BILA BOS BUAT PERANGAI






Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

9 comments:

  1. hahahaha. nasib baik tak menyakitkan hati sangat. ke sakit hati? mbekkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekekekke... nad.. nad... ooooo.. nad.. lagi sekali... nadddddd....hmmm... malas nak jwb komen hang... wkwkwkwkwkwkwk..

      Delete
  2. Bos yg mengutuk appearance ni bagi saya bos yg jenis suka mengusik staff dia..tapi kalau jenis kutuk perangai staff dia belakang2, haa itu bos yg kita kena tikam dari belakang... haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. yo lah tu.. beliau berusaha nak rapat dgn semua kuli2 beliau.. tp kebiasaanya bila beliau lepak sekkali.. suasana akan jd krikkk.. krikkk.. krikkkk.. wkwkwkwkkwkwk

      Delete
  3. haish bos ankel ni...mcm bdk bdk...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia stress.. pressure kuat sgt.. tp bila mood dia ok.. mmg best gila.. tp kalau moody.. siap... akekekekekkeke

      Delete
  4. Patut laa Ankel macam ni, rupanya bos Ankel pon dua kali lima. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. lain.. bos ankel dia ikut musim.. kalau ok.. ok.. kalau moody.. garang nk mampuih... menyakitkan hati org sj. mmg kdg2 kutuk kaw2.. wkwkwkwkwk..

      Delete
  5. amboii boss..mulut banyak insuranlah tu kan

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger