Open house anjuran sepupuku

             Apalah sepupu aku nih... raya dah habis baru nak buat open house. Dia buat makan-makan untuk kawan-kawan dia... tapi aku pun dijemput gak. Kalau ikutkan hati malas nak datang... malas nak tengok muka tunang dia yang agak kerek dan eksyen tu. Tapi takpelah aku datang gak.... sebab aku nak makan puas-puas.




       Bila aku tanya sapa yg masak.... dia cakap dia yg masak... Dia kata dia pandai masak. Takpe... takpe.... kita tengok esok... Lepas aku membedal kuat-kuat... aku nak jumpa sepupu aku tu... aku nak komplen. Aku nak cakap masakan dia tak sedap langsung... aku nak cakap dia tak tau masak... tangan bangku.... Aku nak kutuk kaw-kaw.....  sampai dia nangis... HuaHua Hua Hua....

HuaHuaHua...       sampai nangis...    MuaHaHaHaHa...     ...HuaHuaHua......  Mari ramai-ramai kita gelak macam org jahat....
    MuaHaHaHaHa...




MuaHaHaHaHa........ HuaHuaHuaHua........




Adik-adik sekelian... ... Adalah dingatkan... bahawa tidak elok untuk menggelakkan org lain.... tapi aku takpe... sebab dia tu sepupu aku... dah macam adik beradik.... saja nak nyakat dia ... sampai nangis....  
MuaHaHaHaHa....

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

18 comments:

  1. amboiii...nak gelakkan orang...mandai ea..

    eh..encik gorilla pandai masak tak...errr..

    ReplyDelete
  2. macam mace majaloh gile-gile pulok ghasenye...hihihi..errr...gelak tu belajo ngan Osman Botak ke ?

    ReplyDelete
  3. MaWaDDaH....Tengok org la sikit... Eleh... setakat masak memasak nih.. memang ler tak tau.... makan aku taulah...

    ReplyDelete
  4. a.samad jaafar... Mestilah... Org jahat kena gelak camtu.... barulah boleh jadi penyamun....

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. Aku da jumpe balik sahak.. Ni memang kartunis aie ke.?

    ReplyDelete
  6. MaWaDDaH.... ko gelak.. gelak... Entah2 ko pun sama cam aku.. kaki bangku...


    Raja Fiqri Fauwaz... Aiyak!!!.. Aku ni mat rempit yg tak tau masak... bukan kartunis ler... Tapi aku mmg minat Aie tu... Idola lah senang citer...

    ReplyDelete
  7. peh.. Stroke katun memang style aie..

    ReplyDelete
  8. Best le blog ni. I dont like but i luve it.

    Terima kasih atas kunjungan

    ReplyDelete
  9. Raja Fiqri Fauwaz.... Lukisan Aie memang dahsyat ye tak... Aku minat giler tau...

    Stroke aku bingai je bro... Ko nak kene backstoke ke...

    MyZsZs NOoR.... Timekasih... sama2 lah kite berkunjungan...

    ReplyDelete
  10. hahaha..jgn tak percaya..aku pernah sepak bola...ko jgn memain..aku bukan kaki bangku..haha

    ReplyDelete
  11. MaWaDDaH... Bola takraw pernah... Try tgk buat libasan maut... boleh?... Aku boleh.... wekkk...

    ReplyDelete
  12. aku pernah la sepak bola takraw..bukan setakat libasan maut..libasan maut + mati lagi ha..sape yang terkena, pasti maut + mati..hahahaha...

    ko boleh..pasti tak..hahahaha

    ReplyDelete
  13. kejap. kejap.... bior aku bayangkan.... mmmmmmm.... fuiyyyoooo.... dahsyat tu...

    ReplyDelete
  14. bc psl mknn ni bestnya klu lh mkn ns ayam..sdpnya..x sbr nk blk umh mgu dpn..nasi ayam tgu.....ayam..siap sedialah ko utk dikorbankan ke dlm kuali

    ReplyDelete
  15. Cikngah... bagilah aku sikit... aku pon nak gak....

    ReplyDelete
  16. haha . kau memang , dok gelak + nyakat orang memang nombor 1 . ishhhh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakhakhak... mana ada... aku ni baik apa...
      kehkehkehkeh

      Delete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger