1 Hari lagi.....

      Har har har.... Tinggal 1 hari lagi...  Seronoknya hatiku ini, tinggal 1 hari je lagi sebelum cuti CNY selama seminggu. Huhuhuhu... Esok aku masih kene kerja macam biasa. Hampeh....


    Aku gembira sangat bukan sebab aku ada rancangan nak bercuti ke atau jalan-jalan ke... Aku gembira sebab aku dapat rehatkan zahir dan batin aku dari buat kerja. Aku tak payah mengadap muka bos aku yang comel itu selama 7 hari berturut-turut.  Asyik mengadap muka dia hari-hari.... fed-up aku...





        Bos aku ni ok.... Cuma dia tau nak marah je. Pening aku di buatnya.... Tapi nak buat camnakan... dia kan tuan tanah kedaung.


        Pada korang semua yang dah mula cuti, atau dah gerak-gerak khas balik kampung... aku nak ucapkan selamat bercuti. Moga cuti ini dapatlah korang bergumbira di samping orang-orang tersayang.


       Berhati-hatilah di jalan raya.  Jangan bawak kete laju-laju. Tengok LTDL 2011, naik basikal dari Banting Selangor.... boleh sampai Tampin Negeri Sembilan..... Korang tak heran ke.... Aku heran tau... Biarlah lambat asal selamat. Ingatlah orang yang tersayang. Huhuhu...



        Ni je lah yang aku bley update pon... sebab...







 Scanner aku rosak.... tak bley nak scan-scan gambo dah....

harharharhar...

Sedihlaaa.... duit lagi....
huk huk huk...

Ada sesape yang ada scanner lebih.... bagilah sebijik kat aku.... huhuhu..

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

32 comments:

  1. camat bercuti encik gorie ;)

    * scanner? cian..kerja rajin2. takut dapat bonus leboh ke. leh beli scanner.

    ReplyDelete
  2. abg joni!tokey ko xbg ke limau sekotak dua.eheheh...

    gong xi fa choi ye!ak nak khawin cuti ni..yeeeehuuuu...

    scnner?ak pn xde.cmne nk bg ko.;p

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kumpul duit la beli scanner baru...nnt bleh la tgk gmbr cntk kat blog abg jonni...

    ReplyDelete
  5. Cik Rabbit... Samat bercuti.. gembira2 selalu k...

    Takpe.. scanner aku tu bley di repair... huhuhu..



    echah mashuri.. tokey aku kedekut ya amat...

    ape? mu nak kawen?.... yeehuuuuu.... seronoknya.... seronoknya dpt kawen..... aku pon nak kawen gak la.... yeeehuuuuuuu.... yehuuu... harharhar...

    aku anto repair je scanner tu... huhu..

    ReplyDelete
  6. BonekadlmChermin... Thanks... sbnrnya aku pakai scanner all in 1 canon... nak repair je... syg la plak. rosak tang scan je... huhuhu..

    kalu tak bley repair aku contact mu...

    waaa... bley la aku email ngorat2 ko nih.. huhuhu.. samat bercuti....



    msrushas... alah ... rosak sikit je... mende tu bunyi krekkk... krekkk.. je.... spoket dah abis kot... repair je.. huhu..


    selamat bercuti ya...

    ReplyDelete
  7. gong xi gong xi gong chini...jom pi tasik chini cuti 4 hari nie nak?nak la...nak la...(sambil aku paut di kaku mu bang jonni)..heheheh

    mcm ko yg sambul raya china cuti lama nooo...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  8. Little teddy... huhuhu... camtulah.... bila hari raya dpt cuti 2 hari je tau....

    bila CNY... standard 7 hari... taun lepas lagi 10 hari... serius nih.

    selamat berenang di tasik chini ya...

    ReplyDelete
  9. hahaha
    pi la repair dulu


    soalan:

    buat apa ganas sangat
    sampai rosak scanner tu?



    aduih.

    ReplyDelete
  10. pergi raya rumah cina laaa, untung2 dapat angpau segantang dua, boleh sapu scanner satu, hehehe.

    ReplyDelete
  11. Bonekadalamchermin... ontahlah... aku test print ape semua ok je... tapi bila aku tekan scan....


    dia krekkk... krekkk... buat dono je.. huhuhu..

    aku tampo gak scanner aku nih...



    ZiZieZiZot... adri aku gi raya umah bos aku... baik aku tido kat umah... buat taik mato.... huhuhu..


    selamat bercuti ya...

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti abg joni..
    hoho..;p

    ReplyDelete
  13. amboi...sronok yer...slmt bercuti..

    printer pun xder scanner apatah lagi (T____T)

    amacam next week naik beskal dr klang sampai putrajaya??? hahaha

    ReplyDelete
  14. hehe...takut2 la nak beli yang baru kan..

    ;)

    ReplyDelete
  15. wah..sakan cuti..ni ada darah cina sblh mana ni? hehe..xong xi fa cai..ampau lai??

    *buruk bebeno rupa air idung leleh itu..

    ReplyDelete
  16. Selamat bercuti bang jonni..cepat2 dptkan scanner baru..n3 bergambar abg jonni MUSTI dikekalkan..

    ReplyDelete
  17. aduhai..cian abg jonni.hope scanner cpt2 sembuh ye..hiihi..
    slamat cuti2 abg jonni!!

    ReplyDelete
  18. suka btol incik jonni nak cuti raye
    sama la aku pun tak sabar2 nak cuti.kalau scanner dah sihat, silalah mengganaz semula

    aku ni krg peka sket..kau ade melukis kat mana2 komik ke?serius pro ko nye stroke. aku nak sketch cepat2 pun dok terkial2 lg

    ReplyDelete
  19. iyahu! cutii!
    kumpul2 limau mandarin,pastu g jual buat beli scanner :D

    ReplyDelete
  20. Scanner rosaK? Alaa guna je la kamera. and edit sikit2 kasi sharp. hihi.

    selamat bercuti ! ;p
    blanje angpau bole??

    ReplyDelete
  21. nak tambah lagi 1..
    scanner rosak ek? apa ssh..apa la gambar..terus tepek..x yah ssh2 lukis.. kan kan kan.. ;)

    ReplyDelete
  22. Along Tapa... harharhar... scandal?... ta nak ah... kalu sandal crocs aku nak... huhuhu...



    akema yazid... samat bercuti... moga hepi2 selalu k...



    aniz.... sonok ah dpt cuti nih ... huhuhu.... samat bercuti ya...

    huhuhu.... naik beskal?... blom sampai puchong aku dah pitam.... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  23. Cik Rabbit.... huhuhu... malas ah nak beli baru.... aku nak pakai menatang tu sampai reput.... huhuhu...



    Liza Abd Rahim.... huhuhu... setahun sekali je dpt cuti seminggu....

    harharhar.... tu namanya kesedihan tahap bercucuran...



    a samad jaafar.... huhuhu.... nak beli2 baru tu yg malas tu... sbb benda bukan penting sgt ...

    samat bercuti bro...

    ReplyDelete
  24. Dya Mohd.... takpe.... esok2 aku antar scanner aku gi operation.... huhuhuhu...

    samat bercuti pink ranger...


    Dark Half... samat bercuti bro... mesti ah sonok bila dpt cuti2 nih... mcm budak2 pun ada nih... huhu..


    hish... pro apekemendenya... aku dok kial2 lukis sbnrnya... selalu nak lukis lain jadinya lain..... huhuhu... saja conteng2...




    shashazura... aku kalu dpt limau mandarin... aku ngap teruss... huhuhu...

    samat bercuti cikgu...

    ReplyDelete
  25. Markonah... kamera aku takde.... kamera henpon aku pon cam harem.... huhuhu...


    samat bercuti... mu la yg patut bagi angpau... sbb mu kan amoi.... huhuhu





    kak diyana daniel... samat bercuti kak ...




    Liza abd Rahim.... huhuhuhu... kamera tadak ...

    ReplyDelete
  26. hahaha. da ngap tinggal ngep kan :p
    tq. selamat becuti jugak!

    ReplyDelete
  27. shashazura... ngep plak.... huhuhu...
    lama tak update blog... huhuhu..

    ReplyDelete
  28. ohhh , kirenye sekarang dah beli scanner baru la ea . patotlaaaaaa

    ReplyDelete
  29. Hihihihi.. berangin jea bila bos marah depan muka kan..

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger