my 14 minutes survey.

Hai... lama rasanya tak update blog ni. huhuhu... Maklumlah, tengah tak berapa nak ceria mood sekarang nih. huhu.


Sebenarnya takde benda nak di cerita buat masa sekarang nih, tapi teringat plak dapat tag dari dua orang adik manis neh.


Jadi hari nih aku nak jawab tag tersebut dengan hati yang tenang dan tenteram. Nak tau siapa yang tag aku? Haaaa....


1) Adik Auni Hanis.

2) Adik Nurul Hidayah.

Dua-dua masih sekolah menengah, huhu... Belajar rajin-rajin ya jangan asyik facebook2 je.



Ok... jom kita mulakan.....




Instruction:

Once you are tagged, answer the question honestly. No lying or cheating, okay?

My answer:
Okay bebeh...





Starting time: 9 malam.



Name: Jonni.... Abang Jonni.
Brother(s): 4
Eye colour: hitam.
Shoe size: 6
Hair colour: Hitam legam.
Piercing: tanak ah....
Height: 183cm sahaja...




What are you wearing right now: t shirts dan kain pelikat... huhuhu... nyaman ah.
Where do you live: suka hati aku ah nak dok mana pon... harharhar.
Favourite number: takde...
Favourite drink: karot susu dan air membesar bagai johan... milo.
Favourite month: every month.
Favourite breakfast: Nasi lemak, kuey tieu goreng.



 HAVE YOU EVER



broken a bone: Alhamdulillah.... blom lagi...
been in a police car: Ingat aku ni penyamun ke hapa...
fallen for a friend: Hmm, perempuan ye.... laki blom...
fallen for a guy/girl for a short time: sama seperti jawapan di atas.
swam in the ocean: of kos... of kos..

broken someone's heart: huhuhu.... adessss.....
cried when someone's died: mestilah...
sat by the phone all night waiting for someone call: huhuhu... next question pleaseee...
saved e-mail: byk spam... bakpe nak simpan...
been cheated: harharhar... adessssss....





WHAT


your room look like: tongkang pecah...

what is right beside you: hmmm... jap aku tgk...kipas angin... huhuhu..

what is the last thing you ate: nasi lauk ayam masak sambal ngan masak lemak pucuk ubi... huhu.. haah... siap ikan kering.





WHO




the last person you tell: hah?

who was the last person you danced with: tak hingin aku...
who last person made you smile: darling... huhu.. anak buah aku da...







FINAL QUESTION




what are you listening rigt now: takde pa pe... huhuhu.

what did you do today:tido

are you the oldest: enggak...
indoors or outdoors: dua-dua.







TODAY DID YOU




talk to someone you like: haah... sume org. 
kiss someone: anak buah aku.
sing: malu ah.
talk to an Ex: malas.
miss someone: entah.
eat: mesti ler...





LAST PERSON YOU TALKED WHO




you talked on the phone to: er... er...
made you cry: takde...
you went to the mall with:butaks n friends.
who cheered you up: semua orang... termasuk anda..... huhu
have a crush on someone: haah... emma watson.



what books are you reading right now: buku kartun... huhu.
best feeling in the world: hepi.
future kids name: harharhar...
do you sleep with stuffed animal: haah... ahaks... mana ada...
what's under your bed: macam-macam ada...  kura-kura takde.
favourite sport: bola sepak
favourite place: tepi sungai... harharhar.
do you have a job: haah...





what time is it now: 9:30 malam.







with however long it took you to complete this, post as "my 14 minutes survey" and tag 15 people:

Hah? Tag 15 orang? ramainya..... adessss... (garu2 kepala).. nak tag sapa nih.... Ah lantak ah... tak nak tag sapa-sapa. harharhar.

 


Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

18 comments:

  1. nyanyi maloo konon..
    selalu jew buat karoake!

    ReplyDelete
  2. tinggi nyee ko broooo..HhHAHH..cam galah daaa.;p
    ak 170 je.kira masih layak nak bergandingan ngan ko kan.hik3.(ketawa gedik2.)

    ReplyDelete
  3. sebab ko taknak tag sape2, jadik aku berani nak komen...

    tinggi ko 183?ko buat aku rasa macam katik..haha....

    tula ko lama tak update abang jonni...blog ko kena review pun aku tak sempat nak bagitau...pergi kat link kerat senget...

    Gorengbaek - Kenapa Along Tapa sorokkan identiti....

    Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

    Kerat Senget - Syuqimori says

    ReplyDelete
  4. ayokk..bru leh bace entri abg joni..kuakuakua...2 pn sib baik ade org tag erkk..

    ReplyDelete
  5. ada keresahan di hati nampaknya...banyak yang dipendam..perahsia dan pemalu...thats u..ahaks!

    nota siku : nak p masukkan kura-kura bawah katil encik jonni..ngeeee

    ReplyDelete
  6. naseb baik tak tag sesape pun. banyak soklan tuh.

    ReplyDelete
  7. harhar..ke[utusan yang bijak..hahah..xnak tag sapa2..huwaahahah,.,

    ReplyDelete
  8. kah kah kah....cute cute cute ahh soklan dia...Tapi jawapan ko tak cute.Wehhh tinggi tol ko 183cm.Ngam la ngan tuan aku 170cm...heeeee.Nak no tel tak??

    ReplyDelete
  9. Selalu ulang alik jalan kebun ke? Actually, abg Jonni ni duduk mana? :D

    ReplyDelete
  10. hahaha
    ngarot bet0l ar abg jonni nih..

    ReplyDelete
  11. Cik Rabbit... biasak ah,... aku malu-malu kuda. huhuhu...



    echah mashuri... huhuhu... bley... bley... jom dating...




    Along Tapa... harharhar... mana ada tinggi wei... biasa dong...

    tau.. aku dah baca.... nanti aku balas dendam... jaga ko... harharhar (gelak penyamun)




    Suriati... malas ah nak update skrg neh... huhu... nak tido je rasa...



    Aniz... huhuhu... mmm.. mmg aku ni pemalu... kehhkehkeh..

    Nota betis... uik... jgnlah.... jenuh aku nak buang sisa buangan kura2 tu nanti... huhu





    MasZuber... huhuhu... jenuh nak menjawab ah...



    little teddy... aku tak pakai henfon la... harharhar...




    Nurul Ariena... dok area... area.... alamak.... sakit perut... adeh... kejap eh.. huhuhuhu..




    Cik Jelly Chan... harharhar.... ok la tu.... selalu org kata aku sengal... adessssss.... huhuhu

    ReplyDelete
  12. hahahha...lawak2..tersenyum sowang2..yang xtahan tu x hbs2 ngan emma watson dia.

    ReplyDelete
  13. beb


    dalam banyak banyak soalan yg kau jawab, aku cuma suka


    BEST FEELING IN THE WORLD


    kehkeh


    p/s: ni jawab soalan ke sepatah dua kata ni??

    ReplyDelete
  14. CikNgah... huhu... minat ah kat Emma Watson... huhu...



    BonekadalamChermin... Ye lah... aku suka bila aku hepi... huhuhu///


    oooo... maksudnya aku tak ikhlas la jawab tag nih... huhuhu... ok.. len kali aku jawab ngan lebih ikhlas... harharhar...

    ReplyDelete
  15. pergh! setengah jam je buat? pantas pantas.

    ReplyDelete
  16. tinggi 183 cm tapi saiz kasut converse ko 6? agak comel la kan.. ;D


    Idea yang dapat dari dalam 'tongkang pecah' tu memang selalu berjaye buat kitorang tersengih la Bang Jon..

    ReplyDelete
  17. bakal nama anak tu ada makna ke? hihi!

    ReplyDelete
  18. 183 ?? makaiiihhh . nak borak dengan abang jonni memang kena dongak la kan . boleh terkehel leher ni . huhu

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger