You are sweet Blogger like candy





           Adakah aku seorang blogger yang sweet macam gula-gula... huhuhu.. Entahlah. Kalu muka aku cam Justin Bieber bolehlah di kata sweet...


        Apapun thanks pada syarq yang cukup-cukup sweet bagi award ni kat aku. Thanks ya...





         Sila klik sini nak tau syarat-syarat penerimaan award ni .




        Lepas tu aku kena tag kawan-kawan lain yang sweet-sweet gitu. Tu yang masalah tu... aku rasa korang sume ni sweet-sweet belaka. Eh silap.... ada gak yg tak sweet.... mcm Along Tapa, A samad Jaafar, Hamzah Otromen, pendek kata yang lelaki... tak sweet langsung. harharharhar... Jangan marah ar bro... gurau je... korang tetap sweet ah...


       Apapun aku tag mereka-mereka ini.... dengan tanpa prejudis... huhuhu...


1) Aniz  pemilik blog semaniz cupcakes. Jangan makan yang sweet-sweet je tau... nanti kene diabetes.

2) Cik Rabbit blogger yang minat doll rabbit yang kiut miut. Mintak ah kucing gebu tu seekor.... comel ah. Aku nak gak...

3) MaWaDDaH blogger yang cukup sweet sebab selalu komen kat sini sejak dari mula-mula dulu. huhuhu...





            Akhir kata... majulah sukan untuk negara..... huhuhu..









       
        Aku rasa ada sedikit gedik dalam entri kali ini... huhuhu....  malu ah... tutup muka... tutup muka...

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

9 comments:

  1. haha..gmbar tu xleh blah ! hak3 !

    * encik gorie mmg sweet like candy..but cik rabbit x..
    cik rabbit cute je..haha !

    ReplyDelete
  2. ingatkan aku ni sweet sebab memang aku sweet tapi sebab aku pengomen tegar kat sini...

    cehh...

    malaih aku komen lagi....:p

    ReplyDelete
  3. awww...suwitttt nyee awk.rase nak switt swit je kalau lalu kt dpn.ehheh




    yang benar,
    echah sweet anak mashuri .;p

    ReplyDelete
  4. xde makna la kau nak kaver muka!

    hahaha


    sweet jugak kau ni eh
    aku dah syak dah
    kau ni agak gegirl dan gojes


    fuiiiyyyooooooo!!!!


    kelepuk.


    PENSAN.


    bai.

    ReplyDelete
  5. Cik Rabbit... yes.. yes... u very de cute... huhuhu.... u don think i'm cute too sikit2....



    s.y.a.r.q ... yesss... welcome... welcome... huhuhu...



    MaWaDDaH... no... u very sweet2 laaa... do komen2 again ya...



    echah... of kos im sweet... u sweet toooo... lets get married ya....



    BonekadalamChermin... harharhar... cissss.... hampeh...

    wei... apsal pengsan sini... sapa nak angkat nih.... adessss....

    help....
    help....

    ReplyDelete
  6. HAI.. sy la empunye blog ni.. anyway thanks sudi tampal award manis ni.. hehe

    anyway salam ukhuwah dr nanie..

    ReplyDelete
  7. nurul harnani... k... thanks sudi stg.... huhu...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger