KORANG BUAT APA DI WAKTU PETANG DITEMPAT KERJA? KAMI PULA HANYA CUBA UNTUK MEMECAHKAN REKOD DUNIA.

   Ya, begitulah.. cerita kali ini sama macam tajuk yang panjang diatas. Apakah aktiviti anda di tempat kerja anda selepas pukul 6? Iaitu selepas bos anda balik. Bagi kami, kami hanya cuba nak pecahkan rekod dunia.






    Dan acara yang dipilih adalah cubaan menarik van kompeni dengan gigi. Tapi disebabkan sukarelawan yang tak berapa sukarela nak gigit tali, maka acaranya ditukar kepada menarik van dengan kepala.

   Disebabkan van tu terlalu ringan, ankel sendiri pon boleh tarik sebenarnya, maka kami sepakat untuk memuatkan beberapa sukarelawan yang tak payah disuruh dah memang terus masuk dalam van, untuk menambah beban dan menaikkan tahap kesukaran acara ini. 5 orang sebenarnya kat dalam van itu. huhuhu. Dan inilah yang berlaku...










Kesimpulannya, sukarelawan tersebut mampu menarik kami berlima. Jadi mungkin pada suatu hari nanti kami akan mencuba lagi dengan menambah bilangan sukarelawan didalam van itu, dan cuba untuk memecahkan rekod dunia. Wakakakakka.


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

16 comments:

  1. HEH..HEH..KUAT NAR SUKARELAWAN TU YER...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke. tp serius memula bajet berat , rupanya sorang je boleh tarik van tu. tu yg tambah 5 org masuk tu.. baru berat van... terkentut juga mamat tu menarik.. wkwkwkwkwk

      Delete
  2. Apa barang ankel duduk dalam van je.
    Tarik laa sekali, lawan rekod sukarelawan tu. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ankel da tuaaaa... x larat dahhhh... kekekekeke

      Delete
  3. hebat nye aktiviti...aik....5 orang? termasuk ankel la kan kan kan...hehehe....sian tukang tarik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ankel dok amik gamba jeeee... tu ankel yg snap tu, kakkaka.
      tapi mamat tu mmg kuat pon... serius. tu yg dia sanggup try tu... huhuhuhu

      Delete
  4. kenapa tak panggil judge malaysia's book of records terus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorang bizi.. ada event lain... akekekekekeke

      Delete
  5. ahahahaah
    ankel tolong tarik kereta boleh x jimat minyak nk turun kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhakhak.. boleh..boleh blah... wkwkwkwkwk

      Delete
  6. Replies
    1. ada.. tu.. tu lah keje kami... dok tarik2 van... wkwkwkwkwkwk

      Delete
  7. kahkah

    bagus ankel, produktif betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa.. biasa.. terima kasih bro... wkwkwkwkwk

      Delete
  8. kahkah

    bagus ankel, produktif betul..

    ReplyDelete
  9. lain macam aktiviti kengkawan ankel semua ni.

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger