PAKSU KU TIDAK KEDEKUT



















**** THE END ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

136 comments:

  1. Replies
    1. harharhar... amboi? apa yg amboiiiiii.. kehkehkeh..
      amboi... ko berkaraoke eh? kehkehkeh

      Delete
  2. Bullllliiiiiiiiiii....report kt mak die...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... jgn arrrrrr... teruk aku kene belasah kang...
      kehkehkehkeh

      Delete
  3. ahahaha..teruk tul la pakcik ni ..tapi kalau adk sepupu sy main awal2 sy dh jerit jangannnn..ahahaha..tu sbb diorg nak main diorg pakai amik je..ahaha..panas hati betul..sampai habis bateri sy..haish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ambik kesempatan tu namanya.. kehkehkeh...

      ak ah.. kalu bebudak dah men game.. abis... lupa segalanya... mkn pon lupa... nak kene marah baru mkn... kehkehkehkeh..

      Delete
  4. ekekeke....btl2...rietta masa tewcik2 dulu selalu kena pijak2 datuk sedara...pastu cabut uban dia....ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh... dah lah kene pijak2... cabut uban lagik... huhuhuhu...

      hmmmm... nanti ah aku suruh anak buah aku carik2 uban aku... kakakkaka

      Delete
  5. nak rasa apa kalau setakat suruh budak kecik pijak badan.. ce ko suruh abg long ko pijakkan.. mesti best punyeerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... penyet aku derrr... penyettttttttt...
      kehkehkehkeh

      Delete
  6. hahaha...x kedekut..tp demand gak ko ni pacek..siap suh ank sedara picit badan bagai..kalo x kedekut ce bwk ank sdara 2 g sedut tutti frutti 2,3 cup..keh..keh..keh..

    p/s: eh, pacek, aku terharu la pacek komen entry aku..wihihihi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... amik kesempatan laaa.. bak kata org tua... sambil menyelam kita usha pelancong asing... kehkehkehkeh..

      huhu... thanks sudi komen kat sini beb... huhuhu

      Delete
  7. hihihi...sebijik macam en.suami aku..
    dia pun memang pak usu..selalu buli anak buah dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... bukan buli... tapi bergurau senda ngan mereka...
      ye ke?.. hmmm... ye lah... mungkin org2 yg bongsu ni spesis yg penuh ngan kasih sayang kot...
      tu yg selalu gurau senda ngan anak buah tu... kakakakaka

      Delete
  8. tibe2 je dengar bunyi kuda jalan..uncle dengar tak.....

    kedekut...kedekut...kedekut..kedekut...keh3...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dengar pon!! hmmmm... jap aku tgk luar jap...
      ceh!! mana ada kuda... itu wak amat naik beskal derrrrr...
      kehkehkehkeh...


      wekkkk!!

      Delete
    2. hahaha...purak2 tak dengor kunun..tuh kuda ade tuh..saje jek...nt aku bgtau wak amat uncle samekn beskal dia ngan kuda..kah3

      Delete
    3. hakhakhak... mada ada purak2... takde kudaaaaaaaaaaa... takde...
      (sambil geleng2 kepala)... mana ada... kehkehkeh..

      eleh... wak amat tu geng mancing aku... tadehal ah... kehkehkehkeh

      Delete
    4. keh3...ade r..cer tengok bebaik.....kalo x nmpk itu tndanye dah tuaaaaaa...hehehe

      elehhh wak amat tu kecik ati,,dia bgthu aku mlm td dlm mimpi.hahahha

      Delete
    5. ek ehhhhhhhhhhhhhhh.... iya laaaaaaaaaaa....
      ada pulak kuda tuuuuuuuuuuuuuuuu....

      tgh mkn rumput upernya... patut x nampak tadi....

      Delete
    6. ahahahaha.....(gelak gulim2)

      dan2 r baru nmpk..keh3

      Delete
    7. gelak... gelak....
      mmg x nampak ah tadi.....

      Delete
    8. ahahahaha...uncle ni lawak ah...

      ;p

      Delete
    9. hakhakhakhak... apa yg lawak....
      nak gelakkan aku la tu.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    10. hehehe....lawak la...

      sekali skala nk gelakkn uncle ape salahnya..hehhe

      Delete
    11. salahhhhhhhhhhhhhhhh....
      x elok ah gelak2 kan org lain.....

      aku gelakkan oeh takpe.... kehkehkehkeh

      Delete
    12. keh3...ape plakkk...buleh laaa gelakkn uncle..keh3....lalalala

      Delete
    13. tak boleh!! ko pompuan... sila ketawa dgn jari jemari menutup bibir... faham?
      kehkehkehkehkeh

      Delete
    14. uiiii....aku ketawa sopan nih...keh3...

      elehhh aku nk gelakkn jugak uncle....hahhaa

      Delete
    15. hakhakhak... siyut je.... tambah kuat dia gelak.... hampeh!! huhuhu

      Delete
    16. hahahhahaharussslah aku gelakk....

      bestkann, aku gelak...kekeke

      Delete
    17. best... mmg bestttttttttttt.....

      takpe... nanti2 ada modal... aku gelakkan ko plak.. kehkehkehkeh

      Delete
    18. kehkehkeh...uncle try r cari modal tu...sementara tu biar aku gelak dulu...hahaha

      Delete
    19. elehhhhhhhhhhhhhh.... eksen la ko... xpe... xpe....

      ada lori ada bas... ada komuter ada lrt.... ada motor adalah teksinya.... huhuhu

      Delete
    20. hehehehe....alahh eksen skali skala...

      nape tak sebut kapal selam kapal terbang feri bot bagai..huhuhu

      Delete
    21. berkala-kala dah ... huhuhu...

      kenderaan darat je beb... laut dan udara tak masuk carta... kakakakakakakakakaka...

      Delete
    22. hehehhe...ehh dah berkala-kala ekk....keh3

      elehh ape salahnye..kenderaan laut nak gak masok carta..huhuhu

      Delete
    23. ak ahhhhhhhhhh... berkala kala dahhhh... x pewrasan kewwww... kehkehkehkeh... manja tak aku ckp camtu... kakakaka...

      hakhakhak.... ye la... ye la.... masuk la... masukla... huhuhu

      Delete
    24. kakakaka...adoyaiiii manjeeee sangat smpai aku nak bagi kepala lutut kat perut uncle...huhuhu...xyah buang tebiat...ape kes manje2 sangat ni...

      yeaaayyy...dapat masuk carta gak akhirnye...tenkiu2

      Delete
    25. hakhakhak... sesekali nak jd org org manja... x bleyyyy kewwww... kakakaka...


      yeayyyy... apa yeayy yeayyyy.... carta dah tutup!! masa mengundi dah tamat!! harap maap!! kehkehkehkeh

      Delete
    26. kakakaka...tak bleh..tak blehh.....

      wuuuwuuuuwuu...mane bleh...aku tak kire aku nk gak masukkn lam carta..sekian..kahkahkah

      Delete
    27. apasal x bleyyy... bleyyy arrrr... i mmg manjew siket... gediks2 manjew gitew... kehkehkehkeh...

      nak jugak eh? boleh.... bagi 2 hengget....

      Delete
  9. Replies
    1. hakhakhak.... yep!! syarat yg boleh menghilangkan lenguh badan dan sengal2 tulang.... wakakakakaka

      Delete
  10. Replies
    1. hakhakhak... kedekut? mana ada aku kedekut....
      silalah percaya... kehkehkeh...

      Delete
  11. tak bagi bagi ke budak tu men game? HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkkkkkkkkkkkkkk... kehkehkeh...
      kang biasa budak tu... men game je... kehkehkeh

      Delete
  12. hahaha, sabar je layan kerenah pak su ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. karenah org tua... biasak ah...
      kehkehkehkeh

      Delete
  13. Hahahahh..poksu jahat tau buli anak buah ! Suh picitnye kemain lama men game kejap je..mna aci.. Hahahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... elehhhhh... mcm ah ko pun tak pernah buli adik2 ke .. anak2 buah ke... kehkehkehkeh...

      mana aci? hmmmmm... entah ah... aku pon x tau aci tu pegi mana... nanti ah aku tanya anak dia.... kehkehkehkeh

      Delete
  14. syaratnye urut sampai tertidur,then..main game sampai lebam~ baiknya pak su nih~ ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... time kasih... time kasih... ko lah org pertama yg kata aku ni baik... kehkehkehkeh

      Delete
  15. hakhakhak!!yang tuh bukan satu syarat lagik dah....kire 2 syarat dah tuh!!!!kene bagi upah dulu lah yek!!kah...kah...kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmm... kalau diikutkan byk bro syarat2nya.... tunjuk 2 je...
      kehkehkehkeh

      Delete
    2. dah jadik cam eksperimen plak budak-budak tuh!!!hehehe...

      Delete
    3. hakhakhak... biasak... dah tahap senior citizen,,... bebudak mesti ikut ckp punya... huhuhu

      Delete
  16. memang x kedekuuut sangat hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... time kasihhhhhhhhhh sgt2... kehkehkehkeh

      Delete
    2. blog ni jadi blog pilihan gua bro :)

      http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

      Delete
    3. huhuhu... thanks bro... terharu aku... huhuhu

      Delete
  17. puji diri sendiri ye paksu !
    haha =DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ah... sbb mana ada org nak puji aku...
      aku puji ah diri sendiri... kehkehkehkeh

      Delete
  18. Replies
    1. hakhakhak... mana ada jahatttt.... amik kesempatan je... kehkehkehkeh..
      elehhhhhhh... mcm ah ko tak pernah buli adik2... eh? eh? eh?

      kehkehkehekehekeh

      Delete
    2. :p kte baik lahh..
      tak de buli org len taw
      ;) *winkwink

      Delete
    3. hakhakhak... ye ahhhhhhh... ko baik....
      dah. belanja aku.. aku dah puji nih... kehkehkehkeh

      Delete
  19. ohh , macam tu ea . oohhhhhhhhhhhhhh !!! o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... mcm tuuuuuuuuuuuuuu... jgn ah pelik sgt...
      sampai terbeliak bijik mata... kehkehkehkeh

      Delete
    2. patotla jarang online , jadi paksu yang BAIK rupenye . ohhhhhh!~ kihh3

      Delete
    3. hakhakhak... yep!! layak untuk dicalonkan sbg paksu terbaik seluruh Mesia.. kehkehkeh...

      Delete
    4. hmmmm , layak kah ?
      nak kena buat bancian ni .

      yela kan , dah jadi pemandu pelancong plak tu . sponsor tiket ea ? Alhamdulillah la . hehehehe :)

      Delete
    5. hakhakhak... layak beb.. layak ler... baik ko angguk... cepat!! kehkeheh... bancian? oit!! zaman moden skrg mana ada banci2... guna undian online je... kehkehkeh...

      tiket? ada... ko pilih je mana satu ko nak..

      1) pakej melancong 3 hari 2 mlm ke kilang mmbuat kerepek puan Rahmah di kg aku.

      2) pakej melancong 2 hari 1 mlm ke rumah Haji Ahmad... ketua kg tmpat aku...

      haaa... pilih nak mana satu... kehkehkeh

      Delete
    6. hah , buat bancian la best dekat 1 kampung . for sure ramai yang tak kenal UNCLE JONNI tu . senang sikit . kalau buat undian online , ramai sangat yang undi , bodek je tu . kahkahkahkah

      ohhh , nak yang nombor 1 la , sesuai dengan ape yang aku belajar kat uni tu . kihkihkih . Puan Rahmah tu ade anak lelaki tak ? kalau ade , esok jugak tebus tiket tu , hehehehe ^_^

      Delete
    7. hakhakhak... ada pulak undi bodek ye... kehkehkekeh..

      berita baik beb... baik gila neh... puan Rahmah ada 3 anak laki... semua dah kawen dan beranak pinak dah. umo dlm lingkungan 38 ke 50 tahun. Silalah buat pilihan anda...

      kehkehkehkeh

      Delete
    8. ade je undi bodek tu . pancaroba duniawi . wahhh gitu .

      makaiiiihhh , suami orang tu . cancel lahh . sob3 TT_TT

      Delete
    9. pancaroba duniawi? wah!! bahasamu... buat aku terpegun... kehkehkeh..

      hakhakhak... aik? bley main kensel2 plak dah... tadi nak... kehkehkehkeh

      Delete
    10. terpegun ea ? pakat hentam je , tak tahu pon maksudnye ape . kah kah kah
      ingatkn bujang , tu yang cakap nak . aiyyaaa . huhu :P

      Delete
    11. hakhakhak... bahasamu mmg elegan... pancaroba duniawi... kagum beb... kagum aku... huhu...

      biasak ah... anak tokey kerepek... mmg jadi pujaan sewaktu bujangnya.. tu sbb kawen awal semua. kehkehkeh..

      Delete
  20. ha ah tak kedekut sangat la kan..mau letih dulu la bdk tu sebelom boleh main game ahahaha..sian dia kena buli hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmmm... tak terpikir plak aku camtu... lepas nih aku nak dia urut aku lagi lama.... kehkehkehkehkeh

      Delete
  21. padan pon,haha..sengal kau ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... biasak ah derrrrr... ni best jd org tua...
      yg muda2 remaja... bebudak sume bley di buli...
      kehkehkehkeh

      Delete
    2. jangan sampai dorang memberontak dah...macam adik aku,aku seminggu tak kasi main laptop,modem abih disorokkan,angin do

      Delete
    3. kehkehkeh... anak2 buah aku x berani buat camtu... sbb aku garang.. kehkehkeh...

      hakhakahk... amik obat... huhuhu.. bagus ah adik ko tu...bijak... alang2 x bley main biar sume x bley main... kehkehkeh..

      Delete
    4. bijak tak bijak gak la wei...... baran je aku time tu,huhu

      Delete
    5. hakhakhak... sian ko eh? nasib baik ah anak buah aku tu bebudak lg semua.... huhu... x reti nak memberontak lagi... huhu

      Delete
  22. hhahahha..sian budak tu...
    muka kecewa tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eh? luaran mmg nampak kecewa...
      tetapi di dalam... gembira tu dpt pijak2... urut2 paksu kesayangan dia... tolong ah percaya...
      wakakaakakka..

      Delete
  23. aku memang takan percaya...
    jap..jap...nak dial teledera....
    habis lah kau pas ni....
    huhuuh

    ReplyDelete
  24. haaaaaaaaaa... baik ko jgn tepon...
    kalu tak aku bagitau haliza misbun ko tulis entri pasal dia... haaaaaaaaaa...

    wakakakakakka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak!!! takut nyer....
      (rasa nak terkucil plok akibat ketakutan....hahahha)

      hahahha....ah!! tak kira nak dial jugak...
      ermmm...eh! berapa nomborr teledera hah?..

      Delete
    2. hakhakhak... mmmmm... entah... kalu no tepon pizza delivery aku tau ah...
      apakata ko tepon piza pastu hantar kat aku... kehkehkehkeh

      Delete
    3. penghantar pizza kata...tayar dia bocor lah..
      jadi takde penghantaran di buat..
      harap maklum...
      hahahhahaha

      Delete
    4. siyut ah!! cer bagitau aku budak mana tuh.. meh aku sekeh2 pala dia... melepas aku nak mkn pizza... kehkehkehkeh

      Delete
    5. amboi....amboi...suke2 kau je kan nak sekeh pala anak orang...
      pizza frog of peria kau makan tak?
      hahahhaha

      Delete
    6. frog of peria? peria katak? ..
      wei feveret tu... feveret.. kehkehkehkeh

      Delete
    7. hahahahha...dasat r kau ni...
      pizza frog of peria pun faberet kau..
      tabik lah aku..

      ketua kampung aku cakap..dia tak ambik kes yang kecik2 macam ni...
      dia ambik kes beSSSAR punyer...
      hehehehhe

      Delete
    8. hakhakhak... aku suka mkn sayur trtentu... terutamanya long bean.. kehkehkeh...

      hakhakhak... baik ko undi ketua kg baru... kehkehkehkeh..

      Delete
  25. mesti mase tengah pijak tuu paksu cakap "errrkkk ! , errrkkkk ! errrkkkkk ! " hahaha. paksu paksu *gelengkepale*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... eh? takde ah sampai erkkk!! erkkk!! kehkehkehkeh..

      laaa... jgn ah geleng2 kepala... angguk2 ah kepala tu...
      kehkehkeh

      Delete
  26. hai jon! keh keh keh..

    tetibe rindu mung..lama doh tak beramas mesra..

    busy sgt lately..

    eh2...dah make up baru laaa..ohsem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah!! jon... tetiba rasa mcm omputih plak aku... kehkehkeh..
      hakhakhak.. alaaaa.. kalu rindu pinang je ah aku neh... kehkehkeh..


      ye ke? wah slmt mmbusykan diri... kehkehkeh...
      hmmmm...v teringin nak ada blog yg comei dan kemas.. tp x pandai nak design.... camni ah je yg mampu buat... kehkehkeh...

      Delete
  27. Replies
    1. hak hakhak... time kasih... time kasih puji.....
      terharu i... kehkehkehkeh

      Delete
  28. Replies
    1. hakhakhak,... bukan buli... ambik kesempatan..
      kehkehkehkeh

      Delete
  29. tu namanya pengurusan masa...sbb kalau tgn dia da penat picit2 xdela lama sgt main game tu nnt. bijak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmm... bagus tu... len kali aku nak suruh picit2 lagi lama...
      kehkehkehkeh

      Delete
  30. Replies
    1. ko ni... asal aku letak gamba x pakai baju je... mesti ko buat muka terkejut...

      napa? seksi eh?

      kehkehkehkehkeh

      Delete
  31. haha..sama..kite suka suruh anak buah tolong..tolong amek barang..sbb malas nak jalan..dia pong ikot je..sbb nak main game pnya pasal..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... oooo.. suka buli anak buah.... kehkehkeh...

      hakhakhak.. samalah kita wei... huhu

      Delete
  32. haha, pandai uncle jonni amik kesempatan kat anak buah. .
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alang2 sengal bdn... biar anak buah tolong urutkan ...
      kehkehkeh

      Delete
  33. hihi along sis suka tau macam tu -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaa... kan? ianya adalah tabiat yg universal...
      bukannya membuli... kan?
      kehkehkehkeh

      Delete
  34. paksu tak kedekut tapi pembuli.wakakaka :p kena buat sesuatu dulu baru boleh main game

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahk... bukan pembuli... tapi opportunis... kehkehkeh...

      Delete
  35. eh eh sama lah kita..kalau anak buah cakap"Ucu,nak main game."..boleh..dengan syarat.buat benda yang sama dalam gambar di atas..sampai dah puas hati baru bagi main..hahaha..kejam tak kejam tak?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kejam... kejam... kehkehkeh...
      sian anak buah ko... kehkehkeh

      Delete
  36. HAHAHA...sambil menyelam minum air...muka anak buah nampak tak ikhlas..kah3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mmg ler... muka toya je... maklumlah kerja terppaksa...
      kehkehkehkeh

      Delete
  37. kalau gua dah kena bersyarat2 ni, memang tak lah nak teruskan niat mintak something tu. hawhaw wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ko dha besar panjang... mmg ah x lut...
      kalu bebudak... ok je dorang...

      buat dgn rela hati dan senyuman... kehkehkehekeh

      Delete
  38. haha... tu laa yg paling best...

    aku pon suka jer buli budak kecik...

    nak sesuatu.. kena laa ada syarat2 nya kan..kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yes!! ada geng....
      kehkehkehkeh... baru best ye dak... huhuhu

      Delete
  39. ambooi...membuli nampak.pak su yang penuh muslihat ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. bukan membuli... amik kesempatan... huhuhuhu...

      tapi kan win win situation... aku dpt urut... dorang dpt main game... huhuhuhu

      Delete
  40. ahaha syok an lau org pjak blkg ..
    aku nk sruh adek aku pijak tp bdn bsor nk mati .
    bole mampos aku .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... syok ah beb...
      lega rasa bdn... kehkehkehkeh...

      alaaaaa... pi je dok kusi urut kat soping mall tu... kekekekekekeke

      Delete
  41. kemain syarat dia... kah kah kah

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger