I NOT GATAL

            Disebabkan takde pemende nak ditulis, maka hari ini aku nak buat sesi pembelaan diri. Maksudnya kira macam sidang akhbar la lebih kurangnya. Kalau artis kena gosip ke, kene bahan ke mesti dorang buat sidang akhbar, walaupun aku bukan artis tapi aku tetap jugak nak buat sidang akhbar. huehuehuehue.







              Ok. Sebenarnya tujuan aku buat press conference ni bukan apa, untuk menjernihkan keadaanlah. Untuk menegakkan kebenaran dan membersihkan nama aku dari komen yang agak kurang menyenangkan. Dan komen tersebut adalah seperti di bawah. Sila saksikan sendiri.....









   


          Ya. Inilah komen tersebut. Jadi agak tak sesuailah jika aku mengatakan yang diri aku sendiri tidak gatal, atau tidak berperangai sedemikian. Sudah tentulah aku tak akan mengaku. Jadi sebab itu hari ini aku ada menjemput member aku. biar dia yang menerangkan tentang keadaan sebenar. Lebih baik mendengar kenyataan dari mulut orang lain dari kenyataan aku sendiri.








         Jadi tak nak ah membuang waktu, kita teruskan sahaja sidang akhbar ini. So, dipersilakan beliau untuk mebuat kenyataan. Dipersilakan......
















           Huehuehuehue. Disebabkan aku takde idea nak update entri, maka entri ayam yang tiga suku camni ah yang keluar. kehkehkeh. Harap maaf. 

            

Nota kaki mengarut : Kepada cik Aira,  maaf  der guna komen ko jadi bahan aku. Harap jangan berkecil hati, aku bergurau sahaja. Asyik-asyik ko kenekan aku, sesekali nak gak kenekan ko balik. Hakhakhak.

* Terima kasih buat seorang rakan blogger yang baru. Nak tau sapa beliau, klik punat ini








**** THE END ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

186 comments:

  1. hahaha nak calit dengan si botak ckit..btol statement dia tu..wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut ah!! kehkehkehkeh...

      Delete
  2. muahahaha! sidang akhbar jadi sidang pergaduhan.. HAHAHA!


    takpe pakcik, walaupun pakcik gatal tapi pakcik ramai peminat... wuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut je... mana ada,...
      mana ada aku gatal la wei... kalau ada pon sikit je... sikitttttttt je... kakakakkaka
      siyut je...

      Delete
  3. nampknyer press conference pkck x menjadi sbb x dpt belaan dr botak..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kau je la yg bela aku... boleyyy?
      huhuhuhu

      Delete
    2. boleh aje..haha..k disini sy nyatakan y pk ck jonni nie x gatal..leh cam 2??? haha..

      Delete
    3. yes... yes... tengkiu.. tengkiu... lega aku....
      ada gak org yg bela aku.. lega rasa...

      skrg bolehlah aku menggatal dgn aman....
      kakakakkakakaka

      Delete
    4. sila lah mengatal ngn aman..haha

      p agak2 nyer akan aman ke bila mengatal..hakahak..

      Delete
    5. hakhakhak... aman kot... huhuhuhu...
      entah ah... sbb aku blom pernah menggatal lagi ni... baru fes taim nak try.... kakakkakakaka

      Delete
    6. hakhakhak... mesti ah... ni bajet taun 2012 namanya... kakakakka

      Delete
    7. haha..pkck dh nk masuk bajet 2013 dh pun...hakhak

      Delete
    8. ooooooo.. ak ah... kakakakakka

      Delete
  4. Oohh..gatal rupanya uncle jonni ni..hahaha =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... cis!! mana ada... mana ada aku gatal la wei... kehkehkehkeh

      Delete
    2. aaahhh..tak kire. uncle jonni gatal jugak..kecik ati , wa promote blog dia tapi x cakap time kaseh pun..*pilu*

      Delete
    3. hakhakhak... mana ada gatal wei... adoyai...

      laaa.. ye ke... sori ar... aku ni mmg jarang2 bw sbnrnya... x sempat.. huhuhu...

      terima kasih ye promote blog ini... huhuhuhu

      Delete
  5. ayam tua gatel yer brother.. har3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana da gatal beb... adesss...
      kehkehkehkeh

      Delete
  6. try imagine kalau uncle botak ? hm hm hm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... cis!! tetiba plak... kehkehkeh...
      dah botak ah dulu... mcm alien.. maklumlah kepala lonjong...
      kakakakkakaka

      Delete
  7. Hehehe...okay okay....uncle is not gatal....hehehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yes!! ada sorang yg percaya...
      thanks... thanks... kehkehkehkeh

      Delete
  8. hahahaha sengal kambeng rase mengekek ketawe kat my little desk sensorang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaaaaa... aku selalu sengih sorang2... rileks je..
      kehkehkehkeh

      Delete
    2. Abg joni sengih xpe ag..D sebbkan ktwe sensorg la abis sume dak opis jd bz body kat my lit desk..
      Lau xgatal bukn llaki namenye..wakaka

      Delete
    3. hakhahak... mana boleyyyy... masih ramai lagi lelaki2 baik wujud kat donia ini... dan aku bukan salah sorang drpd mereka... kakakakkaka..

      Delete
  9. haha, pakcik ni gatal sebab tak mandi pagi la ni :P eh? ada ke org tak mandi pagi gatal? haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... oit!! aku mandi pagi laaaaaa...
      mandi kerbau je... wakakkakakakka

      Delete
  10. memang gatai pon pakcik ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... cimotttttttttt....
      siyut ah lu... kehkehkehkehkeh

      Delete
  11. lelaki dan gatal tak boleh dipisahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... kenapa aku tak reti nak menjwab statement ini...
      wakakakkakaka

      Delete
  12. siapa yang cakap uncle gatai tu?1 meh saya bukak silat kat depa!
    **jahat..tak baik tuduh orang macam tu..
    >,<''
    sabar uncle..sabar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... takde ah... biaskah tu... gurau2 je.. huhuhuhu..
      wah!! ko pandai silat eh? hmmm... kagum... kagum... huhuuhu

      Delete
  13. hahahaha. lelaki kalau tk gatal xnormal la tu or bukan lelaki la namanya.

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tak boleh ah nak kata sume org.,.. nanti marah laki2 yg baik hati...

      aku lain.. kategori laki rock... wakakakkaka

      Delete
  14. Replies
    1. wakakakkakaka... hai cik jelly...

      siyut ah lu... kakakkakaka

      Delete
  15. hheheheh...frensfafafagg....(sidang akbar)susah nak nyebut...samelah x der idea...tuh yang carik idea dalam mimpi...huhuhhh...nice entry..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sama la beb... xde idea..
      mmg aku buat entri cap ayam je... entri tah hapa2...
      kehkehkhekhe

      Delete
    2. datang sambil nyanyi lagu anime...hakahkahk.....

      Delete
    3. hakhakhak.... lagu naruto je gua minat bro... lain tadak... huhuhuhu

      Delete
  16. pakcik tua gatal. hahaahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... siyut ah ko bibik....
      kehkehkehkeh

      Delete
    2. tak abis-abis panggil aku bibik. ngeng lah ko hikhik :P

      Delete
    3. hakhakhak... ko gak yg tulis bibik... so aku ikut je bibik oi...
      kehkehkehkeh...

      wei... comel apa kena panggil bibik... kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. ye la. aku bibik comel dan cantik. hahaahahaah :D

      Delete
    5. wekkkkkkkk.... bibik masuk bakul angkat sendiri.... wekkkkkkkk....
      kakakakakka

      Delete
    6. adoii, tak larat ah angkat sendirik. ko tolong angkatkan. kehkeh :D

      Delete
    7. hakhakhak... boleyyyy.. boleyyy blah....
      x larat der nak angkat ko.. berat... kehkehkehkehkeh

      Delete
    8. pak jonn lembikk. boooo :D

      Delete
    9. oitt!! mana ada lembik... taf la beb... tgk biseps aku nih... tgk nih... ketul2 tu... haaa... tgk... tgk...

      kakakakkakakkaka

      Delete
  17. haish.. kena tekan punat lagi... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sila tekan.. sila tekan punat tu beb...
      kehkehkeh

      Delete
    2. xder punat lain dh ker.ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
    3. takde dah.... punat lain tunggu entri lain... kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. terkemut-kemut aku menunggu.. hahahaha

      Delete
    5. hakhakhak... bukan terkemut lg bro...
      kalu berjanggut... siap berjambang nak menunggu.... kakakakka

      Delete
  18. sian kau jon.... kne bahan... berdekah2....

    *p/s:jgn bahan aku suda le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... nanti ah kalu ada masa aku bahan ko plak...
      kehkehkehkeh

      Delete
  19. hahaha pokcik gatai!meme gatai pun!dkt header je brpa bnyk gmbr xpkai baju~hahaha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... gambo x pakai baju tu bukan gatai....
      tapi panas.. tu yg bukak baju tu... kakakkakaka

      Delete
  20. sidang akhbar bagai ko kan..bhaha artis cover statement ni..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sidang akhbar kejadah ah.. hakhakhak..
      entri mengarut kelaut je lah... kehkehkeh

      Delete
  21. pergggghhhhh ! dia dah gune kuase veto .

    yelaaah pakcik . kali ni pakcik menang . esok luse siape tahu . hanya Tuhan yang tahu :P bwahahahahahahahahahahahahaha (gelak jahat)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaaa.. gurau2 je aira oi...
      jgn ar marah eh? huhuhuhu...

      alamak!! ko nak balas dendam la ni.. hmmm... aku.. aku....
      cabuttttttttttttt....

      (sambil lari lintang pukang)
      wakakakkakakkaka

      Delete
    2. sori la pakcik kalau "komen yang agak kurang menyenangkan" di komen kat sini ye .

      touching ni .

      Delete
    3. hakhakhak... alaaaaaaaaaaa.. jgn ah tacing beb... jgn arrrr... huhuhu..
      sori ler....

      sori ler... mana ada komen kurang menyenangkan der.... kunun nak buat kontroversi je tu... huhuhu...

      Delete
    4. hakhakhak... skrg aku plak yg tacing... kehkehkehkeh

      Delete
    5. ahahaha . gitu plak . sebok je nak touching same :P

      Delete
    6. hei hei . copy paste nampak . cehhh . kate tough . bwekkkk!! :P

      Delete
    7. hakhakhak.... wekkkkk!!.... suka hati ah nak kopi pes pun... kehkehkeh

      taf tang perut je.... tapi dalam... suci... kudus ... dan mulus...
      wakakkakakakaka

      Delete
    8. suci ?

      aaaaa . iye kan aje lah . ha ha ha

      Delete
    9. hakhakhak... x ikhlas je... huhuhu...
      sekali sekala setuju je lah wei.... kehkehkehkeh...

      Delete
    10. kalau ikhlas , mane boleh gtau orang lain . kena secret secret . hee

      yela pakcik . bak kate orang , dalam hati ade taman . kihhh3

      Delete
    11. elelelele.... main secret2 plak dah... secret recipe relaks je,.. siap bukak kedai... pastu promosi besar2an... kehkehkeh...

      aku ni mana ada taman dlm hati.... hutan belukar je yg ada... kahkahkahkah...

      Delete
    12. dah name pon secret recipe , dia rahsia kan resepi kek nye la pakcik oiii . rupe kek tu tak ade la secret , kalau tak tak laku la :P

      hutan belukar yg penuh dengan haiwan liar . eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

      Delete
    13. oooooooooooooooo..... ingatkan dorang main secret2 mcm ko... kakakaka..

      uik? mana ada haiwan liar..... sume haiwan ternakan je ah beb...
      lembu... kambin... itik sudah tentu ar... 3 eko... mana ada haiwan liar... semua jinak2 belaka....

      wakakakakakka

      Delete
    14. ahahaha , itu kedai , bukan orang . tu yang tak same :P

      mesti nak mention itik yang 3 ekor tu jugak . bagi pic itik tu . nak tengok comel ke tak . :P

      Delete
    15. sama ke x sama ... janji gua tetap kudus... kakakakaka...

      biar ar..dah aku suka itik... nanti aku up entri psl itik2 aku tu wakakakakaka....

      Delete
    16. perlu ke kate diri tu kudus ? opsss , lupe . a'ahla , pakcik ni kudus . huhu

      hahaha . buat la special entry pasal itik tu . tunjuk taik itik tu sekali ea . hohohohoho

      Delete
    17. hakhakhak... dah nama pon kudus... kena ah mention ... kakakakaka..

      yer... yer ar... siap telur2 itik tu aku gambo kang... hakhakhak...
      jgn jeles... kakakakkaka

      Delete
    18. hahaha . jeles ? never laahh . hoho

      laaa , pakcik demam ea ? sian dia ye . rehat2 la ye . pi tido sane .

      Delete
    19. hakhakhak... ye lahhhhhhh... ye lah.... nanti kalu ada duit aku bela lembu ar... nanti baru ko jeles kan? kan? kakakaka....

      hakhakhak.. ak ah... x bukak blog sgt bbrp hari neh... byk tido... kakakakaka

      Delete
    20. cehh , lembu kalau 1 ekor , tak jeles pon . tapi kalau ade 10 ekor lembu , mungkin , mungkin dan mungkin akan jeles . hohoho

      beberape hari ?? ohhhhhh , baru ku perasan . banyak tido sampai badan lembik . ~~~~~~

      Delete
    21. tak... maksud aku lembu tu di buat pet... maksudnya aku mandikan lembu tu... bwk jln2... tdo pun kat dlm umah... alaaaa buat mcm bela kucing... kakakakakaka...

      10 eko? x larat aku nak sabit rumput nanti... kakakakkaka...


      hakhakhak... x larat der.... rehat2... ni pon tgh sakit2 bdn neh...
      wei... tulung pijak2 blkg aku... kakakakkaka

      Delete
    22. kalau setakat nak bayangkan anak lembu tu bolehla . tapi bile lembu tu lagi besar daripada tuannye , hahaha , hancur rumah tu nanti .

      alaaa , ape susah . pakcik lepaskan je lembu2 tu ragut rumput kat tepi jalan . kahkahkah .

      ohh , boleh2 . sini sini . *hiahhh hiahh hiahhh (sambil melompat2 belakang pakcik) . oke tak ? hohoho

      Delete
    23. hakhakhak... apasal x boley plak... yakin boleh maaa... huhhu...
      ak ah... suka2 je main lepas2... tau2 sampai melaka lembu tu meragut... huhuhuhu..

      adeih!! ganasnya... hmmmm... skrg aku sgt memahami apa yg dirasakan oleh ayam penyet... sadis...

      Delete
    24. alaa , baru sampai melake , tak sampai singapura lagi . hohoho

      hahaha . tak payah nak memahami sangat la kan pakcik oii .

      Delete
    25. ceh!! aku pon x sampai lagi singapore... mana boleyyy...

      aku ni mmg sorg yg understanding... harus aku memahami... wakakakkaka

      Delete
    26. hahaha , tak boleh ke ? bagi la peluang kat lembu lembu tu melancong kejap . hahaha . berangan .

      ape yang anda faham ??? O.o

      demam dah elok ke ni pakcik ?

      Delete
    27. berangan itu adalah hobi aku beb.... huhu.. biar ar aku nak berangan pon... wekkkk!!

      hmmm... entah... sbnrnya aku pon x paham...

      demam? hmmmm... mumet la beb.... huhuhu...

      Delete
    28. sila tanya sahabat anda yg pandai ckp jawa... kakakakakka...

      Delete
    29. arghhh . member dah tido coz esok nak keje . alaaaaaaa pakcik !

      Delete
    30. hakhakhak... mumet tu pening.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    31. tahu tahu . dah google dah . huhu
      nasib baik ade En.Google . sayang En.Google !!! <3

      Delete
    32. aik? google pandai cakap jawa yer.....
      (sambil garu2 kepala)

      Delete
    33. pandai kan ? tu la , tak sangke jugak :P

      Delete
    34. hmmm... lepas ni kene panggil wak google...

      kehkehkehkeh

      Delete
    35. wak ? ngapain ?
      Google sentiase muda . kihhhhh3

      Delete
    36. ye la... ye la....
      panggil ah mas google....
      asyik nak bela dia je... tau ah google tu ensem... ceh!!

      Delete
    37. google hensem ke pakcik ? ade muke ea ? hohohoho

      Delete
    38. hensemmmmmmmmmmmmmm... ko tak tau ke?
      pujaan ramai dia tu.... huehuehuehuheuhue

      Delete
    39. wahhhh , yeke ? baru ku tahu Google tu hensem . kahkahkahkahkah .

      Delete
    40. ak ahhhhhhhhhhhh... mcm aron ajis tau... huehuehuehue

      Delete
    41. tu laaaaa... ensem lg aku...

      kahkahkahkahkah..

      ye la... ye la.... nak muntah kan? muntahlerrrrrrrr....

      Delete
    42. bagosla pakcik ni , teros loya tekak ni . eeeeeeeee

      Delete
    43. hakhakhakhak.... yes!! yes!!... hakhakhakhak

      Delete
  22. Aku paham diri ko wak..

    Ko bkn gatal sbb menggeletis pun... tp ko gatal sbb KURAP... kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut ah kak... kehkehkeh..

      mana ada kurap... panau je... wakakkakakkaka

      Delete
  23. elehhh, pacik jonni...tak ngaku gatai kununnnn

    paling tak pun,
    nyamuk gigit tak kan tak gatai langsung kotttt...miahahaha! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada gatai... wakakakkaka...

      nyamuk? mana ada... gua pakai kelambu... kehkehkehkeh

      Delete
  24. ermmm...xyah wat sidang akhbar pun aku memang dah tahu dah...
    hahhahahahha.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut ah ko eita... kehkehkeh..
      apa yg ko tau... tau yg aku ni baik kan? kan? kan?
      kehkehkekhekheh

      Delete
    2. hahahahha...
      yelah kau baik sikit je...
      tapi jahat banyak...

      errr..betol ke kau ni speseis macam kat atas tu hah?
      (pertanyaan dari wartawan sinar)

      Delete
    3. hakhakhak.... siyut lah... huhuhuhu...
      takkk... itu semua gosip liar saja... harap anda tulis yg baik2 di sinar ye... kakakakkaka

      Delete
    4. hahahaha...
      oooo..hanya gossip ye...
      (sambil menjeling n garu kepala)..
      boleh percaya ke ni gossip?

      Delete
    5. hakhakhak... percayalahhhhhhhhhhhhhhhh... wakakakakak...

      baik ko percaya... cepat!! kehkehkehkeh....

      Delete
    6. tengok lah dulu nak cayer ke tak?...
      :P

      Delete
    7. nak tgk apa lg.... x yah tgk2 dah....
      angguk je terus... huhuhuhu

      Delete
    8. angguk...geleng...angguk...geleng...
      ZZZZZZZZzzzzzzzZZZZZZZZ

      Delete
    9. eita... eita... ciss!! tido plak budak nih....
      hmmm.... aku tau...

      ZRUSSSSS!! wahahahaha.. amik kau aku simbah air sebaldi...
      kehkehkehkeh

      Delete
    10. jonnnnniiiiii..angkat kain ....
      hujan dah turun....
      :P

      Delete
    11. hakhakhak... nak angkat kain apa...
      aku tak membasuh hari ni... kakaakakka

      Delete
    12. aku lupa...kau suke wat khazanah baju kau tu..
      seminggu buat jeruk dalam baldi./...
      hahahhahaha

      Delete
    13. hakhakhakhak... tau xpe...
      ok ah seminggu sekali... kalu sebulan sekali.... jeruk pekasam namanya... kehkehkehkehkeh

      Delete
  25. hahahaha!! pak cik memang gatal...kakakaka~ siyes lawak weyh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut ah... mana ada... mana ada gatal...
      ni yg nak buat sidang media lg neh... wakakakakkakaka

      Delete
  26. hahahaha... lawak laa..

    kalo dah gatal tu..gatal la jugak... keh keh...



    aku rasa ko sesuai jadi pelukis majalah UJANG ni..

    sebab aku tiap2 bulan duk baca majalah tu.. kalau ko tersenarai dalam barisan pelukis cam dorang... mesti aku gelak sensorang je baca lawak ko nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh,... mana ada gatal wi... wakakakkaka...
      alaaaa.. entri memain je ni wei... huhuhuhu..

      ak ah... aku pon minat baca ujang.. lawak... kehkehkehkeh

      Delete
  27. Punat sentiasa ada .
    Malas nak tekan . HAHAHAHA .

    lawak entry ni . hehehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... mmg... mmg sentiasa akan ada punat... huhuhu..
      tanak tekan ye takpelah... huhuhuhu...

      alaaaa... mengarut je entri ni wei.... huhuhuhu

      Delete
  28. hahaha. walaupun entri ini entri ayam tiga suku bak kata uncle jonni, tapi sebenarnya benda macam ni mmg jadi kat dunia nyata pun. kan??

    selalu sangat bila kita harap kawan tu backup kita, rupa-rupanya dia laaaaaaagi galak kenakan kita. ccis sungguh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye ah... entri tah hapa2... jadi entri cap ayam 3 suku la ni...

      ak ah... tikam belakang... mmg sentiasa akan ada... huhuhuhuhu

      Delete
  29. Ahaaa ni mmg takde idea tahap teruk la ni ea.. Nk request something boleh ? Gnk request gmbar potrait :) *sy mmg muka tak malu hahahahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mmg... mmg da takde idea langsung... wakakkakakaka...

      potret? huhuhuhu.... tak pandai ah lukis real2 ni ... huuhuhu...
      serius x pandai.. ni yg lukis2 pon tiru majalah je sbnrnya... kakakkaka

      Delete
  30. selalunya org gatal mmg akan cakap dia tak gatal hahaahhaha..biasa la.org glamer persis retis ni mmg tak leh dari kontroversi kihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... siyut ah... wakakkakaka...
      bukan kontroversi daaa... gegurau je sume ni... huhuuhu... ceh!! persis retis plak dah... kehehkehkehkeh

      Delete
  31. spesel untuk kau kat blog aku..hehehehe...
    jangan marah aaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis!! siyut ah ko eita.. kehkehkehgkeh..
      siyut je... huhuhuuhu

      Delete
    2. hahahah..jangan lah marah baby....
      hilang lah macho tu nanti...

      aku gurau je weyh....jangan lah ambik hati....

      Delete
    3. hakhakhak... pasal ko panggil aku baby... aku x jd marah...
      kakakakakakaka

      Delete
    4. owoh...suka sangat jadi baby....
      :P

      Delete
    5. hakhakhak... biasak ah... huhuhu...
      panggillah baby lagi... panggillah... panggillah...
      wakakakkakakkaka

      Delete
    6. siyut je kau ni lah...

      Delete
  32. hehehe.. tetiba aku rasa ko ni seorang yg comel.. hukhukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ceh!! dah tua2 camni mana de comel.... wakakakkakaka

      Delete
    2. hakhakhak... kalu aku blushing pon komfom x nampak... maklumlah kulit aku hitam berkilat... kakakakkakaka

      Delete
  33. Hahahahaha......boleh hilang tense kalau tgk katun mcm ni. TQ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... memain je la beb... entri ni... huhuhuhu...
      thanks ... huhuhuhu

      Delete
  34. alaa...uncle jonni tak gatal la.uncle jonni cuma mesra alam terlebih je.hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mesra alam terlebih? hakhakhak..
      samalah tu ngan gatal wei.... wakakakkakaka

      Delete
  35. Uncle Jonni gatal? garu jer lah. Ape masalahnyer punn. Hak3. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana sampai nak garu pon.... kat blkg bdn der...
      kehkehkhekheh

      Delete
  36. Kalau gatal sapu ubat lorhh.... Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. farmasi tutup... cuti hari ibu... kakakakaakka

      Delete
  37. Replies
    1. hakhakhakhak... alaaa... gegurau je semua nih... huhuhuhuhu

      Delete
  38. haha, kawan pon x bole diharap. .
    saba ye, haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasak ah tu.... huhuhuhu

      Delete
  39. jangan bimbang bro.. GATAL ITU MENAWAN !!

    OKEY DAK ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... okeyyyyyyyyyyyyyyyyy...
      ek eh ? menawan ke? rasanya x kot... hakahkahakahkaha

      Delete
  40. igt betul la..beria org baca.. pakcik joni mmg gatal dan jahat! haha

    ReplyDelete
  41. hakhakhak... siyut je ko eera... huehuehuehue

    ReplyDelete
  42. Orang gatal susah nak mengaku dirinya gatal kerana takut gadis² akan semakin menjauhkan diri.. heheheh

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger