NORMAL DAN TAK NORMAL (part 3)


Memang normal untuk melihat 2 orang gadis saling berpelukan dan laga-laga pipi...







Dan langsung tak normal bila melihat 2 lelaki saling berpelukan dan laga-laga pipi...







Apatah lagi yang ini...






Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

19 comments:

  1. arkk!!!..krik krik krik..bunyi cengkerik..

    ReplyDelete
  2. hahaha..sangat lah tak normal yang lassssst tu..

    ReplyDelete
  3. geli woi part yg last tu...pfttt

    ReplyDelete
  4. memang tak normal gambar paling bawah tu.. haha! tak sesuai..

    ReplyDelete
  5. time duk Algeria, jantan sama jantan pun berlago pipi..siap kena buat bunyik *chup chup* molot tu.. orang biasa2, 3 kali je laga.. kalo bespren sangat BFF aa kira or sedara mara, ompek kali!

    nasib aa jalan takde pegang sambil hayun2 tangan..kalo idak, lengkap dahh!

    ReplyDelete
  6. *krik krik krik*

    kalau orang Arab selalulah laga laga pipi. eh, ciom pipi pon ada... hua hua hua

    ReplyDelete
  7. cis!!!
    kurang pahala arini.. grrr!!

    ReplyDelete
  8. hahaahah... ankel la mcm tu.. choii!

    ReplyDelete
  9. hahaha. geli siot yang dua ekoq laki tu.

    Jemput ke : Gadis, Jom ke sini!!!!

    ReplyDelete
  10. hahaha terbaik ini punya entry >_<

    ReplyDelete
  11. hahaahhaha..jangan kau sudah lah....

    ReplyDelete
  12. Ooo tidak....yg itu bahaya...yg pes tu biasa larr....

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger