RAKAN FACEBOOK YANG BUAT RAMBUT KITA JADI KERINTING


        Ankel rasa korang semua ada facebook kan? Dalam kalangan berjuta-juta friends anda di facebook, mesti ada segelintir yang selalu memberikan komen yang bombastic dan fantastic dan futuristik. Dalam bahasa mudah, komen mereka boleh menyebabkan anda berdenyut kepala nak menjawab. Dan yang paling teruk menyebabkan stress pada rambut lalu menjadikan rambut anda jadik kerinting...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
               Ya, begitulah riak wajah terkejut bila melihat komen dari individu tersebut, terkejut seperti seorang lelaki inesen melihat video klip lagu "wrecking ball" oleh Miley Cyrus.
 
            Ok. Sebagai contoh kita lihat gambarajah dibawah ini supaya anda faham apa yang ankel maksudkan. Perhatikan pada linangan air mata kartun tersebut.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sekarang kita lihat komen yang ankel dapat :
 
 
 
 
 
 
Hmm.. Jadi dengan sebelah tangan, ankel jawab komen itu :
 
 
 
 
 
 
Lepas itu dia jawab balik :
 
 
 
 
 
 
Aik?  Main cucuk-cucuk mata plak.
Ankel jawab balik :
 
 
 
 
 
 
Ingatkan dia dah givap, rupanya idak.
Dia komen balik...
 
 
 
 
 
 
 
 
Ah sudah!! cenggitu pulak. Haish..
takpelah, jawab jugak...
 
 

 
 
 
Malas dah nak cerita...
ye.. dia komen balik....
 
 
 
 
 
 
 
Ankel tepuk dahi!! Piap !!
Setelah ambik nafas panjang...
ankel pon bagi jawapan terpower dan muktamad ankel...
 
 
 
 
 
 
Hahahaha. Lepas tu dia senyap... Dengan
senang hati ankel pun dok like apa saja yang ankel
like kat pesbuk tu... Selang 40 menit.. tetiba ada plak
notifications... sekali tengok... arghhhh !!
 
Ya. Di komen balik...
 
 
 
 
 
 
Hmmmm... akhirnya, ini saja yang ankel
mampu jawab....
 
 
 
 
 
 
Lalu beliau membalas dengan...
 
 
 
 
 
 
 
Ya.. ankel tewas....
Ankel hanya mampu....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        Kakakaka. Benda macam ni pun boleh jadi entri. huhuhuhu. Tapi sebenarnya bukan setakat Puan Nurul Huda  ini, ada lagi beberapa individu yang suka bagi pening ankel dalam menjawab komen. Tak perlu sebut namalah. Yang pasti ankel tetap seronok baca komen-komen semua orang.
 
 
          Betul tak Tuan Pamim Zainal ? Ankel sebut nama je.. tadak cameo-cameo dalam blog, ankel tadak bajet nak ambik pelakon tambahan okayyy. Walau apapun... ada satu pesanan ikhlas dari ankel untul Puan Nurul ....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Entri ini telah ditaja oleh :
 
 
Kalu korang tengok gambar model kat bawah tu...
Dialah orangnya.. cantik bukan? mmmmm....
Dahlah cantik, pandai masak , pandai melukis menggunakan waterkaler dan akrilik.. mmmmm...
 owh okayyy... sorry.. sorry..  hilang pedoman jap...
 
 
 
 
 
Hubungi beliau untuk mendapatkan lipstick berkualiti
tinggi dan tahan lama dari Italy dengan jenama COVO ini.
 
Dan apa yang pasti lipstick ini ada 4 pilihan :
 
1) Marshmellow
2) Sunshine       
3) Spellbinder    
4) Magical          
 
Dan yang beliau pakai itu adalah magical. 
Berminat, hubungi beliau di :
 
2) Whatsapp : 01123260023                                        
 
   
 

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

44 comments:

  1. hmm...kemesraan di facebook tu menggembirakan hati juga kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... betui... padahal tak kenai pon... tapi dah mcm kenai lama.. huhuhuhu

      Delete
  2. Gigihnya ankel perah otak menjawab..
    Ni yg peminat sayang ankel ketat2 ni.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. byklah peminat... ceh!!
      tapi kalu ankel sempat.. ankel jwb.. kalu tak mmg.. takdelah... huhuhu

      Delete
  3. naseb la dia da bergelar puan kan ankel, kalau time saya dulu...komen2 cam gini boleh dibawa ke jinjang pelamin...hahahaha!! mesra sangat~ XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh... ko pun da kawen.. kita tetap mesra.. kennnnn.. kuikuikui

      Delete
  4. ahhh... da lagi rupenye blog ni... lama sungguh tak jengah...
    assalamualaikum bro.. selamat hari raya... haha... org makin femes skg.. eklan pun dah merata kt blog ni... :D mesti dah tak ingat dh gua... hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... apo koba bro... lamo tak namak... huhuhuhu
      ingat.. mestilah ingat bro... huhuhuhu
      time kasih singgah sini ya... huhuhu

      Delete
  5. selamat hari raya...
    aku tak sempat langsung nak cek fb..nak komen ke apa ke..sibuk...
    kau gaduh lah aku tukang tengok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu... ye lah... dulu2 bolehlah... skrg kan da ada datin.. sibuk.. kuikuikui tak pe je... huhuhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. ko la salah seorangnya tu... hahahahaha

      Delete
  7. haha...wlpun pening duk layan nak jawab..tp tu yg seronok kan..kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. ak ah... alaaa.. saja gurau2... huhuhuhu

      Delete
  8. Alaaa ankel ni, cepat benor giveup.
    Lawan laa lagi...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... ngantuk sgt dah... kalu tak ankel mesti lwn.. sampai menang... akekekekekke

      Delete
  9. hahaha bagus betul ankel rajin melayan komen2 kawan2 fb :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakaka... kalu sempat tu mestilah... saja gurau2 dgn kwn2... huhuhuhu

      Delete
  10. ish kawan sapa la kokda tu ankel oii hahahahaa..rasakan..sama ja dia dari belum kawen sampai jadi ami asrap..sengal tahap gaban..
    p/s : uda, klu hg baca, aku duk mengutuk hg ni wakakka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaaha.. tau... kokda tu bespren ko pijahhhh... huhuhu
      tak baik ang ckp camtu kat kwn baik hang tu... takpo.. kutuk lagi.. kutuk lagi... ankel bekap... kuikuikuikui

      Delete
    2. Bekap bekap jgk ankel kang kokda tarik rambut ayam tu kang. Pizah amboi2 ang tggu nt ang soh ankel wat entry psl dayang nopaezah nyenyaris tebalikkan meja makan kakakakakaaaaaa

      Delete
    3. rambut ankle baru lepas rebonding... licin .. x leh tarik... kakakakkaka
      huiyyyoooo... terbalikkan meja... apa cer.. apa cer.. cecita... cecita... huhuhu

      Delete
  11. Ankel...ankel....tau jgk mengalah ye..hihihihi

    ReplyDelete
  12. Ankel...ankel....tau jgk mengalah ye..hihihihi

    ReplyDelete
  13. Ankel...ankel....tau jgk mengalah ye..hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... dah pening... mengalah lah. kalu x.. ankle lwn je.. kikikikiki

      Delete
  14. aduh, soalannya bersambung-sambung. rajin ankel menjawab >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... ini soklan mengalahkan soklan sains dan geografi tau... kuikuikui

      Delete
  15. Replies
    1. tapi .. tu yg menyeronokkan... huhuhuhu

      Delete
  16. Replies
    1. kalau kesian... bank in kan duit ok... hahahahahaha

      Delete
  17. Replies
    1. piap !! ... piap!! biasa nih.. biasa nih...
      (sambil libas2 tali pinggang)

      hahahahaha

      Delete
  18. Selamat Hari Raya

    Maaf salah silap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Razfira..

      Sama juga.. maaf kalau ankel ada terkasar bhasa... :)

      Delete
  19. Hahahah Lawak lawak XD
    Gelak guling guling... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. guling punya guling.. sekali bangun tgk... dah kat tepi jln...
      hmmm... takpelah.. teruskan berguling... huhuhuhuhu

      Delete
  20. baguslah ankel ni..confirm pwminat sayang.gigih!hahaha.last-last emoticon je yg mampu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. peminatlah sgt.. yep... dah malas nak pikir...
      kuikuikui

      Delete
  21. ankel pening nak jawab komen orang aku ni pening apsal pesbuk aku masih ade lagi even aku dah lama tak jengah. tapi memang best kalau ade sesi soal jawab gitu. merapatkan kemesraan gitu. aku pun dah lama tak bukak pesbuk. ntah ape jdah jadinye tak tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha... samalah... akaun fb ankel yg dulu tu pon masih beroperasi... walau x jengah huhuhuhuhu...

      Delete
  22. komen komen yang menghiburkan....hehehe...
    aik, ankel tolong pomot liptik...hehehe....

    ReplyDelete
  23. ittew tertarik la dgn belog ankel nih. ankel ni, sweet ala2 agar2 oreo laa.. eh? kah!

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger