NORMAL DAN TAK NORMAL (part 6)



Memang normal bagi kita untuk melihat seorang jejaka berpakaian kemas serba segak mengikut trend berpakaian terkini..







Tapi normalkah jika lelaki tersebut mengikut trend berseluar londeh sehingga menampakkan seluar dalamnya..








 
 

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

13 comments:

  1. uncle nk ckp yg uncle dah tukar style rambut baru ke?kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. semestinya tidak normal melainkan kalau seluar londeh ala ala penyanyi hip hop,breakdancers ke kan..

    ReplyDelete
  3. TAK NORMAL DAN RASA NAK LEMPANG,HAHA

    ReplyDelete
  4. Kalau boxer tahan lagi .. kalau seluar londeh nampak spender tu yg tak boleh blah ... eeyuewww sangat taw ~

    ReplyDelete
  5. uuuu.. ghaso nak curah petrol kek lurah bilut tue.. kakakakka

    ReplyDelete
  6. huhu..buruk benor seluar kemain londeh tu..

    ReplyDelete
  7. wow...tu je yang mampu aku kata..hahahahaha

    ReplyDelete
  8. ana singgah isi tabung utk uncle beli seluaq jeans kay...

    ReplyDelete
  9. pernah jugak nampak fesyen begini...rasa nak ambil gambar jer.....

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger