LEPAS MEMBELI KITA PUN BELAH


Masa cuti sekolah hari tu, ankel nak pegi beli barang dapur sikit kat Econsave. Jadi ajaklah sorang anak buah tu saja buat teman.







Buat temanlah sangat, sebenarnya nak suruh budak tu tarik bakul yang ada roda tu je. Jadi ankel bolehlah jalan-jalan senang-lenang lenggang kangkung gitu.







Sukacita dimaklumkan kat econsave tu, terutamanya kat tempat barangan basah tu memang sesak ngan orang. Masing-masing dok sorong troli, padahal beli barang tak banyak mana pun, jadi anak buah ankel tu pun terkial-kial nak kona-kona elak troli orang lain. tiba-tiba ankel dapat idea yang sedikit bernas, saja nak sakat budak tu...











Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. paman sape la ni...?

    *paman, pos la hadiah.. (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah... paman sapa la tu... kuikuikui

      hadiah... boleh... nantilah bila paman dah kaya raya nanti ya... kuikuikui

      Delete
  2. woahhh...ankel da potong rambut..!

    *ketinggalan ketapi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... bulu kaki ja blom cabut... veet dah habis... kuikuikui

      bangun lambat la tu.... ketinggalan ketapi.,... kuikuikui

      Delete
  3. sian anak buah tu..kena buli dengan ankel..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh... bebudak tu yg selalu buli ankel ada lerrrr... kuikuikui

      Delete
  4. hye ankel :)

    owh memang betullah...econsave memanjang penuh.risau kalau troli terlanggar buku lali orang lain he3....erk....macam berkesan je tips di atas,bolehlah cuba agagaga......

    ankel....kak lea dah dapat pun beli kembara ustaz :)

    ReplyDelete
  5. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    terooooooooooooooooooooooooooook betoiiiii ang ni tau ankel! nakai ngat!

    ReplyDelete
  6. main sembunyi2 best. tengok muka dia cuak tak

    ReplyDelete
  7. Ada je la idea maman ni menyakat anak buah kan..kesian dia..tapi kekadang best jugak membuli..sekali sekala apa salahnya kan..hihi

    ReplyDelete
  8. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. adoi la...sian bdknye kena sakat sampai macam tu sekali...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger