Gambar seksi tersebar di internet

        Selalu kita terbaca berita tentang gambar atau video yg tak berapa nak senonoh tersebar di internet. Aku selalu terfikir macam mana perasaan mereka bila mereka tahu gambar mereka sudah jadi tatapan umum.... Apa mereka rasa bila tahu yg lambat laun ibu bapa, adik beradik, saudara mara, kawan-kawan.... senang citer satu kampunglah akan tengok.... akan tahu.... 
Macam mana pulak perasaan ibu bapa diorang bila mereka lihat gambar tersebut... 


           Entahlah... malas nak pikirlah.... tapi yg penting dengan penuh selamba... dan tanpa rasa bersalah... aku nak sebarkan gambar-gambar seksi aku untuk tatapan umum....




      
     







Hehehe.... Mintak ampun banyak-banyak sebab dah hilangkan selera makan anda selama seminggu...........

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

19 comments:

  1. wowww...so seksi...nampak ketiak...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...bulu ketiok idok cukup panjang tuh...!!

    ReplyDelete
  3. MaWaDDaH... jgnlah cakap aku seksi... aku...aku... aku malulah...

    ReplyDelete
  4. Haah lah... takpe tunggu lagi 2 bulan.... Ahahaha...

    ReplyDelete
  5. wahahaha..da tau malu..tutup2 sikit...:p

    ReplyDelete
  6. abg joni kartunis ke.? Macam familiar je stroke ni..

    ReplyDelete
  7. MawaDDaH... Eleh.. Aku saja je nak tayang ketiak kat org ramai...


    Raja Fiqri Fauwaz... Aku backstroke jugak ko ni kang... Aku bukan kartunis... Aku ni lelaki kebanyakkan yg berbadan seksi...


    ehehehe...

    ReplyDelete
  8. huhh..ketiok masyam...hahaha..

    larriikkkk...

    ReplyDelete
  9. wakakaka..... reti malu rupenye encik gorilla ke abg jonni ni!!!....kekeke..... lain kali letak le gambo pakei boxer...takde le nampak sangat....ni letak pakei spenda.....memang muntah lee....

    ReplyDelete
  10. Mak Aih... Laju bebenor MaWaDDaH lari.. Masam sgt ke tiak aku ni... biar aku cium....~sniff..sniff~..
    .. hmmm.... ok je bau....
    Muahahaha... uweks...


    DkosongLapan... Spenda mahal... mahal tu bro... ni lah masanya nak tayang.... ehehehe...

    ReplyDelete
  11. terus terang eh


    setelah melihat gambar seksimu, nyaris2 aku menumbuk diri sendiri ahhaahaha


    .

    ReplyDelete
  12. Harharharhar... aku... aku.. aku tak tau nak cakap apa da ni... kuang asam ko... ahak ahak ahak...

    ReplyDelete
  13. sanggup ker cium ketiak sendiri...uwweeekkk...

    hahahaha

    ReplyDelete
  14. Abis dah ko cakap masam.... aku cuma nak kepastian je.... ehehehe..

    ReplyDelete
  15. i'm speechless...xtau nk komen pe..mcm bkn seksi je..seksa adalah.bkn stkt semgu x lalu mkn..berbulan3...haha.tp xpe lh cpt kurus kn..haha

    ReplyDelete
  16. CikNgah... huahuahua... aku lagilah speechless nak jwb komen ko.... huhuhu..

    ReplyDelete
  17. makaaaaiiiiihhhhh . uwwweeeeeekkkkkk!!
    speechless , wordless , 'tergamam'less . dalam erti kata lain , semua less la ade kat sini . 'kain'less .
    serius memang hilang selera . =..="

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... alaaaaaaaaaaaaaa.... katun je pun....
      bukan aku betul-betul...
      jgn ah bayang kan... wakakakakkaka

      Delete
  18. pergh....gmbr yg las tuh xley blah..keh3..

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger