CIPTAAN TERHEBAT MANUSIA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ya, minuman peberet ankel adalah :
Sirap bandung cincau..
 
Hari-hari buka puasa dengan minuman tersebut pun ankel tak kisah, takkan muak...
Jadi ankel nak ucap terima kasih pada orang yang mencipta air minuman tersebut, tak kisahlah walau dimana anda berada..
 
Terima kasih.
 
 
 


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

11 comments:

  1. hahahaha ciptaan terhebat manusia bagi saya adalah pizza! ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita sis zyra! hahahaha!

      Delete
    2. pizza? hahaha peberet gak tu zyra.. kuikuikui

      boleh lah buat kelab dgn zyra tu aniss... kelab pencinta pizza.. biar zyra jadik pengerusi.. kuikuikui

      Delete
  2. Ciptaan terhebat manusia bagi saya ialah Tiramisu. Guna telur dan gula saja tapi rasa dia.... perghhhhhdfffgggrgkgmbvkf...

    ReplyDelete
    Replies
    1. panjangnya perghhhhhhjhjhjhjknjk.. kuikuikui...

      kadang2 benda yg simple... yg murah tulah yg sedap... kan? huhuhuhuhu

      Delete
  3. Ahahahaha . igtkan apa la. okay la bandung cincau , tapi soya cincau lagi sedap. YUm

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmm... soya cincau?? mmmmm... ankel suka apa saja yg ada cincau... kompom... kuikuikui

      Delete
  4. Ciptaan terhebat manusia bagi aku pula adalah burger!
    Roti sumber karbo, daging sumber protein, cheese lagi, sayur lagi, sos lagi, bijan lagi...
    Tak ke burger tu lengkap semuanya?? Sedap pula tu ...hehehe

    ReplyDelete
  5. peh..jenuh nak buat sirap bandung cincau hari² ankel oii

    ReplyDelete
  6. erk....krik..krik..krik...cincau memang sodap!

    ReplyDelete
  7. hehehe...sirap bandung laici rietta punya...hehehe...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger