ALANGKAH BEST KALAU...











*

*

*

*

*











*

*

*

*

*








***** the end *****

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

41 comments:

  1. Replies
    1. kekekeke... ak ah.. kan best kan kalu bley terbang pakai penyapu... kuikuikui

      Delete
    2. kalau boleh terbang, xpakai penyapu pun best.. hekhek

      Delete
    3. kuikuikui... ye la ye la.. best la.. best la... janji terbang la kan.. huhuhuhu

      Delete
  2. haha..penah2..tmbah2 time tgk cter harry potter tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... alaaaa.. berangan je kan... biasalah... jgn dok tunggang penyapu betul2 udah... hhuhu

      Delete
  3. Replies
    1. kuikuikui... x sempat mkappppp... huhu

      Delete
  4. huh!! x penah!!
    parkk.. aduh!!(keno lempang ngan mak)
    okay ngaku2.. masa mak suruh sapu kat laman rumah.. buek lah bende2 gini.. tapi masa kecik lah..
    arrkkgghh!!(sekali lagi maak tarik telingo..)
    okay2.. maso sekolah menengah pon ade.. tapi sekali je..
    ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... org suruh nyapu ko main2... mmg patut kena lempang je,.. kuikuikui...

      skrg da lepas skola menengah dok berangan jadik doraemon plak eh? pakai apa yg mcm helikopter tu... bwahahahahha

      Delete
  5. hahahaha.. pernah tuh pernah la tpi tuh 30 tahun yang lepas...kui3....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... lama beno tu... ingatkan 30 minit lepas... kuikuikui

      Delete
  6. Replies
    1. kuikuikui.. kalu gitar aku pon pernah... kekekekkekeke

      Delete
  7. tak pernah ankle tak pernah..sedih tak dengar??tapi tak pa aku ok hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... haaaa... apakata hang try... try ja... masa kat lebri tu... kuikuikui

      Delete
  8. eh saya tak pernah berangan nak terbang dengan penyapu. saya berangan nak kawen je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... sume org berangan nak kawen... ankel berangan nak kawen ngan emma watson... kuikuikui

      Delete
  9. sumpah aku tak pernah sikit2..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... berangan byk2 ya bro... samalah kita kekekekeke

      Delete
  10. kami buat jadi kuda! hahaha time kekecik mana ado citer harry potter lagik..mih mih mih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekkekekke... buat kuda ya... tapi jenuh nak buat bunyik kuda ye dak? kuikuikui

      Delete
  11. Pinjam sat penyapu tu uncle.. Saya pon nak terbang jugak hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... hmmm... apa kata pakai ankel punya vakum... lagi laju terbangnya... kekekkekeke

      Delete
  12. sudahnye.... tak bersapu le rumah tu ye???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish,... bersapu lerrr... cuma lambat 3 jam je la... kekkkekeke

      Delete
  13. ni dah terlebih verangan sangaattt.. hehehe... sudahnya xjadi menyapu umah kan..kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke,... alaaa.. sesekali... dok tgk penyapu beranga alangkah bagusnya kalu bulihterbang.. kuikuikui

      Delete
  14. zman harry potter xde lg da berangan, legend wooo penyapu terbang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekkeke... ye lah.. sblm harry potter dok tgk kat kartun2 ngan citer2 yg ada ahli sihir... mesti ada penyapu terbang,... kan? huehueheuheuheu

      Delete
  15. ala ankel..apa brg terbang ngn pnyapu. meh kita naik roket meh...hek2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekekeke... bukan tanak naik roket.... tapi minyak mahai.... kekekkeke

      Delete
  16. Menyampah =..=' *kembangkan hidung

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkekeke... dah nama menyapu sampah... mestilah menyampah... kuikuikuikui *sambil cucuk hidung hang.

      akekekkekke

      Delete
  17. pakcik, kau nk lawan heri poter ke??

    ReplyDelete
  18. sekarang duk buat lagi ka? kahkahkah

    *kantoi dah ankel :p

    ReplyDelete
  19. kau sorang je yang berangan macam ni..
    hahahha

    ReplyDelete
  20. pernah...walaupun dah kawin.sebab terkejar2 mana nak gi office,mana nak gi jemput anak balik nursery.

    penyapu terbang amat bermakna untuk orang pompuan masa shopping nak raya,ni.senang je terbang dari satu mall ke satu mall he2...

    ReplyDelete
  21. Harry potter mesia....hmmm...best jugak nie ankel...xyah rempit rempit dh...xpkai mnyk....

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger