KISAH KHAYALAN DARI KEYWORD


Hari ini sekadar nak mengupdate sesuatu yang bertemakan khayalan. Kadang-kadang bila kita tengok sesuatu secara automatik kita akan terbayangkan sesuatu benda atau situasi yang lain. Setiap manusia akan membayangkan sesuatu yang berbeza..

Dan bila ankel terlihat keyword-keyword berikut, inilah yang terbayang di dalam kepala ankel. Jom kita tengok. Silakan....



1) Running man versi Malaysia












2) Dialog : perbualan dengan tokey butik.












3) Cerita orang tua gatal













4) punggung Ziana Zain








Moral of the story : Ankel tadak idea nak hapdet hapa.. wuwuwu.







****** the end ******


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

107 comments:

  1. morning uncleeeeeeeeeeeeee ^*

    erk....hurmm.....oooooo......

    nak tya.... awat keywords blog uncle ni meremang bulu roma binti seram sejuk kehkehkeh (¬‿¬)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mornin sis....

      errrr... sebabnya entri tah hapa2... jadik keywordnya pun tah hapa2 lah... kehkehkehkeh...

      keyword2 tak senunoh lagik banyak sbnrnya... kehkehkehkeh

      Delete
    2. sebab tak senonoh tu yang best. ye dak ? :p

      Delete
    3. hakhakhak... ak ah... boleh gelak sorang2 bila baca keyword2 tu... huhuhuhu

      Delete
  2. running man versi malaysia ekkkk? huhu...

    kena buat kot rancangan ni... bleh kasi idea kat stesen tv tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... hmmmm... tapi sapa yg nak jadik mcm jong kook tu... bdn ketak2... mungkin norman hakim kot.... kehkehkehkeh

      Delete
    2. ramai apa artis yg badan ketaq2 gitu... fahrin ahmad ada, aaron aziz ada..muahahaha....

      kalau kwangsoo plak.. bleh suruh nabil raja lawak tu je.. muahaha

      Delete
    3. kakakakakka... owh ... tapi sume da kawen2 la... kekekkeke

      wakakakakkakaka... nabil ? hmmm... mmg ngam sgt... kakkakaka

      Delete
  3. banyaknya keyword pelik sangukt angkel hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... biasak lah bro... ankel pernah buat entri pasal punggung... jadi x hairanlah keyword punggung munggung tu ada... wakakakkakakaka

      Delete
  4. Salam ankel.. awatla keyword merepek sangat tu ankel.. adeh.. dashyat betul depa semua ni.. xdak kerja lain ke.. aish2..

    Ps. Ankel awat nama saya dimasukkan dalam golongan datuk dengan nenek.. saya ni baru 2 tahun tau..(sambil menghisap puting susu..)^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...

      biasaklah.... mcm2 keyword ada... depa bukan tadak keja...ada.. ini depa buat part time ja.... wakakakkakaka

      hakhakhak... doraemon kan dari masa depan.. kalu kira umo dia kan dah seratus tahun... patut je panggil hang nenek... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
    2. ankel.. doraemon x lahir lagi la..

      jadi umur dia -99..
      negetip.. ankel negatip..(cis!!!)

      jadi ankel dah salah sangka..
      saya ni terlebih muda.. sampaikan x yang muda dari saya..

      p/s: cube ankel ambil kalkulater.. 2112-2013 brape..(tekan cepat..)

      Delete
    3. hakhakhakhak... ooooo... negetip ke... ankel kira dari masa depan.... seratus tahun ler nek.... kehkehkehkeh

      ooooo... ye ke... muda pun ada terlebih ye... kehkehkeh

      p/s : henpon ankel takde fangsen kalkulator... maaf tak bley kira... kehkehkehkeh

      Delete
    4. oooo..
      kiranya ankel ni dari masa depan lah ye..
      suka2 je nak kira dari masa depan..

      adeh..

      p/s: orang masa depan memang x guna henpon yang ada kalkulator eh..wakakakaka(hebat!!!)

      Delete
    5. ehhhhh... sukahatilah... kalau ankel nak kira dari tengah pon lantak ah... apalah nenek nih... kehkehekh..

      napa? terhantuk tiang?

      oooo... henset ankel canggih... dia tadak kalkulator... bley tgk tibi je... kakakakkaka

      Delete
    6. ni nak belajar dari ankel ni.. macamana nak kira dari tengah..

      bukan terhantuk.. sakit hati layan ankel ni ha.. ..haishhhh

      ununglah ada henset boleh tengok tibi.. astro ada x?

      Delete
    7. oooooo... payah tu nak terangkan kat sini... kena amik kursus dia sbnrnya... kekekekkeke..

      alaaaa... ko kan doktor... sakit hati sapu ubat.... kekekkeke

      astro tadak... dia punya aksesori kuali dia ankel tadak...

      Delete
  5. XDD.. meriah betul keyword Uncle.. tp bila Uncle ketengahkan isu ni, sbenarnya ia memberi satu teladan utk sy. yang mana kalau kita nk buat entri, perkataan yang digunakn itu kena berhati-hati.

    nti klo tersenarai dlm keyword tak ada la tergelak tegolek2 smpai jatuh kerusi. sb sy pun mcm Uncle gk. suka imaginasi. tgok keyword mula fikir lain..pastu gelak sorg2. *otak kartun* XDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... betul... ankel mmg ada buat entri psl punggung... org tua gatal... jd mmg ankel tak heran keyword tu ada... tapi... tang tokey butik ankel tak reti pasai pa... kakakakkaka

      hakhakhak.. hang kan suka katun.. mmg ah otak katun... sama ja mcm ankel... biasak ah... remaja mcm kita ni mmg sukakan katun... kan? wakakakkakaka

      Delete
  6. Ini versi punggung ziana zain paling letops dalam sejarah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... owh... menangis kak ziana zain kalau terbaca entri ini... kehkehkehkeh

      Delete
  7. hakhakhak okey la tu ankel...keyword tu pun blh jadi modal buat entri...tp semua keyword mmg terhebat laa ankel hihi...ntah2 ankel yg menyamar dok pi search bagai semua tue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. ak ah.. kalau tadak benda nak hapdet... mmg keyword ah jadik mangsa... kehkehkeh..

      kehkehkeh... haish... tadak ah ankel nak search2 camtu... ankel gugel2 najwa latip je... kehkehkehkehkeh

      Delete
  8. asal la pelik jer keyword2 ankel nih~~


    haishh~ zman skrg gugel mende ntah pape...haha! xley bla yg last skali~ haishh...pak cik pak cik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... biasah ah... entri merapu-rapu... keyword yg masuk pun merapu-rapu ler... huhuhu

      hakhakahkahk... tah lah... ankel teringin sbnrnya ada awek yg peewit ankel... pastu ckp.. walaweiii... punggung hang seksi la... mcm ziana zain... wakakkakakakkakaka

      Delete
    2. Entry pak cik sumenye ber'manfaat' ahaha

      da tu...ape lagi pak cik...crila awek cepaaatttt

      Delete
    3. hakhakhak... time kasih... time kasih... kakakakka..
      elehhhhh... bermanfaat la sgtttttttt... kekekekkeke

      ha ? awek ? hmmmm... malas ah... tunggu kena pinang lagi bagus... wakakkakakakaka

      Delete
    4. pak cik gigi terkeluar macam mana pinangan orang nak masuk pak cik~ *gurau2...

      hahahahhaha!!!

      Delete
    5. ek ehhhh... mmg gg ankel terkeluar... tapi boleh je masukkan balik.... bwahahahhahahaha

      Delete
  9. huhuuuu..cretip ankel update entry..ciut ciutt pe tuh? adakah sejenis bahasa ganti bagi cute,? ciut miut *comel lote*..

    ankel ciut miut la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... owh... itu aksi mengorat yg buat bunyi2 cencurut tu... ciut.... ciut... kehkehkehkeh

      ankel kiut?? hmmmm... jgnlaaaaa... malu ankel...
      (sambil kuis2 tanah) kehkhkehkehkeh

      Delete
    2. cehh.. cencurut rupanya.. kantoi ankel ngorat style cencurut..

      ciut ciuttt..

      Delete
    3. wakakakakka... mestilah... itukan stail mengorat yg paling femes... kan? kehkehkehkeh

      Delete
  10. kihkih adoyai hebat la uncle ni..memang padan dengan semua keyword tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh... yep... mmg padan ngan muka ankel gak... buat lagi entri merapu2... langsung keyword tah hapa2 tah.... kehkehkehkeh

      Delete
  11. haahhahaha kelakar benar org guna kweyword...pungung ziana zain pun nak google..lawak tul..mmg jodoh ankle ngn running man tu kuat la kuikui..belajar la terima hakikat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... tu la... kalau ada yg google punggung ankel jonni... hmmm... pengsan ankel... pengsan... wakakkakakakaka

      hakhakhakhak...jodoh ngan running man tu buat hapa.... kalau jodoh ngan ji hyo ka... IU ka... barulah best. wakakakkakakaka

      Delete
  12. kalau dah tua2 masih bahasakan diri 'baby', cucu cicit pun bole muntah...

    hahahaha..
    (mana butang like? mana butang like..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... ehhh... barulah romantik kak... dah veteren masih baby2 lagi... kan? huhuhuhuhu

      butang like? hmmm... hantar kedai laaa... servis sikit... wakakakkakkakka

      Delete
  13. Kurap je banyak. Tolong garukan. Manjanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... biasak lahhhh... somi isteri mmg manja2 sebegitu kan? kehkehkehkeh

      tak garukan... bagi je garfu... kan? kehkehkehkehkeh

      Delete
  14. kadang baca keywords ni mmg takley blah sgt, haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... betui... mmg tah hapa2.. yg tak senunoh lagi byk... kan? kehkehkehkeh

      Delete
  15. dialog dengan tauke butik? hamboii kemain

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... entah kak tira oi... tokey butik pun ada..

      tapi kalau ngan tokey ikan... hmmm... camni kot?
      " tokey... ini ikan apa? kembung ke selar... "

      pftt... kehkehkehkehkehkeh...

      Delete
    2. Amboiiiiiii pakcik ni!

      jadahnya kaitan dengan tauke ikan?! :P

      Delete
    3. amboiiii... kehkehkeh... yak yak yeay !! yak yak yeay !!

      entahlah.... tetiba teringat kat tokey ikan... huhuhuhu

      Delete
    4. 'yak yak yeay'? gaya bunyi ape pulak la kali ni. ish ish ish

      ohhh, pakcik berminat dengan makcik tauke ikan ea? ohhhh pakcikk ohh :P

      Delete
    5. haaaa... bunyi sorakan kegembiraan laaaaa... kakakakkaka

      makcik tokey ikan? ceh !! abis pakcik tokey ikan tu nak campak mana? kalu anak dia nak ah ankel.... lagi2 kalau umo 22 ke bawah.... wakakakkakakakka

      Delete
    6. sorakan kegembiraan? tak ke pelik. o.0

      ni makcik tauke ikan yg still single maa. hahaha. cehhh demand nk yang muda aje. pfffttt. lol

      Delete
    7. apa yg pelik plak ? mmg ankel 24 jam gembira.... biar lerrr... kehkehkehkehkeh

      aaaa... mana ada... semua dah kawen2... ankel dah tanya... kakkakaka...

      elehhhh... ankel kan jiwa muda... mesti ah nak yg muda2... kehkehkehkehkehkeh

      Delete
    8. yelah yelah pakcik gembira 24 jam. iyekan aje lahh.

      dah tanye? perghhh dah survey awal-awal ea? bagusnye. kuiii3

      pakcik, faktor usia menjadi ukuran. hohohoho

      Delete
    9. elehhh... dah mmg iyaaa... nak buat camne... kehkehkehkeh

      owhhhh.. dahhhh... kalu ada yg single dahlama ankel benti keje tolong baby ankel jual ikan tau... kehkehkehkeh

      kak tira... utk lelaki life starts at 40 tau... ankel baru 70 lebih... so.... masih ok lagi ah... apa salahnya carik yg muda2 remaja kan? kan? kan?

      wakakkakakkakaka

      Delete
    10. "Baby, tolong I timbangkan ikan-ikan ni. Boleh?" gitu ea perbualan pakcik dengan makcik tauke ikan (if jadi bini). ea? bwahahahahaha!!

      pakcik jonni, baru 70 lebih jadahnya dikira baru start. tu dah lanjut sangat tu. ishh3

      Delete
    11. kahkahkahkah.... tak ah... perbualan dia mcm ni arrr...
      "baby... ini ikan kembung ke selar... " wakakkakakakakka

      kehkehkehkeh... ehhhh... 70 muda lagi maaaa... misai pon tak tumbuh lagi nih... muda lagi laaa... kakakakkakakka

      Delete
    12. ehh ehh ade ke tauke ikan yg tak tahu bezakan ikan? bukan pro ke? ffuuuuu!

      cehh pakcik ni, misai tak tumbuh sebab tak cukur. bukannya muda. :P

      Delete
    13. kakakakkaka... mana ah tau dia lupa... mcm ankel lain ah... terel... sekilas ikan di air.. dah tau itu ikan, bukan kura2... haaaaa....

      takde ahhhh... ada misai ni sikit2.. nanti umo ankel 80 baru tumbuh lebat kot... so... skrg ankel masih muda ar... sbb tadak tumbuh misai... wakakakkakakka

      Delete
    14. ohhh hebatlah pakcik!! btw, semua orang pon tahula bezakan ikan dengan kura-kura. even budak tadika pon tahu. hah!

      ni dah boleh digelar atok ni. hehe.

      baik atok simpan jambang nanti, nanti mesti jemaah dekat masjid panggil atok 'tuan haji'. hohohoho

      Delete
    15. kakakka... eleh... tu sbb dia ckp sekilas..... sbb laju gilerrr... kalau dah sekilas, mesti ada yg teka penyulah.. memeranglah.. yg kata biawak pon ada... kakakkakaka..

      atok ? owh... tak mau... panggil baby jugak... wakakkaka

      ok gak tu... kalau laki dia panggil tuan haji... kalu pompuan mesti panggil abang haji... kan? waaaa... best tu... best tu.... huhuhuhu

      Delete
    16. memerang macam kura-kura ke bila pandang sekilas?? :/

      hok alohh atok ni. tolonglah mengaku tua. tolonglahh. kihhhh3

      heh apa ada pada gelaran? hohohoho~

      Delete
    17. ak ah laaa... kalau yg tgk tu ngantok... nampak ah mcm kura2... huhuhu

      bukan tanak ngakuuuu... tapi persepsi masyarakat mmbuatkan ankel tak mampu nak mengaku tua... x caya baca entri auto publish ankel besok...

      manalah tau... hang laaa yg mulakan dulu... aiyaaaaa... kakakkaka

      Delete
    18. atok la tu yang mengantuk sampai mamai-mamai samekan kura-kura dengan memerang. kuikuikui

      entri auto publish? sure ea esok ade entry?

      hahaha yang hang pi ikot pasai pa? :P

      Delete
    19. ehhh.. ankel steady... ankel ckp org lain laaa... ceh !! hang pon blom tentu pernah tgk memerang... kehkehkehkeh

      ankel autopablis pagi senin je selalu... nanti ko akan paham, kenapa ankel tak boleh ngaku ankel dah tua... serius nih.. kehkehkehkehkehkehkehkeh

      laaaa... dah hang ni pompuan... sukalah ankel ikot... cuba kalu hang laki... hmmmm... malasssss.... wakakakkakakka

      Delete
    20. if tak pernah tengok pon, boleh google. :P

      macam mane buat auto publish tu pakcik? even dah baca entry tu pon tetap tak nak faham kenapa pakcik 'tak boleh' mengaku tua. Bwekkk!

      Malas? ishh ishh ishh. Gender Discrimination. ehh yeke? bwahahaha!

      Delete
    21. google tu gila... bukan boleh percaya pon... wekk !!!

      autopublish... bila tulis entry, belah kanan nmpak ada "schedule".. klik.. pilih set date n time.. pilihlah bila nak post entri hang tu.. pastu klik "done"... pastu terus tekan "publish"... siap !! bila sampai masanya dia auto publish...

      ankel nak je mengaku tua... tp persepsi masyarakat yg asyik kata ankel ni muda.. so... ankel mudalah...

      biasalahhhhhhhhhhhh... org bujangggggggggggggggg....

      Delete
    22. bukan semua la pakcik. aihhh.

      ohhh penerangan yg jelas. terima kasih. hahaha.

      'ankel nak je mengaku tua'?? seriuss??! mengakulah tua cepat. pedulikan orang kata ape. bwahahahahaha!

      bujang terlajak memang macam tu ea?

      Delete
    23. ahhh... takde... semua mmg gila...

      terima kasih je? huh !! kedekut...

      masalahnya... kalau ankel ngaku tua pon x guna... org x caya nanti.. tu la masalahnya.... paham?

      halo.. halo.. halo... ankel bukan terlajak hokeyyy... brek ankel tak makan ... tu aje......

      Delete
    24. lahaii ngaku je la pakcik jeles. wekkk :P

      habis tu nak ape?! kira untungla tu orang cakap terima kasih. appreciate kot. huu

      siapa tak percaya tu? kasi luku sikit kepala tu. aihhh. hehehhe

      brek tak makan, pi repair la pakcik oiii

      Delete
    25. ek ehhhh... takde maknanya nak jeles ngan memerang....

      cakaplerrrrrrrr... terima kasih baby... haaaaaaaa....

      hakhakhak... haish... x baik ah luku2 kepala org... lagipun diorg berckp benar... buka menipu pon...

      kedai dah tutup...

      Delete
  16. dasat jugak keyword kau kan...
    hahahhaha.....

    orang tua gatal tu kau ke?...
    kihkihkih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhakhak... hampeh....

      eita... ko pernah rasa tak tersangkut atas pokok ?... nak rasa?.. kehkehkehkehkehkeh

      Delete
  17. Replies
    1. hakhakhak... biasaklah... blog ngarut2 camni... camtulah jadiknya... kehkehkehkeh

      Delete
  18. hahhaah sampai kan punggung ziana zain pun ada ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak.. ok ah tu... jgn ada keyword punggung uncle jonni sudah... stress aku nanti... wakakakkakakaka

      Delete
    2. tak baik main punggung2 orang -_-" report beliau!

      taktautaktautaktau :p

      Delete
    3. aiyoooo... ampun... ampun... jgn ah repottttt... plissss... kehkehkehkehkeh

      Delete
  19. pelik2 keyword yang masuk.. roket anak orang, rumah urut best...?? pon ada. hoho.. ;P

    ReplyDelete
  20. keyword blog pakcik ni pelik2 la.. hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak... alaaa..... biasalah tu... semua org pun mcm tu kan? huhuhuhu

      Delete
  21. mcm2 keywors ade... muehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakahk... standard la tu... semua org pun terkena camni kan? dpt keywords tah pape tah.... huhuhuhuhu

      Delete
  22. asik punggung je ni? hhhmmmmm... mencurigakan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... tu laaa.... mencurigakan ye dak? asyik2 punggung...

      napa tak dagu... dahi ke... lutut ke... takpun siku...
      kakakakkakaka

      Delete
  23. Ankel Joni nie aku seligi satgi baru kenal erti dunia.. takde idea mendenye.. dah siap satu entri dah publish pon... aku nie yang takde idea.. tahu... kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ampun bang... ampun... janji tak buat buat lagi.. ampun... kehkehkehkehkeh

      hakhakhak... sama lerrrr kita... dah tadak citer nak buat... nak blogging pun dah malas da ni... huhuhuhuhu

      Delete
  24. Orang takde idea, tapi panjangnyaaaaa entry. Best kan kalau boleh lukih-lukih ni.

    Jeles laa, angkel T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... dia nampak panjang sbb byk langkah2 paragraf tu... kalu buat sederet... pendek je sbnrnya... kehkehkehkeh

      owh... ankel pon sbnrnya melukis bukan terel mana pun... sekadar isi2 masa lapang... boleh relakskan otak ankel...
      silalah melukis... huhuhuhu

      Delete
  25. uncleeeeeeeeeeee!ni nak tyalah dlm byk2 entri uncle yg sllu buat sy gelak baca smpi tak perasan bos dh diri di sebelah(panjang ni 6 harkat).....uncle pernah tak buat satu entri yg serius.maksud saya yg betul2 serius mcm hal semasa ke,alam sekitar ke,pernah tak pernah tak?

    ke uncle ni mmg kelakar orgnya tak kira siang malam.bestlah ofcemate uncle mesti xda sindrom monday blues tiap kali nmpk uncle msk ofce he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak.... tak pandai nak buat entri2 yg berilmiah mcm org2 lain.. alaaa.. saja2 je blog ni.. entri pon sekadar seronok2 je.. mana tau akan ada yg tersenyum bila baca... itu dah cukup bagus... huhuhuhu

      kahkahkah... serius ankel ni pendiam... nak melawak pon dgn org2 tertentu shj... dgn org yg boleh dibawak gurau... kalau yg serius sgt... bolayan... huhuhuhu

      Delete
  26. tak apa la uncle..tak ada idea nak menaip apa..gambar pun dh cukup baik dah..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... ye dak ? janji ada ler apdet sekali sekala kan ? huhuhuhuhu

      Delete
  27. lawak gile.. paling tak tahan punggung ziana zain tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... silap ankel gak... ankel ada buat beberapa entri pasal punggung... skrg,... hambik... ada je keyword punggung.... kakakakkaka

      Delete
  28. Pling suka running man....ekekeke.l...dia yg add baby...bukan bby add dia....ekekeke....

    Psss....abg, mlm nie najwa latipp dtg cni, klu kt banting, sure rietta dh jmput abg dtg skali dh....

    ReplyDelete
  29. kakakkaka... dah terjebak eh ngan running man... wekkk !!!
    ak ah lerrr... kan romantik tu sebut baby2... kakakakkakaka

    ye kerrrr ? aiyooooo... best nya... nak ikut.. nak ikut.... wuwuwuuwuwuwu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke.....suka running man sebab katun abang tu larr....ekekeke....running sebab kena kejo ngn istri....

      psss....dia nyanyi 4 lagu jeww...tapi mmg comeiiii.....kiut....

      Delete
    2. hakhakhakhak... oooooo... sori... silap abg .. huhuhuhu..
      kan menda bia tu kan... somi isteri gaduh psl pesbuk... kehkehkehkehkeh

      wooooo.. jgn arrrrr... rindu ankel ngan dia... wuhuhuhuhuhu

      Delete
    3. oloooo......rindu najwa latippp....hehehe...so sweet....

      Delete
    4. hakhakhak... mestilaaaaaa.... comel kan dia tu... kan? kan? kan?

      huhuhuhuhuhu

      Delete
    5. comeiii....comeii sangat taw.....

      Delete
    6. wuwuwuwuwuwu.... kan best kalau di tu gelpren ankel kan? huehueheuheuheu

      Delete
  30. lawak tang part runnning man malaysia..ingat ankel terpikir game show tapi memang betul2 running man..so real!..hehehe..ni kire idea lah ni terupdatenye entry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... running man standard tu... somi lari dr isteri sbb main pesbuk je,.... kakakkaka

      huhuhu... ye lah dari tak berupdate... update je la yg ini... kan? huhuhuhu

      Delete
  31. running man malaysia uncle dikerjakan..hakhakahakahk

    p/s : BABY?!..muntah~ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... takde ah.. ankel ah pelari pecut terhebat... tadehal punya... kekekkekeke

      kakakakakka... alaaa... romantis apa baby2 nih... kekekkekeke

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger