FENOMENA BERDARAH HIDUNG


 photo berdarah hidung 1_zpszjhihgqr.jpg
.
.
.
.
.
 photo terkejut 1_zpsi8u0vniy.jpg
.
.
.
.
.
 photo terkejut 2_zps8ecvdwil.jpg
.
.
.
.
.
 photo gedik_zpszyhsds8t.jpg
.
.
.
.
.
 photo mengintai_zpspue27bid.jpg
.
.
.
.
.
 photo terkejut_zpsscjphwzs.jpg
.
.
.
.
.
 photo stress_zps2kxaa7xr.jpg
.
.
.
Haaaa... kalau korang layan anime atau manga mesti korang perasan, bila karakter laki jumpa pompuan seksi je... mesti berdarah hidung. Paling dahsyat karakter tu terus terpelanting sambil darah pancut-pancut dari hidung.

   Sama gak kat tempat keje ankel nih, ada sorang amoi tu memang gila seksi berpakaian. Dress dia tahap macam pakai singlet je. Panas kot. Kuikuikui. Yang paling best bila ada sekumpulan lelaki berkumpul dan bersembang, tak kisahlah dah kawen ke bujang.... asal amoi tu lalu je mesti semua senyap. Pastu kaku.... Ankel sorang je yang tak kaku. Mohon percaya statement ankel nih. kuikuikuikui. 

  Apapun hari nih hari pertama puasa, ankel nak ucapkan selamat berpuasa. Moga semua ibadah kita di berkati dan diterima Allah swt. Salam Ramadhan pada kawan-kawan semua.




 photo sengal_zpsae0im1j6.jpg

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

28 comments:

  1. btul btul...rietta tgk dalam naruto klu xslah...selamat berpuasa ankel...

    ReplyDelete
  2. haha. biasalah kalau katun jepun mmg selalu ado.. slmt berpuasa rietta...

    ReplyDelete
  3. ye ke ankel x kaku..haha..
    selamat berpuasa ankel :)

    ReplyDelete
  4. iyeeeeeeeee... kot.... kuikuikui.
    slmt berpuasa mun...

    ReplyDelete
  5. jaga mata tuuuuu

    hihihi

    selamat berpuasa ankel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ya.. ankel habiskan masa tgk dinding je nanti... kuikuikui

      slmt berpuasa Lea..

      Delete
  6. Replies
    1. ok... nanti lepas raya baru ankel tgk.... ehh??

      kuikuikui

      Delete
    2. ok... nanti lepas raya baru ankel tgk.... ehh??

      kuikuikui

      Delete
  7. Replies
    1. puasa penuh nah ankel. kehkeh

      Delete
    2. ayooo... tak tau... tak tau.. mak balik bawak kayu... tak tau...

      haha. mestilah puasa penuh Cik Pensel .. takkanlah ankel nak puasa setengah hari mcm masa ankel kecik2 dulu tu... kuikuikui

      Delete
  8. ha'a.. sampai harini sy pun tak faham kenapa anime mesti keluar hidung berdarah bila nampak seksi. (kecuali nobita giant sunio, airliur meleleh) XD

    p/s : perempuan kalau nampak lelaki seksi agaknya mesti hidung tersumbat. kot. keh3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air liur meleleh? gatai jugak geng2 doraemon ni ya... kuikuikui

      ye ke? patutlah selalu bila ankel pi kl ramai je gadis2 yg nampak mcm hidung sumbat je... ankel ingatkan selsema... akekekekeke

      Delete
  9. makkk aihhh ankelll ... sampai berdarah hidung tuhhh .... keranjang betul mata ankel ni ..nak kena niii :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... tak ah... lakonan je tu... spesel efek je tu...haish... ankel mata panda je.. sbb selalu tdo lewat.. kuikuikui

      kena apa? kena bagi duit raya? ok... nanti raya bank in kan ya... kuikuikuikui

      Delete
  10. kurus la pahala puasa hahaha selamat berpuasa ankel

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ah... sama kurus macam bdn ankel... kuikuikui

      Delete
  11. kah kah kah... iyer ker Angkel tak kaku... kekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyeeee... x kaku... tak caya tanya.. tanya ... tanya sama itu hud hud... kuikuikuikui

      Delete
  12. memang lah...tapi..tapi...ye ke kau tak mengalami simpton berdarah ni..ntah2 kau koma terus kot.hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ye.. mungkin jika ankel jupe emma maembong ankel akan pengsan... mungkin... hahahaha

      Delete
  13. kalau sy ada kt situ pun mungkin sy berdarah idung jugak.. Siap lari langgar dinding lagi sebab rasa tak boleh bla .. bukan tak boleh bla dgn amoi tu, tapi x boleh bla dgn statement ankel tu haa.. kah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... itu adalah statement paling inesen dan jujur di abad ini oleh ankel... mungkin anda harus mempertimbangkan semula hipotesis anda.... akekekekkeke

      Delete
  14. Jaga mata ankel bulan² pose ni..kurang pahala kang

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger