GERGASI DATANG MENYERANG
































Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

17 comments:

  1. gergasi yang suka membuli budak²..kartun rambut pendek suda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekkeke... abis selalu ankel kena buli... balaslah balik... kuikuikui

      Delete
  2. Sian dorg....tetiba gergasi menyerang...itu la...nape xajak maman men skali...xde la adegan gergasi menyerang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gergasi jln lurus je.. mana boleh belok2... tu yg terlanggo tu... akekekkeke

      Delete
    2. Ooo lpa plak....klu dah xbleh belok...itu yg terlanggar tu erk,..hehehe...

      Delete
  3. gergasi mengamuk kali baju x koyak lak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh... nanti nampak pusat... akekekkeke

      Delete
  4. tak tau nak cakap apa dah pakcik sorang neh haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ckplah.... bagusnya pakcik ni... maveles... akekekkekeke

      Delete
  5. Biasa buat camni dekat adik2... haha

    ReplyDelete
  6. kengkadang kita rasa nak jugak buli bebudak nie.. masalahnya, kalau diorang merajuk, kita gak yang gelabah nak pujuk.. koh koh koh

    ReplyDelete
  7. aku suka buat gitu.. tapi aku akan make sure sampai nanges!

    then, mak depa buat2 pukui aku kata aku jahat.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. zalim betul ankel resakse ni.. kacau anak sedara tengah main. hahaha

    ReplyDelete
  9. Nak main cakap je la uncle. Hahaha. Main redah2 pulak.

    *lama tak singgah sini. Rindu heee

    ReplyDelete
  10. Nak main cakap je la uncle. Hahaha. Main redah2 pulak.

    *lama tak singgah sini. Rindu heee

    ReplyDelete
  11. bl rambut pendek nmpak mkin tua lak
    pelik..selalu bl rmbut pendek yg nmpk muda
    nape ni ankel???

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger