GAYA TUDUNG TERBARU



















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

23 comments:

  1. itu namanya tudung lepat pisangista:-) hehehe..

    jahatlah uncle maman ni..macam kacang menglembu..

    ReplyDelete
  2. hahaha. yang ni kelaka... eheheehee

    ReplyDelete
  3. oh hooo...kedengkian sungguh maman ni...haha...

    kalo saya anak buah ankel....dah lama kena belasah balik ni...haha

    ReplyDelete
  4. isk isk isk... kaki buli maman nie..

    ReplyDelete
  5. berani tak buat camtu kat mak budak tuh, hah maman? kekekeke..

    ReplyDelete
  6. rasa mcm nak debik je budak Jonni ni tau.. suka beno menyakat

    ReplyDelete
  7. dengki betul maman die ni..mesti suka sakat anak anak buah kan..sabo je la jadik anak buah ankel ni

    ReplyDelete
  8. jahat nye kau ni kianat ke budak2...

    ReplyDelete
  9. lau TH jd mak budak tu memang kena belasah balikla maman ni

    ReplyDelete
  10. x baik buat gitu
    cian budak tu ar
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni777

    ReplyDelete
  11. kejam sungguh ankel sorg ni.
    hahaha..
    mmg nk makan penampor jawabnyer tu

    ReplyDelete
  12. Nkal larr ankel nie...sian dia...maman dia suka ngusik...

    ReplyDelete
  13. Hak3.. aduii geli perut temannnn aihh

    ReplyDelete
  14. salu gak buat camtu kak pompuan . hehehe

    Jemput ke : Gadis, Jom ke sini!!!!

    ReplyDelete
  15. Ahaha .. klau orang mcam tu dpan kite , huh ! tak ade nye nak ngadu , terus "ACTION" aje ..

    ReplyDelete
  16. Paling nyampah manusia wat camni. nak2 lagi time ramai org. bengang je. hahaha

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger