon rasa sgt comel bila berkemban... wakakakakaka

      Delete
    2. ermmm...sempat ke tu....
      :P

      uwekkkk....tak seksi pun...

      owoh lah..
      takleh puji sikit dah terperasaan dah...
      habis lah kain batik mak kau lepas ni....

      Delete
    3. hahaha... sempat kot... kot laaaa... huhuhuhu...

      elehhhhhhhhhh... seksi laaa.... klau tgk dari belakanglaaa... huhuhu..

      hahaha... biar ah!! dah mmg rasa comel...
      wakakakaka.... nak muntah aku...
      tanak ah kain batik... pakai pelikat je ... huhuhuhu

      Delete
    4. kalau pakai kain batik lagi nampak ayu.....
      kihkihkih

      Delete
    5. ak ah... siap kain batik tutup kepala....
      pehhhhh!! sebijik mcm citer pendekar zmn dulu2....
      hahahahaha...

      Delete
    6. ha'ah kan...citer yang latif borgiba jadi orang jahat tu....
      kalau kau pakai macam tu mesti ramai yang tergoda..
      hihihihihi

      Delete
    7. harharhar... siyut ah!!
      merana hidup aku tau tak...
      kalau semua yang tergoda tu laki....

      wakakakakaka....

      Delete
    8. hahahahha...tau takpe.......

      Delete
    9. hmmm... tanak aku ambik tau... geli...
      huhuhu...

      Delete
  3. har3... jemur spender tuh yg angin. dulu2 ada kecoh gambar
    dan berita pasal spender hilang dari ampaian.. siap buat report polis lagi..

    itu spender asik warna putih jer.. merah tak der ke? har3

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... ooooo... ingat.... ingat lagi kes tu... huhu...
      siap ada jumpa kat tmn prmainan kanak2 selonggok spender dulu... huhu...
      mcm2 kes ye dak? huhuhu...

      harharhar... siyut ah!! malas aku nak komen.... huhuhu...

      Delete
  4. gigih betul orang yg menaip keywords tuh. heheh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kalau bab keywords mmg mcm2 ada... huhuu..
      tp mmg peberet aku dok tgk keywords... lawak siot... huhuhu...

      Delete
  5. bro..kat blog aku keyword paling pemes..kes rogol..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh no.... harharhar.... camna plak bly jd camtu...
      huhuhuhuhu..

      Delete
  6. Replies
    1. hahahaha.... biasak ah.... tu yg seronok nengok2 keywords tu...
      huhuhuhuhu

      Delete
  7. Replies
    1. hahahaha... mmg... mcm2 ada.... huhuhu

      Delete
  8. haha.. ntah pape laa keyword yg dorg duk cari nie..


    perghh ni bukan baiki printer.. tu dah jahanam terus.. ngeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ontah lah... tp mmg aneh2... huhuhu...

      hahaha... tu jln penyelesaian yg terakhir tu... huhuhuhu

      Delete
  9. Perhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa... tergoda la tu.... tergoda la tu...
      kan aku dah ckp.... susuk tubuh ku mmg seksi....
      wakakakakakakakaka....

      Delete
    2. eeeeeeeuwwww......Oh tidak!...har...har...har

      Delete
    3. harharhar... napa oh tidak?
      hmmmm... tak seksi kah aku?

      wakakakakakaka....

      Delete
  10. sape bace tips nk repair printer 2 kat cnie boleh kena sawan...haha,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... sawan takpe... jgn koma terus.... huhuhuhu

      Delete
  11. alahai...uncle berkemban memang ayuu sangat.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha... comel kan?
      rasa nak bg penampo je kan?
      wakakakakakka

      Delete
  12. wahhhhhh... justin bieber kununnn... adoyaiii... ^-^'

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharharhar... justin bieber kepala lutut tu namanya.... huhuhu

      Delete
  13. mmg klu printer buat hal layak hempuk jer terus..baru tak sakit hati ekekekee.tapi apa ke halnya org search pasal jemur spender??hahaha...best la pandai melukis nih..xyah google org lidi ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharhar... ak ah... tapi cuma sayang gak printer nih.... tapi kalu dah rosak nak buat camna... huhuhu...

      Delete
  14. amoi seksi takde..tp abg seksi keding cam cicak kubing ade laaa..

    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.... siyut ah.... huhuhu...
      apa... ingat cicak kubin tak seksi ke?
      wakakakakaaka

      Delete
    2. hahahaha... ni yg rasa nak minum weightgain nih....
      wakakakakkaka

      Delete
  15. amoi seksi jemur spender. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... wah!! best tu... best tu....
      wakakakakaka.....

      Delete
  16. wak, ko dh byk bawak org ke jalan yg tidak di redhai.. now, ko kene bertaubat nasuha wak... wat entri yg baik2 plak plzzzz.... kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... yep!! kesian sapa yg terbaca entri sesat tu... huhuhu..
      hmmmm... rasa bersalah pulak aku...
      huhuhuhuhu....

      Delete
  17. Replies
    1. hahahahaha.... takpelah...
      ini kira terkomen gak lah....
      huhuhu....

      Delete
  18. hahahah rajin sungguh uncle nie ngeh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... rajin.... memang rajin....
      rajin merepek....
      kahkahkahkah

      Delete
  19. Replies
    1. hakhakhak.... siyut ah!!
      mati kutu aku dibuatnya... x reti aku nak jwb....
      hahahahaha..

      Delete
  20. blog kau ni abg jonni bahaya gak noh,haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... biasak ah... blog x senonoh camni ah...
      huhuhuhuhu

      Delete
    2. yg penting blog kau best,that's why la aku salu mai blog kau :))

      Delete
    3. hakhakhak.. thanks ah onie... nanti aku blanje ko mkn mi udang..
      meh turun.. meh.... ko dok sana jauh2 pehal...
      meh turun... huhuhu

      Delete
  21. eiyekkk!
    seksi???!
    sekse adelah... hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. harharharhar... seksi lah....
      jgn pandang sekali je.... pandanglah 2 3 rtus kali....
      mesti seksi...
      wakakakakakaka

      Delete
  22. haha..uncle2...pelik bebeno den bace keyword2 tu..haha..jemur spender pun ado..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... biasak ah... blog aku pon pelik....
      jd keywords yg masuk pon pelik2 ah... huhuhu

      Delete
  23. uncle jonni yang...... sengal .... hahaha =p

    lama x lepak sini.. even entry ni sengal , bjaya buat cha senyum.
    release tensen jap..
    bagosss.. sila update lagi .. =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... siyut ah!!
      ko ni .. tak berperikeorangtuaan langsung ah...
      selamba jek kata sengal....

      wakakakakakaka...

      Delete
  24. yang jemur spender tu kelakar gila. hahahahahah pelik2 keywords uncle jonni dpt. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... biasak ah... blog aku pelik......
      dpt keywords pon pelik2 ah...
      huhuhuhu

      Delete
  25. last sekali gmbr ape tu?
    (opis blocked!! mesti sangat sensored ni...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat tengok ye..........

      huh!! rugi... mmg rugi....
      tu la gambo org laki paling seksi kat dunia neh...
      gila seksi wooooooo... rugi tak tgk.......
      wakakakakakkaka

      Delete
  26. HAHAHA. terlepas entry ini. HAHA. wokehhh saya akan tekan habis - habisannn !
    enrtyyy ini sangat terbaik ! HAHAHA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... sila tekan.. sila... huhuhu...

      entri mengarut je.. huhuhu...
      bizi praktikal ko kan? huhuhuhu

      Delete
  27. bahahhahaha... gua terpaksa kaber gelak baca entri nie bro..

    p/s: gua belom abis selongkar entri lu.. jap lagi gua singgah balik.. koh koh koh

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger