MOHON KERJASAMA ANDA...


    Mohon anda luangkan sedikit masa jawab survey untuk rakan ankel yang juga student kat UITM Shah Alam nuuuu.. Pendek je survey tu pasai produk makanan ringan yang mereka tengah develope. Tak susah pon cuma pasai rasa, warna dan bentuk yang anda suka untuk makanan ringan. huhuhu.



klik ja link kat bawoh nih :


Tenkiu beri macccc...












Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

9 comments:

  1. kan...maman da buat ke blom? XD...ahak3

    ReplyDelete
  2. ok maman...skank jugak rietta buat...kihkihkih...

    ReplyDelete
  3. maman tu bukan sejenis makanan ke?

    ReplyDelete
  4. done.hahahaha..hi ankel..lama xmai jenguk sini..kbai :)

    ReplyDelete
  5. Done, Maman. Dah jawab dah survey tu.
    Maman jangan tak jawab plak. Huhuhu

    ReplyDelete
  6. nak tanya jugak..ankel dah buat ke belum?

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger