GADIS DAN ELEKTRIK.




 photo awek cun 1_zpsm71410fk.jpg
.
.
.
.
.
 photo awek cun 2_zps22hzwkhb.jpg
.
.
   Ya, begitulah ceritanya. Memang begitulah situasinya di tempat kerja ankel, orang kerja keluar masuk. ye lah sapa yang tahan... tahanlah, sapa yang tak tahan memang resign selalu.

  Sudah jadi kebiasaan bila ada staff baru masuk, dia akan di kenalkan kepada semua orang, termasuklah pekerja-pekerja bawahan macam ankel nih.



 photo awek cun 3_zpsj6knxpfj.jpg
.
.
  Jadi hari itu gadis tersebut dibawa berjumpa dengan semua orang, termasuklah ankel. Namanya Angie... cantik orangnya. Tiba-tiba beliau menghulurkan tangannya untuk bersalaman dengan ankel. Ankel teragak-agak nak bersalaman ke tidak. Tapi disebabkan beliau sudah menghulurkan tangan, ankel pun menyambut tangannya dengan penuh sopan. 

   Bila ankel pegang saja tangannya... Mak ai.. Terus...



 photo awek cun 4_zpsio9t0vi8.jpg
.
.
   Terasa bagai terkena kejutan elektrik. Begitu lembut tangannya. Entah produk apa yang dipakainya.. hahahaha.


Moral of the story : Jangan bersentuhan dengan orang yang bukan muhrim anda. Ada karen.... boleh letak ayat camni? kuikuikui.



 photo awek cun 5_zpsz8gohre9.jpg


Jom lah like page ankel...
Tadak sapa nak like...
kesian ankel.. hahaha.

page ankel jonni


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

30 comments:

  1. Kahkahkah tak pepasal kena renjatan letrik, ankel2.. :'))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkah... alaaa... biasalah.. cerita kecil tp digembar gemburkan,... jd lah cenggini... kuikuikui

      Delete
  2. Kahkahkah tak pepasal kena renjatan letrik, ankel2.. :'))

    ReplyDelete
  3. Ankel gatal
    ankel gatal
    ankel gatal
    kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mumtaz gatal
      Mumtaz gatal
      mumtaz gatal
      kbai

      Delete
    2. Ewah3.. kita kene balik.. ceh. . Xpe ankel.. xpe

      Delete
  4. ankell gatal... pantang tgk perempuan hahahaaaaaaahaaahahahhahaaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? pantang? ingatkan makan ada pantang... tgk pompuan pon ada pantang eh?? kuikuikui

      Delete
  5. Replies
    1. bahaya ,.. mmg bahaya... rentung.. bley tegak2 rambut tau... kuikuikuikui

      Delete
  6. ankel bulan2 puasa bwk betenang sikit..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... owh... ankel mmg sentiasa bertenang... dun wori... akekekkeke

      Delete
  7. bulan pose ni ankel.. bawak2 bertobat selalu.. haha
    xnak kenalkan dengan kitorang sekali ke? hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... bukan tanak kenalkan kat hang... ngan ankel dia pon mcm nak tak nak kenal je... kuikuikuikui

      Delete
  8. amboi pakcik, semua perempuan cantik rasenye pakcik respon macam ni. takdenye yang tak cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.. haaa.. bukan ke semua ciptaan Allah cantik.. haaa... jgn sampai ankel berceramah satgi... kuikuikui

      Delete
  9. wah....awek cun punya penangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAH!! Ankel tunggu.... wah... awek cun punya pinangan....

      kuikuikuikui

      Delete
    2. hehehe....btul jugak erk ankel....

      Delete
  10. hehe len kali klu dah serba salah..ankel buat2 laa bersin..tutup mulut dgn tngan tu..konpem dia pon x jadi nak salam ankel.. kan selamat kat situ.kekekekeke~

    tu taktik mun klu ada staff cina baru masuk opis..kekekeke~

    ReplyDelete
  11. hehe len kali klu dah serba salah..ankel buat2 laa bersin..tutup mulut dgn tngan tu..konpem dia pon x jadi nak salam ankel.. kan selamat kat situ.kekekekeke~

    tu taktik mun klu ada staff cina baru masuk opis..kekekeke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui... tak pernah terpikir plak.. huhuhu.. tu lah... dia dah hulur... nak buat cemana.. kan? redha je lahhhhhhhhhh....

      kuikuikuikui

      Delete
  12. Replies
    1. kekekekeke,,... biar arrrrr...

      akekekekeke

      Delete
  13. Mak aihhh sampai gitu effectnya..bahaya bahaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... bahaya kan?... mmg bahaya... kerinting2 rambut jadinya... kuikuikuikui

      Delete
  14. tu bukan getaran letrik ankel.. tu getaran dosa namanya... kihikih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... betullah tu... dah bersentuhan ngan org lain.. cenggitulah... kuikuikui

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger