Grrr... Geramnya aku....





                      Aku geramlah dengan streamyx aku nih, dalam 3 4 hari nih asyik macam biskut. kejap ada kejap takde.... potong stim betullah. Lagi-lagi bila masa download game.. dah la lama gila... terputus tengh jalan plak tu... langsung kena download sekali lagi. Hangin... hangin... Selama nih ok je..... cuma sekali sekala je buat hal.


               Tapi masa hari raya baru-baru ni lagi dahsyat, 8 hari belah siang ada.... malam takde. cis.. buat aku hangin je. Dah lah aku tak pernah miss bayar bil tiap-tiap bulan. Camni ke balasan terhadap kesetiaanku selama nih. Ini yang buat aku......... aku...............  aku...........







                     Huarrrrgghhh...................  Aku marah.....

           Aku benar-benar marah... Korang tak tau bila aku marah... benda-benda tak elok akan berlaku. Aku akan menjadi kuat dan gagah. Setakat pokok kelapa tu... senang-senang aku tumbangkan. Aku tak kira siapa yang datang... pasti pengsan aku kerjakan... huahuahua....


            Berangan je lebih aku nih. Memang bengang line tak berapa nak elok... tapi tak guna pon nak marah-marah ye tak. Bukan boleh jadi elok. Selalunya bila takde line aku layan game je.... Lepas tu... tido....









                                Tido lagi best... mana tau dapat mimpikan gadis-gadis cantik ke. Tak pun dapat mimpi si Katie Perry ke... Emma Watson ke... Selma Blair ke.... Tak dapat mimpi diorang... mimpi si Paula Abdul pun jadilah. Kui kui kui...






Selamat berhari minggu.....


......... bersambung......

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

15 comments:

  1. uikss...tido pakai spender je...pastu tunjuk kat org...tak senonoh! haha

    kesian...streamyx tu tak setia...hehe

    ReplyDelete
  2. hikikikiki.. kelakar lah.
    tapi serious kalau bende2 yg kite bayar tapi buat hal plak,sape yg tan tensi ye tak? bukan broadband macam tu, tapi jadi berukbeng dah..

    owh,abang jonni a.k.a encikgorilla, selamat mengenjoykan diri pada hari weekend.. ;)

    ReplyDelete
  3. ceh. ade pulak bersambung. Haha.

    strimik tak boleh pakai la. Tak mesra pelanggan. Hihi

    Baik pakai brodband lain.

    Dengo cite brodband digi ok. coverage pun ok.

    ReplyDelete
  4. tukar broadband laa, streamyx dah tak setia. dia ada bf baru kot. haha.

    ReplyDelete
  5. pasang wifi jelah abg seksi (HAHA)
    wifi skang murah dah, n lagi puas hati sbb bganda lagi laju dari streamyx yg lems tu hoho

    ReplyDelete
  6. dayah SnoW Heuka.. jgn tengok lama2... nanti ken ketumbit.. huhuhu...


    MaWaDDaH... Alaaa... lukisan je pun... takde maknenye... tapi memang tak senunoh aku ni yek... huhuhu...


    Si gadis bunga... yup... btul2 tensen.. alamak... ko perasan la plak... adeh...

    ReplyDelete
  7. Raja Figri... ye ker... nanti aku check.. check... check it out yo...


    Cik Olive... Terima kasih...


    Zabedah Wahab... kene tengok budget gak....


    Raisya Raof... Aiyakk.... ko panggil aku ag seksi.. huhu.. nantilah aku usyar...

    ReplyDelete
  8. Hamzah Ian... ko gelak apasal... sakit jiwa....


    Cikngah... hmm... tak tau lah cikngah....rasa rugi pun ada... huhu

    ReplyDelete
  9. hamzah ian tuh gelak sbg berLAGAK dapat kawan ngan rina salleh.Huuuuu...awek comey tuh .hehehe

    Eh...sexy la u tido,tapi nak muntah gak tgk.he he hehehehe..

    Abg Jonni, jgn lupa pakai shampoo BAWANG.he he he he hehe..

    p/s : Line maxis broadband kat ULU YAM...sangat-sangat laju lepas pilihanraya KAMALNADHAN menang arituh. PEACE!

    ReplyDelete
  10. Little teddy... alah line slow ke laju ke... layan je lah....

    tapi takpe... aku jd seorg yg lebih sabar.... huhuhu...

    ReplyDelete
  11. kahkahkah . jadi kuat dan gagah ea .
    segagah gagah mane pon , tidur tetap dengan 'seluar kecik' jugak . iishh3 =..="

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger