MENGANDUNG?

















Nota kaki kena bayar broadband : Jeles la wei ngan orang yang dapat wifi free. Boleh main internet sesuka hati tanpa perlu membayar. Ada gak orang tak letak pasword masword line dia ek? huhuhu...  Aku gak yang dok bayar tetiap bulan... wuwuwuwuwu..









**** THE END ****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

121 comments:

  1. Saya guna internet office jek. Full Access ! :p

    tapi okay ape uncle..kalau bayar , kita lebih menghargai setiap penggunaan =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... wah!! best tu... xyah nak pikir bayar2 tiap bulan... cam aku siap lupa2 lagik... kkkakakaka....

      huhuhu... yep!! betul tu... kita hargai apa yg kita bayar guna duit dari titik peluh kita... huhuhuu

      Delete
  2. hahaha...pacek ni..mana ada barang free kt dunia ni..nk jmpa mr.Tan krna byr 30sen woo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep!! nak memerut pon kene bayo... tapi kalu jamban yg free blom tentu kebersihan dan kewangiannya kan? huhuhuhu...

      tapi bab wifi mmg ada ah beb org x letak password... sedekah jiran2 kot. Bagus tul org tu... huhuhuhu...

      Delete
  3. pst2!!! uncle nak tau tak, saya pun kat umah leh wifi, freeee~ shhhhh!!! jgn bgtau jiran sebelah umah saya tau, hihihihih!!!

    uncle? tgk tajuk entry uncle ni wat saya cecepat dtg blog uncle tau!!! heeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye ke? huhuhuhuhu... entah ah... aku dok try kat umah sume kene lock... kakakakka... tapi member aku dpt main free... untung dia... huhu..

      huhuhu.. ye ke? biasak ah aku boh tajuk mmg merepeks saja... tahniah kak dah pregnant... tahniah.....

      Delete
  4. realitinye kaklong tu mmg garang nak mati ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh tidak... realitinya sekadar gurau2... tak ah garang mana pon... tapi tu lah blog ni kan propa je lebih.... huhuhuhuhu

      Delete
    2. hahahahaha..aku dah hagak dah..!!!!
      kenape kau dok dgn die..??
      tak dok sendiri?

      Delete
    3. hakhakhak... abg akak aku mana yg kawen dok sendiri...

      tapi wiken komfom kumpul semua... huhuhuhuhuhu

      Delete
  5. apa kaitan abang long ko nyanyi dgn mengandung?

    ko mmg saje cari nahas je tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... tak lerrrr... yg hepi semacam tu pesal... tu yg aku saspek bini dia ngandung... kakakakakkaka...

      hakhakhak... alaaaa.. gegurau je... huhuhu

      Delete
    2. hahahaha..ke ko yg mengandung.. opSssss.. ngeee



      gurau-gurau gak nih.. ngeee

      Delete
    3. hakhakhak... mana ada... tgk perut aku nih... slim tu wei...kahkahkahkah...

      ye ah... x seronok ah kalu x gegurau kan? lagi2 ngan kakak... huhu..

      Delete
  6. saya pakai internet office..bos bayar..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tapi kalu bos ko tau ko dok main fb ngan bw je... x buat keje... mmg kene block ler nanti... kehkehkehkehkeh

      Delete
  7. apa kaitan ngan ngandung lak...haahaahaa...macam2 la...yeaaa saya pakai internet free...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mmg xde kaitan... saja serkap jarang.... kakakakka...

      aiyoooooooooooooo... bestnya dpt layan tenet free... huhuhu

      Delete
  8. camana la agaknya banglong ko boleh terpikat dgn kaklong ko tu ek... ganas betul mcm daineso zaman jurasik pak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sbb kak long aku ni cantik gila dizaman kegemilangannya dulu....
      jadi siulan ramai tu... kehkehkehkehkehehgkehkehkeh

      Delete
  9. sy letak je psward..mana leh main tenet org tanpa minta izin.shubhah namanya..XD

    umur akak pokcik bapa??boleh lagi kan??XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tapi ada gak org yg baik hati x boh password... untung jirean2 sebelah umah... kehkehkehkeh...

      huhuhu... ak ah ye dak... x mintak izin... maybe dia sedekah kot... huhuhuhu...

      hakhakhak... muda lagi.... aku je saja2 ngacau akak aku tu.... kakakkaka

      Delete
  10. Apsal Kak Long marah bila ditanya soalan comel macam tu?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ontah ah.... dia pernah ckp... ingat akak ni production hapa.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. Kehkehkeh..

      Production of children. ;D

      Delete
    3. hakhakhak... yep!! kahkahkahkahkah

      Delete
  11. Replies
    1. bayokan utk aku sekali...... kehkehkeh

      Delete
  12. hack je line diorg bro...ada password bukan masalah lagi haha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku buta it la bro.... hakhakhakhak

      Delete
  13. nak free kau kawen lah dengan tauke wifi...
    dapat lah free sepanjang hidup kau...
    kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana boleh.... tokei wifi sume laki.....

      kakakakakkakaka

      Delete
    2. wakakakakkak....
      dah nak free sangat....

      Delete
    3. itu harapan aku je beb... harapan dpt freee... huhuhu...
      ko gak kata aku suka berangan... salah ke berangan dpt free... kakakkaka..

      Delete
    4. hahahahha...
      hisshhh...tak salah...

      tapi angan2 ni buat kita jadi lalai..

      tapi sebenarnya aku pun selalu berangan ..
      alangkah indahnya kalau dalam hidup ni semua free...
      kihkhkihkih

      Delete
    5. tak salah kan? kehkehkehkeh...

      ak ah... x elok berangan sgt neh... setuju...

      ceh!! ko pun sama je... 2x5 = 6...

      huhuhuhuhu

      Delete
    6. bijak sungguh tuan hamba mengira....

      Delete
    7. hakhakhak... terima kasih...
      ya... betul... mak long aku pon cakap camtu...
      aku ni pandai mebira... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  14. aku tak paham ape yg menyebabkan kau kate kakak kau mengandung.. patut la die mengamuk.. muahahahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... saja2 je aku gegurau ah beb... main serkap jarang.,... huhuhu....

      Delete
  15. Garangnye kakak ipar uncle...hehehe...rietta pown bayar bill bulan bulan....huhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... makin dia garang makin kerap ah kene kacau aku.... kakakakaka...

      huhuhu... aku siap lupa kdg2 nak bayo.... kakakakkakaka

      Delete
  16. haha ingat uncle mengandung tadi~hahahaha
    seb bek lah wifi umah saya ada psword..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada.. perut aku slim lagi nih... slim ... x caya? ... sila dengar nih... puk.. puk.. puk.. (sambil tepuk2 perut)

      slim kan? slim kan? kakaakkakakaka...

      ak ah.. aku pon letak pasword gak... huhu

      Delete
    2. haha slim la sngt~~hahaha abam rempit mmg kena slim~law dak moto lambat..hahaha teori yg x dak kaitan..haha

      Delete
    3. hakhakhak... ni bukan slim lg... da tahap kurus kering... body top model gitu... wakakkakakka

      Delete
    4. model tak dak kurus kering lah!!suma ada six pack, muscle berketui2..hahaha

      Delete
    5. aku ada arrrr... 1 pack je.... lagi best... kakakaakka

      Delete
  17. saya guna brodband kakak.. nak guna tak payah bayar.. aci tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haklhakhak... tak aci.... mana aci...
      suruh akak ko bayarkan line aku sekali.... kakakakkakaka

      Delete
    2. eh eh eh.. nak tompang sekaki pulak.. hahahaha

      Delete
    3. ek eh... kalau boleh 2 2 belah kaki aku nak tompang... kakakakakka

      Delete
    4. tangan tak nak tompang? uish, rugi.. hahahha

      Delete
    5. tangan? hmmmmm... tgn tak payah ah.. kaki je cukup... huhuhu...

      rugi? dapat pahala maaaaa... kan elok bersedekah... kehkehkehkeh

      Delete
  18. Replies
    1. hakhakhak.... x ah garang sgt sbnrnya... garang memain je... biasak ah... usik mengusik... kakakakka

      Delete
  19. ahahahaha . nak mention pasal wifi je ke sebenarnye ? wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaaaaaaaaaaaa... mana ada apa nak di cerita sbnrnya nih... kakakakkaka

      Delete
    2. tahu dah pakcik ni . entry pendek yang kurang sampai maksudnye pon , berjela-jela jugak orang komen komennye . huhuhuhu

      bile pakcik nak kawwweeeeennnnnnnnnnn ??????!

      Delete
    3. hakhakhak.. oit!! entri aku ni bermanfaat, dan penuh unsur2 ilmiah. Berguna utk generasi akan dtg... wakakkakakakakaka...

      kawen? ko pinang ah akuuuuuuuuuuuuuu..... kahkahkahkahkahkah

      Delete
    4. manfaat ???? di manakah ? adakah saye TERlepas pandang ?? hmm hmmm

      pokok pinang nak tak ? kihkihkihkih

      Delete
    5. ooooo... barui je lalu tadi manfaat tu...
      lambat 2 menit je ko... kehkehkehkehkeh...

      pokok pinang? hmmmmm... boleh gak...
      aku biasa buat meriam masa puasa... kehkehkehkeh

      Delete
    6. aishhhh , cepatnye 'manfaat' tu berlalu ye . grrrrrrr!! :P

      pokok pinang ? meriam ??? how ??

      Delete
    7. hakhakhak... biasak ah... si manfaat tu mmg pemalu sikit... kakakakka..

      hakhakhak... pokok pinang yg besar lerrrr... dlm dia mcm buluh gak... tebuk je... jadi ah meria... kakakakka...

      nanti raya aku ajor ko eh? kehkehkehkeh

      Delete
    8. laaa , pemalu ke ? tak pernah plak 'tahu' . ishhh3

      ha'ah , ajo le . tah ingat ke tak tu . kang macam cite bergedil tu plak . lupe care nak buatnye . TT_TT

      Delete
    9. ish ish ishhhh... ko x tau ya... ketinggalan zaman la ko ni (sambil geleng2 kepala) kehkehkeh...

      oiit!! kalu bab lain mmg aku lupa... tapi bab meriammmm... mmg aku champion... kakakakaka

      Delete
    10. hmmmm . sudah rujuk kamus saye masih ketinggalan lagi ye . mungkin kamus pakcik old edition . bagi versi sekarang yg latest , manfaat tu perbuatan ye . harap anda memahami :)

      meriam!!! ohh , meriama !! kihhh3 . pakcik just ingat bab menjahanamkan benda je ea ? ohhhhhh :O

      Delete
    11. oooo... ingatkan org... encik manfaat namanya... huhuhuhu...

      biasak ah... huhuhuhu.... gua bab letup2 mmg peberet.... huhuhuhu

      Delete
  20. kehkehkeh....bagi lepuk skali baru taw...

    alaa x baik gune line tenet org taw....kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... eleh.... x heran aku... kakakaka.... baru nak lepuk aku dah lari dulu... kakakakak...

      huhuhuhu.. mana tau di sedekah kat jiran2... kakakakkaka

      Delete
  21. pi la MCD nak wifi free.
    tapi tak lajuu lah.

    HAHA , keciann buat lawak sikit
    kena marah . huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcd? hmmmm... aku pakai desktop je beb... jenuh aku nak mengangkat ... nak memasang balik kat mcd tu... kakakkakaka...

      hakhakhak... alaaaa.. gegurau je... mana ada marah sgt sbnrnya... huhuhu..
      biasak ah usik megusik... huhu...

      Delete
  22. Hahaahhh.. Xckp lg ke anak sedara yg dok ada tu.. Bila nak timang anak sdri pulak ? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... mana cukup.... blom ramai lg ni anak sedara... lagi ramai lagi bagus... kakakakka...

      anak sendir? hmmmm... tu ah... takde pulak org dtg meminang aku kebelakangan ini.... kahkahkahkahakhakh

      Delete
  23. jiran sebelah umah akak aku tak letak password wifi. mmg on jer wireless buleh terus connect..tak sure la dia mmg tak tau or saja nk beramal jariah ngn jiran2 kihkih..tapi akak aku pasang jer internet kt rumah dia.giler nk pakai org punya free2??lemak la tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... apasal ah aku x mempunyai jiran sebegitu... kalu tak mmg aku akan mengambil kesempatan dgn jayanya... kakakakkaka...

      member aku dpt main tenet free... x yah bayo pa pe... gila rilek... huhuhuhuhuhu,,...

      Delete
  24. jadi student untung, hahah bebas berirama sesama wifi hhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... bebas berirama ye dak.... huhuu...

      untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... hhuhuhuhuhu

      Delete
  25. tu yg guna free tu tuan punye milik tau kaaa???

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti.... mesti ah tak tau... kehkehkehkehkeh

      Delete
  26. kakak selalunye memang garang....serius...=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mesti ah kene garang... kan dia kakakkkkkkkk...
      kehkehkehkehkeh....

      Delete
  27. huahuahua... kan dah kena penyapu hauhauhau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah!! setakat penyapu.. biasak ah tu... kakakakaka

      Delete
  28. amboii...
    jiwang2 karat ciket jeh tros kate ngandong..
    otakk wing weng betol!
    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak wing weng tu apa ye....
      kalu weng wengggg.... wengggg.. tu aku tau...

      tu bunyi moto aku nak pi merempit...

      jom merempit... kakakakakka

      Delete
  29. kak long garang..mcm sy hak3..

    errr sy pki tenet free..pki wifi kampus heee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ko garang ye.... sian adik2 ko tu..kene marah selalu.... kehkehkehkehkjeh

      hakhakhak... tu lg best... freeee... x yah bayo pape... huhuhu

      Delete
  30. library kat kampus gua,wifi laju gilaaaaaaaa,gua suka lepak sana, :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ada laptop bolehlah... cuba pakai desktop... x jenuh nak mengusung.... kakakakakka

      Delete
  31. Jiwang habis abg long ko ye...siap nyanyi lagu cinta kristal lagi.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... entahlah... x pernah2 aku tgk dia nyanyi2... kakakakka...
      hmmm... tah apa pasal tah... aku pon x tau... kakakakaka

      Delete
  32. uncleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,lama tak cari kau,kahkahkahkah...yang akak kat gambo ataih ni paseipa duk emo semacam...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... sebuk bebeno ko ye mokcik onie... huhuhu...

      hmmmm.. entahlah... mood enggak elok agaknya... kakakakkaka

      Delete
  33. kakak ko dua dua garang kan. mesti ko selalu kena buli. kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada.. aku yg selalu buli dorang.... kakakkakaka

      Delete
    2. hakhakhakhak... mana ada kunun2.... real ah ni... kehkehkehkehkeh..

      Delete
    3. tacing pulak aku baca nota kaki ko tu. hakhak :D

      Delete
    4. oooooo... ye.. inagt... ko ada buat entri pasal nih... huhuhuhu

      Delete
  34. hahaha, garangnya kakak ko.ko pun satu pegi tanya dia ngandung sebab abg ko nyanyi kenapa?ekeke. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.... saja je nak mengusik ah bro.... bukan pa pe pon.... huhuhuhuhu....

      Delete
  35. owah...ingat uncle mengandungi tadi....ekekekekeek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada... perut gua slim lagik ah beb... huhuu...
      slim and trim.....

      Delete
  36. Psss....mmg ayam tuh penyek abis larr uncle...wal hal goreng jew pown...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... dah nama pon ayam penyet... habis kene penyet2 ah ayam tu... kakakakka...

      tapi sedap tak? huhuhuhu...

      Delete
  37. Replies
    1. hakhakhak...alaaaa... garang2 adik beradik je... biasak ah camtu... huhuhuhu

      Delete
    2. hehe. bace blog uncle boleh hilang rase sedih laa. sriyes.

      ehh ehh , baru perasan ade blog kite lah kat tepi tuu. thanks sebab letak ! :))))

      Delete
    3. huhuhu... aku suka baca blog hang... aku boh la situ... huhuhuhu...

      Delete
  38. aku pakai line internet opis je.. tapi kalau sabtu ahad.. aku topup je rm5 digi.. guna laa internet puas2.. layan fb, blog, download video kat youtube..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... org bagi gaji suruh keje ko dok layan fb,... kehkehkehkeh...

      ooooo... digi eh? best tu... huhuhu

      Delete
  39. epal pakai internet free! :) hehehe. kat nset, taktau software ape member dok sumbat, tapi mmg takyah bayar pun kalau online. even kredit masa tu RM0 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaaaa... aku tau menatang tu.... aku tau...

      mcm enset member aku gak arrrr... bley online free... huhuhu...

      Delete
    2. eh ehhhh. uncle jonni tau??! hebattt... hehhehe.. jangan jelessss ye, uncle jonni ;) hikhik.

      Delete
    3. hakhakhak... tak tau ah mende tu sama... cam member aku tu kalau masuk sofwer tu.... enset x bley mms dah. tapi main tenet free je... siyut je... kakkakakka

      Delete
  40. aku pun kena bayo gak.. sedih gak aa.. wuwuwuwu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger