MENGALAMI SINDROM SLOW AND ALMOST STEADY.

    Kebelakangan ini memang ankel dah menjadi semakin slow di alam maya terutamanya di media sosial. Dengan lebih tepat sejak bulan lepas. Rasa rugi pulak melanggan strimik yang memang lembab, tapi jarang diguna pakai. hahaha.

    Segala-galanya berpunca dari kerja yang semakin mencabar. Dengan kehadiran watak-watak besar yang begitu ghairah memerah tenaga kami ketika berkerja. Ya, memang memenatkan kerja sekarang. Tapi lepas pukul 6, kami masih macam biasa, kadang-kadang menarik van lagi. hahahaha. Kalau tak paham bab ni sila tengok entri lepas pasal memecahkan rekod dunia.

   Akibatnya sekarang ankel kepenatan .. mentally and phisically. Sebab tu dah lama tak mengupdate apa-apa pun kat fb tu. Tadak idea nak mengarut apa, tadak idea nak lukis apa... dan yang paling best nak melukis pun dah tak ada mood. Ada jugalah melukis katun untuk page.. itupun dengan idea sumbangan rakan seperjuangan. Nak keluar idea sendiri memang dah tak mampu... otak tengah serabut sekarang. Sel-sel otak dah sumbat.. malas nak pikir dah..











        Haaa.. begitulah contoh katun yang dilukis hasil sumbangan idea rakan, ankel memang dah takde mood nak pikir nak melukis apa dah. stress. huhuhu. owh kedua kartun tersebut adalah sumbangan idea tengku puteri.  huhuhu.

      Jomler singgah ke page kartun yang memang rajin apdet kartun sehari sampai 2 3 kali. Kadang-kadang 4 kali. hahaha.


Buasir otak? ini mungkin satu lagi  kes sel-sel otak dah sumbat juga. Dah tak mau nak berhubung lagi.. kekekekke

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

8 comments:

  1. Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. ahaahhhaah. tak tahan nak gelak oiii

    ReplyDelete
  3. hantu kopek? first time dengar.
    search google image macam pelik ja. hahaha

    ReplyDelete
  4. Ankel power...!
    Walaupun kekonon slow kat fb, tapi sekali upload komik tetap ada berjela-jela orang komen dan like. Hahahahaha

    ReplyDelete
  5. lawak klasik angkel memang power!
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. hehehe...kartun pertma tu best....mmg skank ni anak anak plak ajak mak ayah blk....rietta pown dh lamer xhapdet...hadoi....

    ReplyDelete
  7. Zaman dah berubah....
    saya follow sini :)

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger