KEGAGALAN TAKTIK YANG TERHEBAT


Pagi ahad..










Setelah mandi..
aku pun ke dapur dan bersarapan..



























Fakta of the month : Aku gagal mengepow akak aku.. dem!!





***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

72 comments:

  1. Replies
    1. wuwuwuwu.. kesian kan? wuwuwuwuwuwu...
      (sambil lap air mata)... kehkehkehkehkeh

      Delete
  2. taktik tu belum cukup hebat lg..
    org dh bleh baca dah..
    kena fkir strategi lain plak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... betul tu... nampaknya aku kena berguru lagi ah... sudikah anda menjadi guru ku?
      kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  3. dah ko guna taktik sama, konfem la gagal. haha.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... dia dah tau aku ada menyimpan udang di sebalik batu... yep... kena fikir taktik lain nampaknya,... kahkahkahkahkah

      Delete
  4. kesian weh,kesian weh, meh gua tolong lu pau kakak lu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... bagus... bagus... sila... silalah pau kakak aku kaw-kaw... nanti aku bagi 15 persen... kakakkakakakka

      Delete
  5. ahahah ce cube gune taktik lain..
    taktik tu dah lapuk lahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... nampaknya camtulah... taktik dah lama... mcm uncle gak... kakakkakakakaka

      Delete
  6. hahaha...usaha xbjaya..xpe..bole cube lg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... yep... usaha tangga kejayaan... dan aku tak akan berputus asa... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  7. Replies
    1. huhuhuhu.. tu la... kena menjana pelan baru yg lebih ampuh lagi ni... kehkehkehkehkeh

      Delete
  8. hahahhaa.. sila cuba lagi.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. komfom... komfom bro... aku tak akan berputus asa... wakakkakakka

      aik? batuk ka bro? asyik koh koh koh... biasalah musim ujan... kehkehkehkehkeh

      Delete
  9. Replies
    1. huhuhuhu... jgnlaaaaaa... mengalami kegagalan ni... huhuhuhuhu

      Delete
  10. ayat ko tak cukup power encik uncle..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nak... uncle kena minum superpowerrrrrrr ni... mungkin akan lebih power dan bertenaga ayat-ayat aku nanti.... kakkakakkaka

      Delete
  11. Replies
    1. hakhakhak... suka plak ko ye.... huhuhuhuhu

      Delete
  12. asek lahh nak akak blanje, abg jonni lah pulak blanje kakak abg tuhh... :p
    esok kte gi mkn kenny's, rabu gi mkn pizza! ekekekeke... nak blagak cikit ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... takde duit nak belanja2... wakakkakaka

      nak itut... nak itut.... kehkhekhekehkehkeh

      Delete
  13. garangnyaaaaa kak kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep... kengkadang mmg garang.... huehuehueheueue

      Delete
  14. salah teknik ptut buat mata kucing puss in the but tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau uncle buat muka cam puss in but.. muncungkan bibir sambil bulatkan mata penuh kesayuan... aku tau akak aku akan tempeleng uncle tanpa belas kasihan.,... itu pasti...
      kakakkakakakka

      Delete
  15. Replies
    1. jahat kan? dgn adik ipar sendiri pon nak berkira.... wakakakkakakkaka

      Delete
  16. kehkehkeh....

    padan muka uncle....

    tektik yang diguna tak hebat g tu..wakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhhh... saja je... saja simpan taktik terunggul untuk masa-masa yg memerlukan... wakakakkakaka

      Delete
    2. wakakkaka....elehhh dan2 la simpan..wakakka

      Delete
    3. kehkehkeh... dan laaaaaa... kena simpan sikit... mcm senjata rahsia gitu... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  17. nice try hahaha..cuba lagi thn depan kuikui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... takpe.. tahun ni ada sebulan lagi... masih ada masa lagi untuk mencuba... kakakkakakaka

      Delete
  18. Replies
    1. hakhakhak... yep... taktik ini sudah kehilangan keunggulannya... masa untuk memikirkan taktik baru... kehkehkehkeh

      Delete
  19. olooh...cuba uncle buat muka kesian....ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sah-sah kena tempeleng nanti... tak mau ah... huhuhuhuhuhu

      Delete
    2. oloooh...grangnye....klu garang, strategi muka sposen mmg xjalan lew...hmmm....nnti kite pk pk kan yea....ekekeke.....

      Delete
    3. yep... kena cari jln yg lebih jitu dan elegan... kehkehkehkehkeh

      Delete
  20. jon...hahahahaha..lme gile tak semak kn blog kau.. eh aku rs kau patut nye gune kn taktik yg lebih dramatik lagi untuk mengepow beliau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga... puji-pujian dah tak jln dah.. kehkehkehkeh

      Delete
    2. jadi nye aku rs adalah lbh baik kalau kau cube taktik seperti menggunakan org tgh untuk mengepow kakak kau itu..

      Delete
    3. ya... mungkin juga... aku patut mula mencari calon2 sesuai yg berbakat besar dlm seni memujuk ini.... kehkehkehkehkeh

      Delete
  21. alaaahhh senang cerita , ape-ape taktik pakcik pon , sume tak menjadi . hohoho~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhhhhhhh... pakcik byk lg taktik tau... saja simpan dulu... merata-rata pakcik simpan.. dlm poket... atas almari... bawah tilam pon ada... kakkakakkakaka

      Delete
    2. dalam periuk nasi ade? hahaha

      ehh ehh baru perasan , dah takde kotak chat tu . why pakcik?

      Delete
    3. uncle takde rice cooker laaaa... belikan...... huhuhuhuhuhu

      alaaaa... mcm ko nak tinggal mesej kat situ lagi... buang je lah... kehkehkehkehkeh

      Delete
    4. hah boleh . bak sini alamat , nak post ni . hohoho

      he'eh , sebab nak tinggalkan 'mesej' kt situ la , orang dok tanye . huhuhuhuhuhuhu

      Delete
    5. yeahoooo... hokeyyy.. nanti uncle bg alamat.. jenama nak panasonic ye... jgn lupa mesin basuh ngan peti sejuk sekali ya.. time kasih..
      kehkehkehkeh

      elehhhhhh... kalu tinggal mesej pon asyik2 "hai pakcik.." malas nak layan... cubalah tinggal mesej... "" hai sayangggg.... " barulah uncle semangat... wakakakkakakakakaka

      Delete
  22. Replies
    1. hakhakhak.... bakat membodek dah kurang mengancam laaa... dah ketinggalan zaman... mungkin faktor usia kot... kakakkakakaka

      Delete
  23. muahahaha...kesiannya..penat2 jerk puji... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... tu laaa.. setelah memuji dgn bersungguh-sungguh... akhirnya tetap gagal... huh ! stress !! kakakkakaka

      Delete
  24. nak bodek pun guna idea lama.mana la nak jalan apa daaa hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah uncle org lama.... nak buat camane... kakakkakakaka

      Delete
  25. sebenarnya kan... lepas habis aku baca entri ni pastuh aku pndg balik tajuk entri ni bru aku tergelak.....ternyata tajuk nya sgt kelakar....ahahahaha... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. sbnrnya pd aku ianya tidak kelakar.. karena aku telah gagal... kakakkakakakka

      Delete
    2. ahahaha...sbb tuh aku gelak... bhahahahaha

      Delete
  26. cuba pagi ahad ni kau bangun awal dan buat cekodok pisang utk kakak kau pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... pastinya beliau akan cirt birit... kerana aku ni tangan bangku... x reti masak... kehkehkkehkeh

      Delete
  27. Replies
    1. hakhakhak... tak kesahhhhhhhh... wekkkk !!! kakakkakakaka

      Delete
  28. kene puji lebih lagi baru dapat kot..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... mana boley puji lebih2... takut pengsan akak aku tu... aku ni pembodek tersohor... kahkahkahkahkah

      Delete
  29. hikhikhik cian uncle... taktik lama dah tak menjadi tue... kena masuk pertandingan asah bakat ni utk uncle tgk taktik masih relevan ka dak hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... yep... taktik dah berkurun dah ni... huhuhuhu..
      tak... uncle kena pi bertapa atas bukit laaaa... bkt jalil je.. kehkehkehkeh

      Delete
  30. uncle uncle..
    meh laa sini, epal belanja makan durian.
    sekarang ni glemer durian crepe kan?
    bulan ni epal dapat bonus tauuuuuu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahooooo... epal nak belanja ye... yeahooo..
      crepe durian ? mmmmm.. pemende tu? huhuhuhuhu
      huiyyyooooooo... bonus tuuuu... belanja arrrrrr... huhuhuhuhu

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger