HMMMM.....
























***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

47 comments:

  1. Asal mata mcm xckup tido je ankel??
    Adakah ankel mengalami masalah dunia??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... sudah tentu... x cukup tidur kebelakangan ini..huhu
      yep.. semua org menghadapi permasalahan dunia, kan? huhuhuhu

      Delete
  2. hmm hmm hmm tak tau nak komen jugak sebenarnya neh ahahahahaha..biasa la kita akan ada musim xdak benda nak citer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm hmmm hmmm..tapi ankel paling suka musim durian.. serius.. lagi2 kalu musim durian bulan2 puasa.. kompom durian sebakul 10 hengget... kekkekekeke

      Delete
    2. Murah tol durian tu, kat mana tu ankel? nak jugak, nak jugak

      Delete
  3. hmmmm...ok... xtau nak komen apa....

    hehehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakahk.. hmmm.. entahlah... ankel pon tak tau nak citer apa sbnrnya... kekekkeke

      Delete
  4. oo...xpe....asal ada entry...dah cukup menghiburkan kitorg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke.. ye ke? ooo... ankel dah agak dah yg ankel ni mmg berbakat dlm bidang nyanyian... terima kasih

      Delete
    2. ekekeke...ankel xyah nyanyi...ankel post sekeping gmbo dh cukup dah buat kitorg terhibur...

      psss...agak agak..klu ankel nyanyi, ada hujan kah?

      Delete
  5. Replies
    1. slow kan ekon tu... baru kurang sejuknya... huhuhu

      Delete
  6. hahahha,penat tauuuu adek scroll ke bawah.saje je uncle ni =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... adek... takpelah.. eksesais sesekali kan... baru kekal ramping mcm ankel... huhu

      Delete
  7. Replies
    1. yep... huruf k.. esok kita sambung pelajaran baru.. huruf L pula.. huhuhu

      Delete
  8. Replies
    1. kekekeke... eksaited jgn x eksaited...
      owh... slmt pengantin baru mij... huhuhu

      Delete
  9. phewww, nasib baik takde muka yang 'pelik-pelik'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh... nak kata ankel ni pelik la tu... wekkk !!!

      Delete
    2. ohhh hampir betul.

      sekarang dok selalu terbayang, scroll ke bawah pastu terus keluar gambar han**. huuu. semua gara-gara budak ni selalu prank. tu yang takut tu, tadi, sekarang dah lega tapi. ho ho ho

      Delete
  10. sabooooo je la ankel niiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekkee... yep... kehidupan mengajar kita tentang kesabaran... huhuhuhuhu

      Delete
  11. Replies
    1. aishh!! x puas hati nih..
      ankel dush2!!!(tumbuk kasi lebam mata..)

      Delete
    2. owh... sejuk ye doremon... pi slowkan ekon tu... huhuhu

      owh... mata ankel mmg dah lebam nih... x cukup tidur... huhuhuhu

      Delete
  12. cisssss..........cissssss.........dan cissssss lagi...
    bace lah aku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokeh... senyum eita... ankel nak amik gamba nih... senyummm.. sebut cissssssssssssssssssssss.... kekekkekeke

      Delete
  13. hampeh...bajet mcm panjang je citer ankel
    rupanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. rupanya entri x semenggah gitu...
      kuikuikuikui... hmmm.. entahlah.. ankel penat sgt kebelakangan ini... huhuhuhu

      Delete
  14. ni pun dah kira idea dah ni ankel oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep... harap2 ankel dapat cari idea utk menjadi kaya...

      Delete
  15. Hmm..
    .
    .
    .
    ...xtoula nk komen ape.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkeh.. takpa.. ini pun dlm kategori komen juga,, huhuhu

      Delete
  16. sy pn lost ankel....lost idea~~ -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... citer lost kat tv8 dah lama abes... lost season 1 mmg gempaq... pastu merapu tahap gaban... ankel terus x tgk... kuikuikuikui

      Delete
  17. Replies
    1. owh... ankel x cukup tidur saja.. terima kasih sudi bertanya... kekekkekeke

      Delete
  18. hmmmmmmm mungkin sebutan utk huruf M
    M= mak uncle busy suruh pergi kedai tiap2 hari so uncle xda masa nk update n3
    M=Merajuk dengan endut uncle si najwa latif tu so uncle memang tengah frust mengenang hari2 yang akan datang tanpa dendangan lagunya
    M=meronta-ronta idea uncle nak keluar tapi tahap.......
    M=malas uncle menjadi2 hinggakan kami yang follow blog ni tiap2 hari skodeng kat bloglist...apalah terjadi dgn unlce jonni yang glemer..hensem dan friendly ni?
    M=melalutlah pulak komen kak lea ni ok chow cincau...opsss nak cincau satu uncle ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... owh... mungkin ankel ssedikit keciwa dgn najwa latip... mungkin... harap2 nya shila amzah takkan mengecewakan ankel... kekekekkeke

      tgh mengalami sedikit mals skrg nih... terima kasih kerana sudi berkunjung kemari... huhuhuhhu

      Delete
    2. shila hamzah pulak he3...dari sekarang uncle kena belajar mandarin..bukan bahasa korea dari running man tu he3....relak brother relak..takde idea jom blogwalking..mesti menimbun idea mali wooo..

      Delete
  19. yup..smlah...x de mende nk cerita gak ;)

    ReplyDelete
  20. patotlah muka makin tua kerepot...

    hehe!

    ReplyDelete
  21. takde benda nak cerita pon dah boleh up satu entri.. kwkwkwkw

    ReplyDelete
  22. hmmmmmmmmmmmm, tahuk yg menariiiiiiikkkkkk~ haha

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger