ENTRY KE 200 - YIEHAAAAAAA......




Sebenarnya aku takde apa pun nak di ceritakan, sekadar nak luahkan perasaan kegembiraan aku terhadap diri sendiri kerana telah berjaya merekodkan entri yang ke -200. huahuahuahua. Ye ler.. tau ler... baru 200 entri nak kecoh.  Biar le.. haha. Dan jika diimbas kembali,  entri pertama aku lahir pada 29/5/10. hmmmm... jika dihitung-hitung sudah 2 tahun juga aku berblogging. Tak sangka begitu cepat masa berlalu. Aku rasa macam baru semalam je aku bukak blog ini. hahaha.

Tapi orang lain dalam 2 tahun mampu buat beribu entri, dan aku hanya mampu 200 entri sahaja. Nampak sangat aku ni seorang blogger yang malas. Maklumlah aku ni kira macam blogger separuh masa sahaja. huhuhu. Tapi bagus jugak aku jarang update blog ni, sebabnya....






Ya. Jika dibandingkan entri-entri  aku dengan orang lain, memang jauh panggang dari mikrowave. Orang lain membuat entri-entri yang berilmiah, berilmu dan bermanfaat. Entri yang sarat dengan nasihat  yang boleh dijadikan panduan buat orang lain.

Sedangkan aku hanya mampu membuat entri-entri merepek meraban yang tah hapa-hapa tah. Sebagai contoh, berikut adalah antara contoh-contoh entri aku yang terdahulu...




cerita aku ngan bebudak kat tempat kerja....




Berangan nak pergi rumah urut... 


dan yang terbaru...




Tengok spender orang....

Haiyoooo... memang menyedihkan. Sadis sekali... Semua entri aku tah hapa-hapa tah. Hakhakhak. Ini kalau mak aku baca blog aku, komfom beliau  boleh pengsan. Nasib baik tak seorang dari keluarga mahupun saudara mara aku membaca blog aku ini... 

 Tapi walau macam manapun aku tetap gembira aku telah berjaya membuat 200 entri. kehkehkeh.. Serius aku berasa gembira dan begitu teruja sekali . Sebab dulu masa mula-mula aku buat blog ini, aku jangkakan aku cuma mampu bertahan blogging selama beberapa bulan sahaja. Kira macam hangat-hangat taik hidung la.... 

Tapi tanpa dijangka sudah 2 tahun aku blogging. Jadi tak salah rasanya untuk aku bergembira sakan sambil melompat-lompat kegembiraan bukan? Yiehaaaaaaaaaaaaaa....








 ek ah ek ahhhhhhh... yiehaaaaa...



Nota kaki gelek : Ada sesiapa sudi bergelek bersama aku? Kalau lelaki baik tak payah, aku lebih rela gelek sorang2. Lagi-lagi kalau bro Aujinz. Tak hingin aku... kehkehkehkehkeh






***** the end*****




**** SHARING IS CARING ****

98 Pelakon tambahan:

  1. taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!taniah pak cik!! taniah pak cik!!......


    ok, cukup 200 taniah!! jenuh kira nk ucap nie pak cik... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghh~ apa pnjg lebau komen.. penin pale @___@

      Delete
    2. hakhakhak... panjang kan?...

      sweet gitu... terharu plak zulaiha sudi taip panjang2.... huhuhuhu

      Delete
  2. best ape merepek kerepek ne.. 200 entri kira bnyak la tuuuu.. syukur

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahk... ak ah.. merepek saja... blogging sekadar seronok2... huhuhu...

      ak ah... aku jarang2 update sbnrnya .. tgk2 da 200... huhuhuhu

      Delete
  3. Replies
    1. 200 dlm 2 tahun... kehkehkeh...

      gila malas aku nak update... huhuhuhu

      Delete
  4. Kira ok laa tue Bro.. 2 tahun 200 entri.. aku yang dah 4 taon masih lagi 300 entri macam mana cerita lagi malas... wakakaka..

    moh ler kita bergelek.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ok la tu bro... huhuhu...

      wah... dah 4 taun ko blogging ye... lama tu... huhuhuu

      owh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

      Delete
  5. Replies
    1. time kasih mak ngah... kehkehkehkehkeh

      Delete
  6. Tahniah.....200 pown ok lew....sebab semua menghiburkan rietta....sgt suka laypark kt blog nie taw....sntiasa tunggu update dr abg...sbb bleh buat rietta senyum wlau kje tgh q kt opis tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.... ok la ye dak... huhuhuh...

      hakhakahkahk... merapu saja ah rietta... saja sonok2... huhuhu...

      thanks selalu singgah ya.... huhuhuhu..

      abg ? mmmm.... malu i.... (sambil nyorok blkg pokok)
      kehkehkehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. Alaa....merapu pown ada gk info...lgpwn terhibur....
      Mmg sntiasa singgah.....sukeeeeee...
      Ekekeke.....itu org bilang soh pggil abg supaya muda....ekekeke...xyah nyorok blkang pokok, kang kena geget keregga....

      Delete
    3. ceh,, malu konon,, padehal heppy gilerr tuhh..
      senyum sampai ke tlinge aje bile ade org puji! :P
      hahaha.. congratss :)

      Delete
    4. rietta....dia bukan taraf abang...dia taraf pakcik...hhahahahhahahha

      Delete
    5. hakhakhak... merapu mana ada info rietta...sekadar cerita kosong sahaja.. huhuhuu..

      huhuhuhu.. thanks rietta..

      hakhakhak.. mmglah.. kalu gadis panggil aku abg... terasa lebih muda, gagah dan bertenaga... kekekekekkekekkekkeke

      Delete
    6. Nadhirah : hakhakhak... mana ada Nad... mmg i ni seorg yg pemaluuuuu... kekekekkekekekkeke

      Delete
    7. eita... eita... eita.. eita...adoyaiiii... potong la lu... habis ah saham aku jatuh menjunam camni... wakakkakakakkakaka

      Delete
    8. kahkahkahkahakkkkk......

      rietttaaaa....jadi lah puji dia tu....kan pakcik kau ni gibantai panjat pokok plok....
      hahahah

      Delete
    9. hakhakhakhak... owh... takkan lerrrr aku nak panjat pokok eita....
      tangga ada kat umah aku... kan lagi senang...

      kakakkakakakakka

      Delete
    10. Hehehe.....alaa ada gak info....skdar utk rietta....dan pling pting...dtg sni tiap hari....bikin happy ngn semua entry yg ada...


      Errr...akak, traf pakcik kew! Errr...bkn abg erk?

      Errr abg joni....abg ke pcik nie!!! Ekekeke......bg rietta usia hanyalah angka....klu muda dihati, mudalah tuan bdn...

      Psss....tapi klu org tua bangka taraf atok, teasa muda sebab nk ngorat anak dara, itu xkira muda yea....itu kira perasan muda....hehehe....

      Nadd...abg joni suka erk? Hehehe....

      Delete
    11. hakhakhakhak... thanks ya... ada gak yg sudi lepak sini selalu... terharu... huhuhuhu....

      jgn percaya ckp eita tu... tolonglah jgn percaya.... kakakkakaka..

      abg ke pakcik ke... takpe je... jgn atuk sudah... kakakkaka..

      hakhakhakhak... ye ke ? aku baru berangan nak ngorat gadis berumur 20-an ke bwh... kakakkakakakaka...

      jgn percya ckp nad tu... kakkakakkkakakaka

      Delete
    12. Errr...gadis 20 an ok lgi....yang ke bawah dah kira bdk skulah bawah umo la abang....ehehe...sntiasa datang sni....

      Delete
    13. hakhakhak... owh.. boleh je masuk skola balik... repeat spm... dpt title budak sekolah... kan? huehuehuehuehue

      thanks singgah sini selalu ya.... hhuhuhhu

      Delete
    14. haah erk...klu amek SPM semula...dorg pggil bdk skulah erk?

      Delete
    15. hakhakhakhak... ye ler... walau rambut dah berkurangan... dah rongak...
      kalau pakai baju skola... tetap di panggil budak sekolah.... kehkehkehkehkeh

      Delete
    16. Ooo cmtu erk....hehehe....thn dpn nk buat bju rya kain biru bju ptih la....ekekeke....

      Delete
    17. hakhakhakhak... jgn lupa kasut putih... kapur lebih sikit ya...

      Delete
    18. Err kasut putih? Kapur? Alamak...nie bab yg plg xberkenan jaman skulah dlu.....

      Delete
    19. hakhakhak... zmn dulu masuk skola menengah x pernah kapur kasut... dok nila kaw2..... kasut tu kaler dia jadik cantik.... ada biru2 sikit.... huhuhuhuhu

      Delete
    20. Xpenah plak nila kasut...kasut kasi kapur jew....supaya sng nk cuci....baju jew nila....itu pown sekejap jew...tkut biru sgt...

      Delete
    21. huhuhuhu... serius cantik tau kasut kena nila... masih nampak putih.. kasut pun lembut x keras mcm kena kapur... trend zaman dulu dulu dulu dulu dulu dulu... kehklehkhkhkeh

      Delete
    22. Xkeras erk? Lg selesa nk pkaikan....kpur keras....hmmm...bleh try nie klu ksut sukan thn nie kaler putih...hehehe....trima kasih abg atas info.....

      Delete
    23. trima kasih je... bagi ah duit... upah...

      kakkakakkaka

      Delete
    24. Nak duet upah? Bleh....abg cucikan kasut siap nilakan n jemur smpai kering, pastu ikatkan tali kasut sekalian.....hehehe...kira sepsang lima ploh sen? Ok x?

      Delete
  7. entry kat sini bermanfaat ja.. dapat relese stress org lain.. kira bagusss ar tu.. haha.. gelek gelek~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ak ah... saja je sonok2... huhuhuhuhuhu...

      ye ... ye... aku gelek ah ni... yah.... yah... yah...
      nampak tak ? nampak tak ?

      kehkehkeh

      Delete
  8. bukan malas, cuma kadang2 tak ada idea dan masakan? hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... betul... kdg2 xde citer nak di tulis... kdg2 masa x ada,,, kdg2 mood tadak... tapi selalunya mmg malas ah nak lukis2... kehkehkehkehkeh

      Delete
  9. 200. selamat menaip lagi entri entri yang best weh! keep it up! yeah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... thanks beb.... same to you.... huhuhu

      Delete
  10. epal pun taktau berapa entry dah. yang epal tau, epal enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy baca blog uncle.



    p/s: errr jangan caye. epal tipu jer kat atas tuhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciss !! baru aku nak tersenyum aku tadi... dah jadi x senyum... kehkehkehkehkehkehh...


      dah, tu je aku aku jwb komen ko...


      nexxxxxtttttttttttttttttttt......

      Delete
  11. tahniah ye ABANG tua!!

    mane $$ raye?? (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... ini pun aku malas nak jwb...


      nexxxxxttttttttttttt,......


      wakakakkakakakkakaka..... gurau je beb... huhuhuhuhu

      Delete
  12. hahahaha comey plak tgk uncle jonni gelek2 tahniah uncle jonni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... comey kan ?

      lagi2 tang perut..... kakakakkakkakka

      Delete
  13. takpe mengarut pun janji aku boleh buat senaman muka kat sini..
    hahahah..

    weyh kau nak tahu tak...
    rupanya ank sedara aku minat lepak kat blog kau..
    kalau dia tensen belajar mesti dia lepak kat sini....
    jeles aku..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... senaman muka pon ada ye eita... hueheuheuheu..

      ye keeeeeeeeeee ? huhuhuhhuhuhu....
      kem salam ye.... ckp salam dari abanggggggg jonni...

      ingat tu eita... abanggggggggggg jonni...


      wakakakkakakkakakaka

      Delete
    2. aisey men..aku dah cakap yang pakcik jonni kim salam...
      kihkihkih...
      sorry lah weyh....
      tapi logik lah kan anak sedara aku baru 17...memang taraf pakcik lah tu...
      hahahhahahahahah

      Delete
    3. aiyoooooooooooooooooooo... ooooooooo baru 17 taun ya... ok la tu... aku ni baru masuk awal 20-an... wakakakkakakakakkaka..

      Delete
  14. 200 je? cehh je . haha . okela tu . kire banyak la tu bagi part time blogger . kan? kan? kan?

    btw , tahniah la ye pak cik oii .

    tak payah nak menyorok sangatla bila ade orang masih lagi panggil pak cik ni 'abang' . wakakakakakakakaka!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ok la 200 tu... pada aku mcm 2 juta tau... kakakkakakaka

      tahniah je ? bagilah bergedil.....

      huhuhuhuhu... aku... aku... aku... errrr... aku.. aku ni pemalu...
      (sambil tutup muka)


      wakakakakkakakkaka

      Delete
    2. yela yela .

      pakcik . saya tak tahu buat bergedil la . hu hu hu TT_TT hari tu pakcik kate nak buat bergedil untuk saya raya ni . where is it ??
      huhu

      pemalu? hmmm . macam pokok semalu kah? hahaha :)

      Delete
    3. hakhakhak... owh... aku bukan tanak buat bergedil... tapi kentang dah abis la... heuheuheuheuheu..

      ak ahhhhhhhhhhhhh... pemalu... tapi taklah mcm pokok semalu... alaaaa... malu2 mcm anak dara zaman 50 -an dulu2 tu... huehuehuehueheuheu

      Delete
    4. yela pakcik . daripada hari tu kentang dah habis . yela yela :P

      hamboiii , macam dalam cerita p. ramlee tu ke . dok nyorok belakang pokok , belakang langsir . ohhh , pakcik macam tu la ea . hahahahahahaha . bweeeeekkkkkk! :P

      Delete
    5. mmg ler... kan baru raya... stok kentang kat pasaran habis tau.... kakakkakakakaka...

      hakhakhak... pakcik mmg suka main nyorok2.... kehkhkehkekehekeh

      Delete
    6. yela yela . iyekan aje lah . huhuhuhu :P

      Delete
    7. bagus... pasal kentang2 ni... mmg pakcik terer.. maklumlah peberet... huhuhuhu

      Delete
  15. Replies
    1. hakhakhakhak... kira antara rajin ngan tak kot... tapi lagi berat kat tak rajin.... huhuhuhuuhu

      Delete
  16. cek terus berapa dah entry sendirik lepas bca entry ni..tak pernah lak perasan eheehe..entry merapu ler bestttttttt hahhaha..idaknya org nk bca klu skema sangat tak gitu???tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... cek jgn x cek... bila nak bagi aku cek.. aku blom gaji lagi neh.. kehkehkehkehkeh..

      huhuhuhu... tapi tu lah... kdg2 kagum tgk blog org lain yg byk citer menarik dan berinformasi... jeles... huhuhuhuhu

      Delete
  17. masalahnya onie suka entri yang merapu macam tu,release tension...... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. onieeeeee... long time no see..... huhuhuhuhu..

      hakhakhak.. samalah ngan aku... suka yg merapu2 shj... huhuhuhuhu

      Delete
  18. Wahhhh , tak da lah merepek pun.
    Ada juga moral of the story.

    Tahniah encik gorieee!
    Keep it up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai semutmerah....

      thanks ya... kdg2 je ada moral of the story pu,... selalunya idak...

      kehkehkehkehkeh

      Delete
  19. sekurang-kurangnya.. blog wak ni boleh bagi orang tersenyum lebar sampai ke telinga... *wink hahahha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan aku pulak mmg seorg yg 24 jam semyum sampai ke telinga... hueheuheuehueheu

      Delete
  20. Replies
    1. huhuhuhu... thanks ya... thanks.... huhhuhuhuhu

      Delete
  21. tahniah.... 200 entry ok sangat la tu.. hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep... ok la kan... huhuhuhuhuhu

      Delete
  22. walaupun merepek... at least ada jugak yg sudi baca dan komen kat blog kan kan kan kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu... yep.... terima kasih pada mereka semua yg sudi dtg singgah sini... lagi2 yg sudi mengomen... termasuklah anda... huhuhuhuhu

      Delete
  23. fuyoooooooooooo....syabas uncle syabas..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah... uncle pun tak tahu pejabat syabas kat mana.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. kahkahkah...

      ala HQ syabas kat pantai dalam ja....hua3....

      Delete
    3. hakhakhakhakhak... ya ka ? baru uncle tau... selama ni uncle bayar bil syabas kat pej pos je.... kehkehkehkehe

      Delete
    4. yela..kah3....

      uiii pejabat pos senang kan....nk bayar segala bil, pegi kat situ ja...habis crita...hehe

      Delete
    5. ye ler tu... org kl la katakan.... expert kl... uncle mana tau... uncle org kampung je... huhuhu...

      ak ah... senang ah sgt... nak menunggu giliran tu... bukan setakat berjanggut... naik berjambang... apakan daya... tu je yg dekat... huhuhuhuhuhu

      Delete
    6. hahahaha..org kl la sangatttt....kennnn....wekkkk...hahhaha

      best la lagu org kampung tu...jom nyanyi2...hehehe

      tu la yg tu je yg x disukai ramai kena tngu giliran punye la ramai..huhuhuhu...

      Delete
    7. org kl la... org lain ckp kannnnn.... anda... kennnnn...
      wah... pelat kl gitu..... kennn... wakakkakakakakkaka..

      org kampung mana plak? org kampung aku ke? kehkehkehkehkeh

      ak ah... dah lah giliran lambat... yg jaga kaunter sume makcik2.... aiyooooooo.... wakakkakakakkakaa

      Delete
    8. wakakakakaka....elehhh perkataan kennn tu lagi gojes yuuu dari kannn....hahahaha...ayat gedikkk tak....

      try yuu sebut kennnn sambil2 tu letak tangan kek dado mato tengok kek atas...wakakaka..

      kehkehkeh...alaa lagu org kampung tu.....xreti plak den nk nyanyi...wakakka...

      kalo r yg jaga kaunter tu gojes2 maw uncle g sana ari2...hahahaha....

      Delete
    9. iyer le kennnnnn... gojes laaaaa....

      eeeeiiiii.... mcm lelaki lembut je jadinya.... wekkkkk...

      iyeeee... tau lagu tu.... laaaa.... x pandai nyanyi ye... tak bley la jd retis camni.... huehueheuheuheu..

      siap tido sana tau.. tak nak balik.... kakkakkakkakakaka

      Delete
    10. hahahaha....ade rase cam mak jemahhh tak yu...kakakakaka

      gojesss sangatttt...kih3

      i olss tak leh jadi retis yu olss.....i olss pemalu..wakakakaka...
      (mood nak jadi mak jemah la plak..wuhuhuhu)

      perghhhh.....hebat betol ta nak balik...nanti den nak jadi mak guard la senang sket nak catit nama uncle kat buku...hahahha ade macam pengawas skolah tak?haha

      Delete
    11. rasa mcm mak bidan ada.... huhuhuhuhu

      arghhh... tidak.. tidak...

      hakhakhakhak... ada bakat... ada bakat jadik pelakon... kehkehkehkeh

      wooo.... mak guard tu... larat ke usung senapang... kkakakaka
      tak boleh... jadik ketua darjah boleh... huehuehueheuheu

      Delete
    12. cettt mak bidan ape kerlas yuuuu...wakakakaka

      iye..iye....hahahaha

      pelakon la sangatttt kennnn...wakakaka

      uiiii, larat laa.....galas kek blakang...kah3...
      alaaa ketua darjah nt kena buli laa...hahahaha

      Delete
    13. kelas kejururawatan la... pe lagi... kehkehkehkeh

      senapang galas kat belakang... pastu letak pisau kat pinggang ye...
      kehkehkehkeh

      alaaa... ketua darjah buat apa je pun... kalu cikgu masuk je... ckp... bangunnnnnnn... gud moning ticer... haaa... senang je.... kehkehkehkeh

      Delete
    14. taknak ah jururawat...den takot darah..kehkehkeh...

      uiiiii mana boleh...pisau tu tinggal kek umh buat potong sayur...wakakaka

      uiiiii.....tak bleh...den pemalu....nak kwar suara pon den tak reti...wahahhahaa(gelak jahat)

      Delete
    15. ui... rugi ah... comel apa unifom jururawat nih... kelas gitu... kakakkaka

      eleh.. peti sejuk pon asyik kosong.. nbak potong sayur kunun... kakakkaka... yes... yes... yes... hakhakhak

      oooo... gelak cam penjahat bleh plak... aiyoooooo... huhuhu

      Delete
    16. hahahaha..tak sang0p tengok darah2...luka2 ni...huehuehue

      elehhhhh....jeles la tu.....wakakaka...

      bleh la...try buat...wahahaha

      Delete
  24. Dear Uncle jonni, tahniah!!!....dah lama saya jd silent reader...hope uncle dapat terus bercerita cerita yg santai dan kelakar tue...xder la merapu sgt pun...keep on writing n bloging ok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear aliza nasrol nasrol,

      semoga anda sentiasa sihat sentiasa bersama keluarga tercinta. Adapun uncle nak ucap terima kasih kerana sudi menjaengah ke blog yg tak seberapa ini. Terima kasih.


      yg benar,
      Uncle Jonni

      Delete
  25. PEjam celik merepek meraban, dah dua tahun kau blogging kan.. Tahniah Uncle Jon! ;D


    Ada gaya gangnam lah kau bergelek! hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu la... cepat kan masa berlalu.... huhuhuhuhu...

      hakhakhak... ini gelek muzik org tua ah bro,.... dangdut.... kehkehkehkeh

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...