KEMBARA USTAZ ISU 10 (BUMPER RAYA)







Bila ankel baca ja komik kembara ustaz bumper raya, ankel ada sedikit rasa sayu, maklumlah buat pertama kalinya melihat kartun ankel dalam majalah. Terima kasih buat visi kreatif sebab terima beberapa kartun ankel.







Ni antara kartun yang ankel email kepada mereka. Ankel hantar hitam putih je, tapi bila tengok kat majalah dah siap kaler-kaler lagi. huhuhuhuhu.












Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

25 comments:

  1. mana dialognya ankel? anis tak paham lah =[

    ReplyDelete
  2. ending kartun pertama dgn kedua macam sama je- kena perli secara sarkastik pukal..hehe

    tahniah ankel..

    korang nak tau kenalah beli majalah ni..jgn suh ankel publish yg dia dah buat..apalah semua nak free..

    ReplyDelete
  3. wooooahhh! ankel!!!
    tak sangka la, sebonarnya eden baca kartun ankel kat kembara ostaz!

    woahhhhhhh!=D

    ReplyDelete
  4. akhirnya uncle mengaku juga yang karya uncel diterbitkan.. dah lama tunggu...hufhuhfuf

    ReplyDelete
  5. tahniah ankel....nie yg buat rietta nak p cr majalah nie...buat koleksi dan kenangan....tahniah sekali lagi buat ankel yea...moga trus berjaya...

    ReplyDelete
  6. mabeles la ankel!!
    im proud of u.ekekeke

    ReplyDelete
  7. Ankel ni cool la.. Kreatif... Sy nak kawan ngm ankel la... Sy letak blog ankel dlm bloglist sy.... Kretif.. Kretif...

    ReplyDelete
  8. alah area kak lea takde majalah ni.kena gi cari kat book store besar nampak gayanya ni..kenalah support ankel kan..kan he3...tahniah ye ankel cayalah!!!

    ReplyDelete
  9. tahniah ankle.. tp cm ne nk dpt kn mjlh tu ankle??? ke ankle tak nak ke bg pree kat penn=gunjung setia belog ankle??

    ReplyDelete
  10. larr, ingatkan ankel penah jadi kartunis sebelum ni... ni kira 1st time la ni... mcm x caya je...huhuuhuh

    ReplyDelete
  11. tak jumpa pun kat bookstore. beli kedai mana?


    Entry Terbaru 3saat Lalu : Dunia Lego Semua Empat Segi

    ReplyDelete
  12. tahniah angkel Jonni... dah maju bertapak tapak.. XD

    ReplyDelete
  13. kasi pamer aa sedas katun tu kt dlm blog..sian ke kami yg takley beli majalah tu..isk! isk!

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. dah jumpa dah majalah tu.. terus beli tadi haha

      Delete
  15. tahniah lah weyh....

    tapi rugi r aku tak dapat baca..takde jual pun kat sini...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  16. terbaek ankel joni..
    nmpak gaya kene beli ler kembara ustaz nie..
    nice work ankel:)

    ReplyDelete
  17. perghh!!!!
    terbaiklah ankel!!! tahniah!!!
    ^^

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger