Bila ikan kering tengok bola.

      Bila aku fikir kembali, aku langsung tidak pergi memancing bulan lepas. Jadi hari ini aku telah pergi memancingkan diri ku ini bersama rakan-rakan pemancing yang lebih tegar. Huhuhuhu...


     Port mancing kitorang nih meredah pokok bakau... bolehlah kira tepi laut. Kat Kelanang Banting. Memang best. Tapi tulah... dengan cuacanya yang macam mendung.. tapi panas.. berangin... perghhhh. Sebenarnya aku ni dah lama tak mancing tepi laut... huhuhu... tu yang rasa nak demam sekarang nih.






          Memang dah jadi kebiasaan aku bila memancing mesti minum air yang banyak. Tapi tu lah... masih tak cukup kot. Badan rasa lemau gile. Kulit rasa kering semacam dah tak mulus seperti dulu. huhuhu... kepala pun pening semacam nih. Tapi lepas minum Actifast tadi.... rasa ringan sikit kepala. Dah tak nyut nyut berdenyut cam tadi. Camtu la kot rasanya seekor ikan yang di jemur sehingga kering... untuk dibuat ikan masin.



       Tukar topik lain plak.



Aku sememangnya suka sangat tengok bola. Dan kelab feveret aku adalah Manchester United. Huhuhu.


Tapi aku selalu layan bola secara online je. Sebab siaran berbayar aku dah ku potong buat selama-lamanya. Jimat sikit belanja aku. huhuhu..





      Disebabkan kepala aku pening2 lalat malam nih, aku nak dok tengok bola je. Malas nak buat apa-apa pon. Aku selalu tengok bola kat sini. Selalunya aku pilih streaming yang tak perlu download apa-apa software. Aku pilih yang klik dan tengok je. huhu... Tapi tulah... kena tau jadual perlawanan dan masa. Tu yang aku lemah tu. Selalu je terlepas... huhuhu..



      Ok lah... sampai disini sahajalah... Akhir kata... jom layan blog sambil jerit-jerit tengok bola..... harharharhar..



   



        

         Sekarang nih aku tgh tengok Man city lawan Wolves. huhuhu. Aku tengok sume game... janji best. huhu.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

10 comments:

  1. MAN U?wahhh..geng la kite.ak tak tengok bola.tapi ak tengok pemain.semua hensem2.sebab tuh ak minat MU..hikhik

    ReplyDelete
  2. apa ni jonnn..wolves dah score sebijik.Hahahahahah!!!

    ReplyDelete
  3. wah, yg ni kartun ade color! MU pemain tak hensem, hahaha :p

    ReplyDelete
  4. adakah ikan kering tu melambangkan abang jonni??

    kekekeke...

    ReplyDelete
  5. echah.. eleh mu minat keeper si Fahmi tu kan...


    little_teddy... tak taulah... man city dah kurang best la plak...


    ZiZie ZiZot... taulah.... Fahmi tu je yg hensem kan....


    MaWaDDaH.... no komen....


    harharharhar...

    ReplyDelete
  6. best kwn ngan kaki pancing.. aku selalu dpt siakap ngan jenahak.. FREE !

    ReplyDelete
  7. sekarang musim kot org demam

    makan ubat
    minum air
    banyak-banyak

    bukan air coca cola tau
    AIR MASAK!!









    ikan kering tengok bola??

    harharhar

    ReplyDelete
  8. six-september.... huhuhu... anti jgn tak anti... mu minat si fahmi tu kan.... huhu...


    a.samad jaafar... huhuhu... betul tu.... budak kaki mancing ni bukan larat nak mkn ikan pon.... seronok2 naikkan ikan je.... selalu camtu..



    Bonekadalamchermin... haah... sebab cuaca kot....

    aku pon dah terikut mu.... tajuk lain citer lain... huhuhu...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger