Keyword yang senantiasa ada.

            Hari ini aku cuma nak cakap pasal keywords. Korang pun biasakan tengok-tengok keyword pengunjung blog anda kan? Aku memang suka tengok menatang keyword nih, sebab kadang-kadang perkataan atau ayat yang orang cari gila mengarut. huhuhuhu.


        Tapi untuk blog aku ada keyword yang sentiasa ada tiap-tiap bulan. Wajib ada, tak pernah aku tengok perkataan itu tak keluar dalam sebulan. Nak tau perkataan apa? Jawapannya adalah rumah urut.














             Aku anggap benda ini adalah sebagai satu tanggungjawab sosial aku, jadi hari ini aku nak cerita pasal rumah urut. Moga diharapkan mereka yang google-google perkataan itu dan termasuk ke blog ini, akan mendapat jawapan yang mereka cari di sini. 


         Tapi disebabkan aku sendiri tak pernah mengunjungi rumah urut, jadi cerita ini aku tulis berdasarkan imaginasi sahaja. Dan sebagai seorang yang suka berimaginasi, imaginasi aku adalah pada tahap yang memang haram jadah dan tak boleh pakai. Jadi layan sajalah. huhuhuhu....




Ok. Jika kita lihat dalam kamus, rumah urut bermaksud rumah tempat orang di picit-picit atau diramas-ramas badannya. Ia juga bermaksud rumah pelacuran. Kalau korang tak percaya bolehlah google-google maksud dia kat mana-mana. huhuhuhu.
Sapalah agaknya yang memulakan atau mendapat idea buat rumah urut ni eh? Orang lain buat bisnes jual nasi ayam, jual barang-barang letrik, dia bisnes picit-picit badan orang. Gila ah.  




Ok. Bila saja anda menjejakkkan kaki ke rumah urut tu mesti anda akan di sambut dan di layan dengan layanan yang baik dari staff di disitu. Itu sudah tentulah. Lepas tu anda akan diberi pilihan untuk memilih pakej-pakej apa yang anda inginkan bersesuaian dengan bajet anda. 


Sebelum anda di urut, anda akan di bawa untuk sesi aromaterapi. Kot lah... aku main bantai je nih. huhuhuhu. Dan tujuan dia adalah untuk menyegarkan dan memberi ketenangan pada diri anda. huhuhu.





Jangan takut, anda akan dilayan dengan baik oleh staff-staff terlatih mereka yang diterbangkan khas dari serata dunia termasuklah dari Uzbekistan. Bila anda masuk saja ke bilik tersebut sudah tersedia segala peralatan atau keperluan untuk sesi tersebut. Apa yang anda patut buat adalah terjun masuk dalam kolam tu je. Senang kan?






         Disini anda dapat berendam dengan tenang didalam air wangi-wangian pilihan anda sendiri. Pilihlah aroma yang dapat menenangkan perasaan anda tak kisahlah ianya aroma lavender, ylang ylang maupun durian. 


         Kemudian setelah sesi aromaterapi anda akan di beri masa berehat sebentar sebelum sesi mengurut dijalankan. 










         Mmmmmm... bayangkan diri anda berbaring di atas tilam yang empuk sambil badan anda di urut lembut oleh gadis Uzbekistan. Indah bukan?


         Tapi taklah seindah manapun sebenarnya, dahlah kena caj mahal, kalu rumah urut tu takde lesen kena serbu polis pulak tu, haaa.... merengkoklah dalam lokap sekejap. Terpaksa panggil mak bapak datang jamin nun jauh dari Sungai Koyan tu.


          Jadi sebagai jalan penyelesaian, aku cadangkan tak payahlah pergi rumah urut. Ada lagi satu cara yang lagi mudah, free je tak payah pakai modal apa pun. Dekat pun dekat..... Nak tau apa....
















         Mintaklah bantuan kawan baik anda untuk pijak-pijak badan anda. Mudah bukan? huhuhuhu


          Harap maaf kerana terpaksa membaca entri sengal bengal ini. Sebab aku memang tak reti nak buat entri yang waras dan bermanfaat. huhuhu. Gudbai and peace to all.....

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

32 comments:

  1. bagus ja mata melayan wanita cantik dari atas...tup-tup muncul manusia terlebih muatan dok pijak pinggang hahahahaha. . tak boley blah kah kah

    ReplyDelete
  2. heheheh...
    gelak guling2 baca entry nih..

    ReplyDelete
  3. kalo member besar camtu aku rela kena urut ngan gadis Uzbekistan..hahah!

    ReplyDelete
  4. haha mmg sengal...
    tp satu aku nak ckp.. mmg cun oo lukisan ko... pro beb.... gua admire lu la bro...

    ReplyDelete
  5. walaupun hanya berpandukan pd imaginasi semata2, hierarkinya hampir 95% tepat.... baik mengaku cepat!!

    ReplyDelete
  6. Mmg sengal entri ni sbb pengalaman gua laen...opss!!
    Eh, hujung mananya tgk keyword tu tak tau pun. Ke imaginasi jugak? Jonni jonni..

    ReplyDelete
  7. eszek...
    kehkehkeh. mengarut je semua ini. huhuhu



    diana...
    ish ish ish... jgn guling2 jatuh bawah umah udah lerrr... huhuhu




    KiMiE...
    huhuhu.. siyul lu... hampeh!! Aku pun nak la join gak... huhuhuhu



    pohpaleh burger...
    harharhar.. alah memain je entri nih... buang2 masa jap huhuhu..
    Aku pun admire lukisan ko bro... serius... huhu..




    SudipVS senduk...
    errr.. aku... aku.. aku tak pernah gi umah urut lagi... hahahaha





    Hidemichi...
    hampeh lu... pegi tak ajak aku... harharharhar

    ReplyDelete
  8. Baru terfikir nak ke rumah urut yang ada gadis² comel. Tapi lepas tengok cara yang last tu lebih menjimatkan walaupun agak memeritkan, tak jadilah..

    ReplyDelete
  9. entri haramjad yang buat aku gelak kencing berair.

    ReplyDelete
  10. arererere....abg john....u make me ketawa terbahak2 depan boss....so kene usha daring dari dia....ape pun...terbaek!!!.....

    ReplyDelete
  11. YOUsof...
    ah! ko mananya nak pegi umah urut..ko kan budak yg baik..... huhuhuhu



    Juno...
    errr.. aku... aku... err.. ~pengsan~




    Monster kekhai...
    arerere bro... lama tak sembang ngan anda... huhuhu..

    ReplyDelete
  12. eleh, tak pernah g umah urut konon... yg ari tu kite terserempak dkt blakang jln taiping tu ape?? ^___^

    ReplyDelete
  13. Azalea...
    shhh... shhh... jgnlah ckp kuat-kuat... shhh... kalu org tau habislah reputasi kudus aku ...

    harharharharhar.

    ReplyDelete
  14. saya dah lah selsema tak baik lagi...meleh balik air hidung ni hah....
    sakit woooo.....kena pijak tu....

    ReplyDelete
  15. eita...
    huhuhuhu... sian dia selsema... mkan ubat nyamuk eh? eh silap ubat nyamuk plak.... ubat batuk...
    kehkehkehkehkehkeh.

    ReplyDelete
  16. taste tak nak kalah nak gadis uzbek hahaha

    mak aku pandai ngurut dow, tapi paling best bile die cuci telinga aku dengan kain lampin. Best!

    ReplyDelete
  17. hahah..kelakar..cmtu eh uma urut..haha

    ReplyDelete
  18. yeah..abg jonni kembali dgn cite tak kering gusi..baru la namanya jonni..go abg jonni gok..jgn tdo jek kerjanyaa.. ;b

    hidup abg jonni utk blog!

    ReplyDelete
  19. Jurnal Murahan...

    harharharhar... uzbekistan... turkmenistan... afghanistan... I like... kehkehkehkeh



    Finaz Jaafar...

    kehkehkeh... manalah aku tau... aku bedal je ...
    huhuhuhu.



    Liza Abd Rahim...
    kehkehkeh... tidur mmg hobi aku...

    ReplyDelete
  20. hahaha encik jonni, ni first time dgr rumah urut dgn gades dr uzbekistan..slalu dgr dr china, thailand, indon jer...hahaha

    ReplyDelete
  21. abang jonni,kau ada bajet lebihkan,awek kemain kehkeh..

    ReplyDelete
  22. wahahhahaha...kelako lew abang jonni...tapi lelaki kan memang gatai...shukew g umah urut...;p

    ReplyDelete
  23. oo baru tau macam tu rupanya rumah urut. wakaka.sengal la.adoiii.hahaha

    ReplyDelete
  24. hahahahahahahaha..... Ni pengalaman ke ape? X ajak aku pn...

    ReplyDelete
  25. Aniz...
    harharharhar.. aku manalah tau... main bantai je semua ini. kahkahkahkah.



    Mehmed...
    kehkehkeh... ah!! saja je buat entri gatal sekali sekala....
    kehkehkehkeh.




    Run Away...
    kehkehkehkeh... itu org lain... aku tak gatai....
    mmmmmm... silap... gatai gak... tapi sikitttttttttttttttttt jeeee...
    kahkahkahkah



    little_teddy...
    harharharhar... nasib baik ko tak komen aku ni masuk air... huhuhuhuhu.




    paklang...
    Ah!! paklang goblok!! kahkahkahkahkah. Jom kelaut paklang...... kelaut kita...

    ReplyDelete
  26. yang berbayar lebih bagus dari yang free ye dak..

    ReplyDelete
  27. kehkehkehkeh... entahlah aku pun tak tu mana yg bagus ghost... huhuhuhu. Aku main belasah je citer tu sbnrnya.

    ReplyDelete
  28. hahahahahaha nikmat dipinjak2, tak nikmat diinjak2. nice picture

    ReplyDelete
  29. rusydi hikmawan..
    huhuhuhu. terima kasih. ak ah memang tak sedap diinjak-injak.
    kehkehkeh

    mcm mana agaknya keadaan rumah urut di indonesia ya.... huhuhuhu. aku kepingin tahu.

    ReplyDelete
  30. kemain rumat urut.. kah kah kah

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger