Marahnya aku... huarghhhh...

        Huarghhhhhhh.... marahnya aku... geramnya aku...  tak dapat kawal perasaan dah ni.... huarghhhhhhhh......






Huaarrrgggghhhhhhhhhhhh


        Haaaa... tengok... ganas nih... ganas nih... Marah tahap gila neh. Huargggggghhhhhhh....


        Harharhar... takdelah marah sebenarnya pon... cuma agak terkejut, bila ada org cakap blog aku neh sengal. Pas tu kata otak aku tak centre... Marah ni... marah ni..... Korang tak caya.... Korang baca sendiri....... baca kat sini. Haaaaaaaa......






Dah baca blom? pegilah baca dulu... pegilah lepak blog tu dulu ek....
Biar aku cari idea dulu nak tulis apa lepas ni... huhuhu..

Huarghhhhhh.... mmmmmm...
Ngantuk plak aku neh... asyik-asyik tak cukup tido...










          Harharhar...  sebenarnya bukan marah... agak terharu ngan review Along Tapa. Terima kasih bro.... Cuma ada beberapa benda yang agak buat aku sedikit gusar dan termenung barang sebentar.... Huhuhuhu...

         Adakah aku ini seorang powerful writer? Blogging genius? kehkehkehkeh... Adoilaaaaaa... Sama sekali tidak.... Sebenarnya aku tulis ikut sedap gigi aku je. Aku tulis semua entry aku dalam keadaan ceria, hepi dan sengih-sengih selalu.  Dan semua yang tertulis ini adalah hanya hiburan semata-mata....

         Tidak ada apa yang istimewa tentang aku.... tidak ada apa yang powerful tentang aku... Tidak ada apa yang geniusnya tentang aku.... Aku hanyalah......












Seorang budak kampung yang pernah menunggang seekor lembu untuk mencari secebis keseronokan.....

Harharharhar.......

Nota perut: Aku pun salute Along Tapa.... huhuhu. Walaupun kadang-kadang gila gak peel dia neh.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

28 comments:

  1. aku pun tabik sping kat abg jonni.. teruskan berkarya ye..

    ReplyDelete
  2. best ker tunggang lembu abang jonni??

    ReplyDelete
  3. wei


    apsal kau naik lembu
    nak kena pakai spek??






    cis.

    ReplyDelete
  4. a.samad jaafar... tabik kat bro gak... suka citer2 kat atasnamaaku tu... huhu...

    aku bukan berkarya.... tapi mengarut... huhuhu



    MaWaDDaH... mana ada kuda... lembu pon lembulah.... janji best..
    harharhar...




    AlongTapa... harharhar... adessssss... merepek cam hilang akal je semua nih....


    thanks bro sbb review blog aku... huhuhu






    Bonekadalamchermin.... ada gadis lalu la beb... kena la jaga imej... harharhar.

    ReplyDelete
  5. dah baca dah baca...;)
    chomeynyya lumbu itu..nak 1..

    ReplyDelete
  6. Jonni...aku tak sangka ko femes jonni.Baik aku berundur diri..huhu.
    Camniela...kalau ko tak nak orang kata ko sengal,pe kata ko buat kartun ilmiah.Haremmm...mcm ko nak kan???kan ??

    ReplyDelete
  7. harharhar..pic yg last tu ko tunggang lembu ke weh?comel2.. :p

    ReplyDelete
  8. naik lembu eh? hahaha, teringat kartun usop sontorian.

    ReplyDelete
  9. arererere....huhu!!...yes!..saye sokong!..abg jonni dan manderem saye dgn kartun2 berhantu abg jonni...tidakk!!...kalo bukak je tenet...mesti ke blog abg jonni nak tgk entri terbaru...sampai kekadang tue lupe gosok GG pepagi...yg penting...blog abg jonni mesti di clik2....huhu...terbaek!!!!

    ReplyDelete
  10. setuju dgn along tapa...your blog makes everyone smile even bercampur SENGAL...awesome! teruskan berblogging yer =D

    ReplyDelete
  11. mengarut yg menrik mint pembace abg jonii..huhuhu... klu xde entri abg joni rse xpuas nk blogwalking..keke

    ReplyDelete
  12. tunggang lembu cari keseronokan?haha..x penyek ke lembu tu.kikikiki

    ReplyDelete
  13. ceh rlx je, mmg pyh klu nk puaskn ati smua org.

    be ur self hehe

    bia org sk kt kita cz tu memang kita, tp bukan cz tu diri kita yg org tu nk kita jd...

    oh ak da kuar kn ayat yg bbelit

    ak pnh gak nek lembu,

    lps tu ak jatuh

    graviti..tu je penjelasan ak..

    ReplyDelete
  14. along tapa punye keje review blog org je ke?

    p/s : gile lowered lembu tu?

    ReplyDelete
  15. antara banyak gambo2 tue,

    gambo lubang idung lembu tue yg lagi menarik lagi tertarik.

    i like.

    ReplyDelete
  16. abg joni.ko jgn mrh.lagipun dua-dua ak syg.jgn gaduh2 sebab ak k.eh?



    jangan layan gedik ak k.eh?




    assalamualaikum.

    ReplyDelete
  17. along tapa dok jek2 kau tu, ade la tuuu...muehehe
    aku rasa kau memang ada super power. kau byk minum kopi jin hijau tu ekk?

    ReplyDelete
  18. Liza abd rahim.... harharhar... lembu tak mcm lembu namanya ... lembu tu dah korban dahhhh...



    Little_teddy... mengarut je ko nih... adessssss...




    DyaMohd... huhuhu... konon2 nya lah... dah lama tak tunggang mende tu... harharhar




    ZiZie ZiZot... harharhar... best kartun tu... minat ah...




    Monster Kekhai... ececece.. ye lah tu... ko jgn layan blog je... jgn lupa kena kumpol rm15 ribu.. harharhar





    aniz... ko percaya sgtlah si Along Tapa tu... harharharhar...





    suriati.... Ahhh.... jgn termakan kata2 manis along tapa... harharhar..






    CikNgah... huhuhu... mana ada... aku yg takut kene penyek ada... harharhar





    ~Qovez~.... harharhar... aku first2 naik... gila takut lembu tu nanti nak lompat2 ke apa... harharhar


    sekali tgk dia selamba je dok ragut2... best,... mmg best...




    Cik Rabbit.... ko nak kene rotan.... huhuhuhu...




    tupai merah... haah... blog kerat senget komen2 blog org... dia ada 2 blog yg lain....

    gila terer dia ah... huhu..




    MasZuber... lobang idung aku ko tak nampak lagi.. gila comel .. harharhar...




    Dark half... entah.... nak jek aku buat apa... kan awek pon... harharhar...


    minum kopi tongkat motor lagi power tau.. huhu

    ReplyDelete
  19. echah... harharhar... skrg ko pilih... aku ke Along Tapa....


    huhuhuhu...

    ReplyDelete
  20. lembu tu x inginlah nak penyek en.gorila.baik dia penyek rumput.kenyang gk perut dia ;p

    ReplyDelete
  21. betul betul memang sgt menghiburkan haha nama pun dah kalaka haha

    ReplyDelete
  22. cayala abg jonni. klu aku tension & stress, then lepak cni, mmg release ;) gud job bro!!!

    ReplyDelete
  23. Hah tengok memang betul la kata along tapa tu..

    bace setiap entry ko bro mesti endingnye kitorang tersengih sebab dah dapat kongsi secebis keseronokan tu... serius. ;D


    muka lembu tu pun nampak hepi bila ade manusia sudi tunggang dia..

    ReplyDelete
  24. sengal lah baru best..kalu serius sangat...aku cepat ngantuk...huhuh

    ReplyDelete
  25. dah macam The Incredible Hulk plak . kahkahkahkah .
    pakcik manyak touching la bile orang ramai puji dia . kihhh3

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger