Bersarapan bersama rakan blogger.



Rakan blogger : mmmm... tempat hari tu ke?


Abg Jonni : Bukanlahhhh... tempat biasa laaaa... takkan dah lupa....


Rakan blogger : Aik? kat mana eh?










* Bakat mengorat aku sudah semakin tumpul... mungkin disebabkan oleh faktor usia.... Arghhhhh!!!!.

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

24 comments:

  1. Muhasabah diri ke pagi-pagi buta ni?kih kih kih

    ReplyDelete
  2. untung dia jawab macam tu..kalau aniz, udah berasap telinga, siapla kamu...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. rakan bloger merangkap ehem2 kan..kan.. hahaha cemerlang la lu bro...

    ReplyDelete
  4. ahahahaha..kena kasi asah balik la bangjonni.. :)

    ReplyDelete
  5. kah kah kah! tu la...kalau ko bwak bungan sejambak, sure dia gelak tau tau tau tau.Muahahah

    ReplyDelete
  6. dh semakin senja nmpkny wak jonni ni... tak yah ngorat2 dh, terus jer masuk minang... kang kalau dh masuk isyak, lg payah wak... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  7. wah wah...kemain skang. bekpes ng 'rakan blogger' tuuu...aurrmmm ;)

    ReplyDelete
  8. alahai...siannya......
    kan dah tersentap hati tu..

    ReplyDelete
  9. sapa pakai pick up line mcm tu dengan aku, aku terajang dia!

    ReplyDelete
  10. Hidemichi...
    harharhar... adeih...
    komen terbaik ah dari ko....
    garu kepala aku...
    hahahaha..



    Aniz...
    Harharharhar...
    baru nak ajak ko brekfes... tak jadi ah...
    ko garang... takut aku... huhuhuhuhuhu



    POHPALEH BURGER.
    Hish... bukanlah....
    mana ada ehem ehem.... uhuk uhuk jerrr... belum ha.. haaa.. haaaa... chummm!! lagi...

    kehkehkeh.



    Cik Rangers...
    Ak ah.. kena asah bakat... kena bertapa seminggu atas bukit seminggu... mmmm... bukit jalil pun ok.
    kehkehkeh,.


    Little_Teddy...
    Bagi sejambak bunga buat hapaaaa.... bukan boleh makan ponnnn...
    kehkehkehkeh.


    Jurnal Murahan...
    Kawen tengkorak ko la bro...
    Awek pun takde...
    kehkehkehkeh.



    Azalea...
    Aku bukan tahap wak lagi dah... dah masuk tahap kakik dah nih..
    kehkehkehkeh.



    Fyqa...
    Kehkehkeh...
    taktik buat lawak tapi x jadi namanya...
    hahahahaha.



    chirpy chummy...
    harharharhar... biasak ah...
    org bujang... menggatal je la kerjanya...
    kehkehkehkeh. (garu2 kepala)



    eita...
    haish... mana ada tersentap hati... gua rock la.. rock....
    kehkehkehkeh.



    Tupaimerah...
    kahkahkahkah (sambil tepuk dahi)
    gila ah komen ko... sakit perut aku gelak...

    mmmmm... malas ah aku nak jawab komen ko.. hahahahaha.




    nuraishah...
    huhuhuhuhu... apa kabo nuraishah...

    ReplyDelete
  11. haha, lawak. sangat. meh praktis dengan saya, mane tau untung2 boleh tajamkan balik.

    ReplyDelete
  12. Haha. Apalah Abg Jonni ni. Kan banyak tips mengurat awek kat ineternet ni. Just google je, bukannya susah pun ;D

    ReplyDelete
  13. g asah balik bakat ngorat tu. haha :P

    ReplyDelete
  14. Rakan blogger ke tuuuwww? Kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  15. hak hak hak
    padan mukaaaaaaaaa abg jonni :P

    ReplyDelete
  16. Najwa Aminah Abas...
    hahahaha... bakat dah tumpul sgt... prektis2 pun tak jadipunya... hahahahaha


    Ariena Hisham...
    huhuhu... aku google resepi je kat tenet.. benda lain takde... huhu




    fiezah91...
    dah tak boleh asah dah... tumpul gilerrrrrrrrr.... kehkehkehkeh




    ZiZie ZiZot,,..

    Iyerrrrrrrrrrrrrrrr... rakan bloggerrrrrrrrrr... bukan ehem ehem ke... uhuk uhuk ke... ehek ehek kerrrrrrrrrrrrrrrr...

    harharharhar.



    Ishiko...
    wahwahwahwah... demam2 pun ko gelakkan aku eh?
    hampesssssssssssssssssssssss.....

    kehkehkehkehkeh

    get well soon....

    ReplyDelete
  17. Tak nak taip banyak, jangan berputus asa Bang Jon!

    ReplyDelete
  18. YOUsof....
    kehkehkeh.. aku terharu ngan komen ko... meh sini aku peluk ko... meh... meh sini...
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  19. bile kite nak bekpes same??keh keh keh

    ReplyDelete
  20. Takpe, saya peluk tubuh sendiri pun dah ok.. Kehkehkeh..

    ReplyDelete
  21. cimOt...
    harharhar.. boleh je... tunggu aku jadi kaya raya... kehkehkeh..

    gurau je ah...


    YOUsof...
    Kahkahkahkah... Aku tak mampu nak jawab...

    terdiam aku seketika...

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger