wordless wednesday saja-saja je lah.









*  Lupakan wordless wednesday dia atas. Saja-saja je tu....


* Nak ucap terima kasih pada cik Alis sebab letak blog sengal aku dalam senarai 5 blog pilihan dia tahun 2011. Terharu aku... wuwuwuwuwuwu... ada sesapa nak peluk aku tak? kehkehkehkehkeh.


* Terima kasih pada korang yang sudi jenguk blog tunggang langgang aku nih. harharharhar.


Daaaaa.....

Post lain yang mungkin akan menarik minat anda:

Share post ini :

21 comments:

  1. no 2 tu best!! cam menahan kentut peram minggu lepas..hahaha

    ReplyDelete
  2. Walaupun tunggang langgang tapi best :)

    ReplyDelete
  3. ni name dia mat rempit kemaruk nampak awexx :D

    ReplyDelete
  4. Abg Jonni, saya yakin ramai yg suka blog tunggang langgang abg jonni, sama seperti saya, heheheheh~

    ReplyDelete
  5. Kasihmu dalam pertimbangan. He, he, he.... Just joking.

    ReplyDelete
  6. aku nk peluk... Arkk... Tuih. Bau acem la pakcik jonni ni.

    ReplyDelete
  7. Gambar kaki lentik tu adalah yang terbaik! Diikuti gambar bengis yang pertama tu.. ;D

    ReplyDelete
  8. hai Abg Jonni...
    Terima kasih sebab jadi Follower blog adando yang ke 200.

    sila lawati blog adando:
    http://adando.blogspot.com/2011/12/13-12-11-selasa.html

    ReplyDelete
  9. agak2 nak suh peluk ni...dah mandi ke belom hah?..
    hahahah

    ReplyDelete
  10. cimOt...
    Wakakakaka... Mana da nak kentut... nak buang air besau jerrr... kehkehkeh


    Ariena Hisham...
    Ak ah best sgt lah!!... Hah spm dah habis.. slmt mengenjoykan diri... jgn lepak jusco bkt tinggi hari2... kehkehkehkeh



    POHPALEH BURGER...
    kahkahkahkah... teeettt.. ko pandai.. tepat sekali... 10 markah untuk anda..

    hahahaha.. ko memahami aku la bro... huhuhu.



    eMMe...
    Harap2 begitulah... jgn ada yg muntah baca entri aku sudah... kehkehkeh



    Alis Misna...
    huhuhuhu... terharu aku... Thanks yaaaaaa....



    Syue Mustafa...
    ceh!! joking2 eh?
    ingatkan betul2... hampa aku...
    huhuhuhuhu..



    Paklang...
    Paklang gila... paklang gila...
    kahkahkahkahkah.



    YOUsof..
    Ya... kaki sebenar aku memang lentik la bro... boleh masuk gimrama... huhuhu



    fiezah91...
    haaa... tu blom menari lagi tu... haaa...
    huhuhuhu



    DADDY ADANDO...
    huhuhu.. Terima kasih banyak2 bro... terharu aku baca entri tu...
    gilak ah... bukan best pun blog aku nih... menrarut je ...
    huhuhu

    terima kasih..



    eita...
    Jap... jap...

    sniff... sniff...

    mmmm ok je bau badan aku... huhuhuhu..
    tak mandi pun tak pe...
    hahahahahaha.

    sila muntah sekarang...

    ReplyDelete
  11. blog bro memang best. frst time dtg cini.. free2, jmput singgah blog kami, bc sakit itu, sakit ini??

    ReplyDelete
  12. gua always memahami lu bro..hahaha... 2 hati 2 jiwa laa katakan... bkn 1 hati 2 jiwa aaa.. gile ko... kang kne tangkap lak kang... hahahha...

    ReplyDelete
  13. mmg trsenyum sorang2 la baca belog abg jonni nih..wuhuhu...katon pon lawa...kih3

    ReplyDelete
  14. setakat pakai deodorant kapur barus nak suruh peluk, apa kes bang...

    tapi org mati pakai kapur barus, berebut2 org nak peluk ek..

    ReplyDelete
  15. ehehehee...
    ghupe terkezutt ke ape mcm tu??



    *baca en3 bawah tu,
    eleh abg jonni kerek nk tunjuk muka :P

    ReplyDelete
  16. Cik Rose Cute...
    huhuhu.. ok thanks... follo gak sana... huhu


    Mohd razik... hahahaha... thanks... dah ke bvlog anda un... huhuhu.


    POHPALEH BURGER...
    hahahaha.. you're right... you're right bebeh... hahaha...

    of kos no tangkap2... no good..
    hahaha.

    thanks bro..



    Cik ngah..
    huhuhu,.. bab lukis2... mmm... gareu kepala sikit ah... hahaha...



    itu.aku
    huhuhuhuhu... mmm.. blog ni suka2 je wak... sekadar hepi2... tu je...

    huhuhu



    sudip VS senduk...
    Ceh!! apa barang pakai deodorant... aku pakai odorono laaaa... lagi wangi... kehkehkehkehg




    ishiko...
    hahahaha... aku malu...
    x ensemmmmmmmmmm...
    kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  17. Betul jugak tu, cuma tinggal ganti sweater and jeans tu dengan gaun warna pink, maka jadilah seorang pemain gimrama..


    Kehkehkeh

    ReplyDelete

Sila beri komen dengan penuh kasih sayang...
Terima Kasih.

 
Support : Catatan Ankel Jonni | Ankel Jonni | Facebook Ankel
Copyright © 2015. catatan ankel jonni - All Rights Reserved
Template Created by Ankel Jonni Published by Ankel Jonni
Proudly powered by Blogger