UPDATE LAJU-LAJU

Wah, lama tak berupdate blog ini, maklumlah kemalasan tengah bermaharajalela. Bukan setakat malas, tapi mood memang tengah kelaut China Selatan.









Bukan tadak cerita nak dicer-cerkan, tapi malas nak buat. Rasa banyak kerja pulak nak lukis, scan, kaler nak boh dialog semua. huhuuhu. Bila dah siap lukis pulak, malas nak taip. Pegang je keyboard pc bukan rasa nak taip, tapi rasa macam nak gigit-gigit dan kunyah-kunyah je keyboard tu.








Anda pula bagaimana? Diharap sentiasa sihat-sihat hendaknya dikala cuaca tak menentu sekarang ni. Dan ankel pulak, Alhamdulillah sihat walafiat. Masih lagi gagah dan kuat seperti masa ankel masih muda dulu-dulu. Yeap, macam masa tahun 50 an dulu.  Tak percaya? Korang tak percaya? Haaa... kalau camtu, tengok... tengok ni...



















Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

25 comments:

  1. iyerlaaa Angkel.. iyer laa.. entah entah dalam bilik sengsorang kemain lagi posing cenggitu pakai seluar kecit.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. seluar kecit? pastu ikat kain pelikat kat badan eh? macam suparman... akekekkeke... mana ada !! woooooooooo.... ko ni... kuikuiikuiikui

      Delete
  2. ankelllll,miss u oredi...eh..miss ur cartoon ahhhh,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhhh... i miss u tooooo... akekekeke... amboi... ankel ko tak miss2 ya? akekekkeke

      Delete
  3. wah...dalm mlas mls pown sempat lukis dan kaler lagi...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikkui... sempat... lukis sambil baring2... kaler sambil baring2... akekekkeke

      Delete
    2. terornye...sambil bring bleh lukis bleh kaler...

      Delete
  4. hahahaha....
    mood saya pun ke laut jugak ankel, cuma mungkin tepi2 pantai jer, bleh ambik balik. hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepi pantai? mmmm... best tu... mesti bley nampak pelancong asing dok baring pakai bikini... waaaaaa.... akekkekekekke

      Delete
  5. mood ke laut....laut selat melaka...aduhai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap... harap2 kat selat melaka banyak ikan kan? dapat2 ikan kerapu ok gak... takde kerapu selar kuning pon ok... kuikuikui

      Delete
  6. eh eh..tiba-tiba jadik 1 entri dalam meluahkn kemalasan ni..hehehe..

    tak rock r angkel rambut pendek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekekke... ankel dulu pernah buat entri pasal ankel tidur 3 kali berturut-turut... gila tadak modal... akekekkeke

      Delete
  7. owh..
    lama sungguh x jenguk ankel nie..
    masih seerti dulu yer..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, teriima kasih sebab menjenguk.... yeap ankel masih sama macam dulu... masih muda dan gagah perkasa... akekekkeke

      Delete
  8. sibuk buat kartun utk kembara ustaz kot smpai tak sempat update blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekeke... tak ah... ankel sibuk buat macam-macam... bagi kucing makan... cuci pinggan... akekkekeke

      Delete
  9. Biasala tu, gua pun kadang cenggitu. Tggl blog berbulan tanpa sebarang nafkah. Hakhak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... gantung tak berentri tu namanya... akekekkeke

      Delete
  10. ankelll...dalam malas2 pun naik jugak 1 entri siap bergambor lagi...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... ak ah... apdet la sekali sekala... kang jadi macam hutan blog tak dijaga... akekekkeke

      Delete
  11. hahaha..ankel memang berdarah kelakar..takpelah ankel..dah ade mood rajin sok rajinlah menghapdet ye..

    ReplyDelete
  12. mcm tak cye je ankel tak posing gitu..

    entah2 kat lam bilik dah melambak gambor ankel posing gitu,...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger